inzerce, prodej, prodám, bazar

Držáky pro plastová okna

Kategorie: Ostatní

Držáky pro plastová okna, kus 5 Kč. Možnost předat v Českém Těšíně, F-M, NJ, Přerově nebo Kroměříži.
Držáky pro plastová okna
Podobné inzeráty
Garnýže - dohromady 7 ks
Prodám garnýže celkem 7 ks. Označení na fotografiích odpovídá označení u popisu níže. 1 - Dřevěná tmavě hnědá garnýž se dvěma tyčkami. Celkem 3 držáky přišroubované do stěny. Délka celkem 256 cm. Na jedné tyčce jsou žabky, na druhé háčky. Cena: 500 Kč 2 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 83 cm. Cena 100 Kč. 3 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 76