inzerce, prodej, prodám, bazar

Dětská čtyřkolka Kayo 180 Sport

Kategorie: Čtyřkolky

P.C.64000,- NYNÍ 59990,-
Kayo 180 Sport - skvěle ovladatelný, živý a kvalitní stroj pro juniorské závodníky! Nabídka sportovních čtyřkolek Journeyman se rozrostla o další mimořádně povededený juniorský model od značky Kayo. Tato precizně zpracovaná čtyřkolka je ideální volbou pro juniory ve věku 8-16 let a je dalším mezikrokem k postupu do světa velkých sportovních čtyřkolek.
Kapacity:
Benzinová nádrž: 5,5 litrů
Délka: 1570 mm
Šířka: 1020 mm
Výška: 1030 mm
Rozvor: 1120 mm
Hmotnost stroje: 145 kg
Světlá výška: 150 mm
Systém pohonu:
Převodovka: Automatická CVT - variátor / převody H/N/R
Náhon kol: Řetězem
Přední pneu: 10" AT20*7-10, ráfky 10*5.5AT-4/110 90
Zadní pneu: 9" AT19*10-9, ráfky 9*8.0AT-4/110 90
Brzdový systém:
Brzdy: Diskové
Parkovací brzda: Ano
Odpružení:
Přední: Tlumič 310mm (nelze nastavit)
Zadní: Tlumič 280mm (stavitelný)
Motor:
Typ motoru: 4-taktní jednoválec
Výkon motoru: 9 kW/8000 ot.
Točivý moment: 7.35 kw/7500 ot.
Komprese: 10.0:1
Objem motoru: 175 cm3
Startování: Elektrickým startérem
Karburátor: Standard karburátor
Zapalování: CDI - elektronické
Palivo: Bezolovnatý benzin 95 Oktanů
Homologace: ne
Dětská čtyřkolka Kayo 180 Sport
Podobné inzeráty
Dětská čtyřkolka KAYO 70
Dětská čtyřkolka ideální od 4 let s hydraulickou zadní brzdou, jednou rychlosti vpřed, elektrickým startérem a světly. Ideální čtyřkolka, kterou Vaše dítě vstopí do světa čtyřkolek. Čtyřkolka je ideální pro děti od čtyřech let. Na čtyřkolce je doraz plynu, čím můžete nastavit kolik maximálně lze přidat plyn. Páčky jsou hodně blýzko řidítek, aby na ně dítě dosáhlo. Bržděná je pak hydraulicky zadní náprava a přední je díky tomu stále řiditelná i při prudkém brždění. Čtyřkolka má jednu rychlost vpřed, kterou nějak neřadíte a při řízení čtyřkolky Kayo jen přidáváte plyn a brzdíte. U čtyřkolky je hlavně kladen důraz na bezpečnost, kde důležité díly jsou dotažené maticí a zajištěny proti povolení závlačkou. Plasty dětské čtyřkolky jsou z pružného materiálu a i při větším nárazu neprasknou. Na přední a zadní části čtyřkolky je pak ochranný rám v barvě. Výhodou je také "trhací" pojistka, kterou si dítě připevní k sobě a v případě pádu ze čtyřkolky se stroj vypne a neujede. Síla motoru o obsahu 72 ccm bohatě stačí pro dětské ježdění, ale dokáže uvézt i dospěleho. Stejně silné motory jsou i v nejmenších skútrech pro městské ježdění. Motork je 4 taktní a tedy úplně tichá, aby žádný ze sousedů neslyšel, jak Vaše dítě jezdí třeba za domem.
Čtyřkolka Kayo 200
Čtyřkolka Kayo 200 je navržena jako lehký užitkový model s důrazem na jednoduchost konstrukce a snadnost použití obvyklou u rekreačních čtyřkolek. Díky této koncepci jí snadno mohou používat jak začínající výletníci, tak i ti, kteří hledají nenáročného pomocníka k domu nebo chalupě nebo dokonce i odrostlejší děti před tím, než přestoupí na skutečně velký stroj. Kayo 200 má i EU silniční homologaci pro použití na veřejných komunikacích! ŘP sk. B. K vidění v Quad Café Beroun-Králův Dvůr nebo v Quad Café Blatná-Tchořovice. Možnost financování na splátky s akontací již od 0%, nezávazná kalkulace i po telefonu. Nejedná se o leasing, stroj je přihlášený na vás! Doprava stroje po ČR a instruktáž ke stroji v ceně. Možnost vykoupení vašeho stroje protiúčtem.
Kayo 110
Kayo 110 je lehká a snadno ovladatelná čtyřkolka pro děti od cca 6-7 let. Velmi kvalitní zpracování a spolehlivá funkčnost je samozřejmostí. Kayo 110 má poloautomatickou převodovku (dopředu, neutrál, dozadu), díky kvalitnímu karburátoru ji snadno nastartuje i vaše dítě a vyžaduje pouze minimální údržbu. K vidění v Quad Café Beroun-Králův Dvůr. Možnost financování na splátky s akontací již od 0%, nezávazná kalkulace i po telefonu.
Kayo 200
Čtyřkolka Kayo 200 je navržena jako lehký užitkový model s důrazem na jednoduchost konstrukce a snadnost použití obvyklou u rekreačních čtyřkolek. Díky této koncepci jí snadno mohou používat jak začínající výletníci, tak i ti, kteří hledají nenáročného pomocníka k domu nebo chalupě nebo dokonce i odrostlejší děti před tím, než přestoupí na skutečně velký stroj. Kayo 200 má i EU silniční homologaci pro použití na veřejných komunikacích! ŘP sk. B. K vidění v Quad Café Beroun-Králův Dvůr. Možnost financování na splátky s akontací již od 0%, nezávazná kalkulace i po telefonu. Nejedná se o leasing, stroj je přihlášený na vás! Doprava stroje po ČR a instruktáž ke stroji v ceně. Možnost vykoupení vašeho stroje protiúčtem.
Bashan Farm 200 se zadním diferenciálem
Bashan Farm 200 je čtyřkolka navržena jako lehký užitkový model s důrazem na jednoduchost konstrukce a snadnost použití obvyklou u rekreačních a lehkých pracovních čtyřkolek. Díky této koncepci čtyřkolku Bashan Farm 200 mohou snadno používat jak zkušení jezdci, tak začínající "výletníci" nebo odrostlejší děti. Čtyřkolka má v základní výbavě praktické přední i zadní nosiče, tažné zařízení pro lehkou práci v lese na chalupách či farmách. Jednoduché ovládání, promyšlená ergonomie, kompaktní rozměry a stabilita jsou další trumfy této lehké užitkové čtyřkolky, která vás překvapí svými příjemnými jízdními vlastnostmi. Čtyřkolka Bashan Farm 200 je osazena čtyřtaktním jednoválcovým motorem se vstřikováním Delphi ,který plní přísné emisní normy Euro 5.Navíc je čtyřkolka osazena nezávislým zavěšeních zadních kol pro výborné vlastnosti i v těžším terénu.Navíc je čtyřkolka vybavena zadním diferenciálem ,což je v tomto cenovém segmentu naprostý bezkonkurenční unikát a díky tomu také je možné čtyřkolku přihlásit na klasické bílé silniční značky pro 2 osoby.Čtyřkolka má plechové desetipalcové disky.ALU disky za příplatek 5000kč Sportovní design čtyřkolky je podpořen i použitým, v dané kategorii silným, dynamickým motorem s velmi příznivou spotřebou pohybující se kolem 4L/100km při ideálních podmínkách provozu.Motor je vybaveným spolehlivým elektrickým startérem a automatickou bezúdržbovou převodovkou (variátorem), o pohon zadních kol se stará kvalitní řetěz. Převodovka samozřejmě disponuje i snadno řaditelným zpětným chodem. Stroj je vybaven plnohodnotnými podlahovými stupačkami pro optimální bezpečnost a ochranu nohou před nečistotami. Čtyřkolka Bashan Farm 200 se díky své unikátní kombinaci užitné hodnoty, kvality zpracování a velmi příznivé ceny řadí mezi nejdostupnější lehké užitkové čtyřkolky na trhu. Motor: 1-válec, 4-takt,177cc (EURO 5) Výkon: 10,06 hp při 7000 ot / min Max.rychlost : dle TP 55km/hod reálně až 70 km/h Napájení motoru: Elektronické vstřikování paliva DELPHI v systému EFI Chlazení: Olejový chladič !!! + ventilátor Palivo : 95 okt. - 4 litry / 100 km - kapacita nádrže 7,5 litrů.Nový se zárukou možno na splatky Elektrický startér a nožní startér Převodovka: automatická + zpátečka Pohon: Řetěz cena bez boxu na plechových kolech
Kayo 70 dětská čtyřkolka
Kayo 70 je lehká a snadno ovladatelná čtyřkolka pro děti od cca 5 let. Velmi kvalitní zpracování a spolehlivá funkčnost je samozřejmostí. Snadno ji nastartuje i vaše dítě, převodovka je tu plně automatická a celý stroj vyžaduje pouze minimální údržbu. K vidění v Quad Café Beroun-Králův Dvůr nebo v Quad Café Blatná-Tchořovice. Možnost financování na splátky s akontací již od 0%, nezávazná kalkulace i po telefonu.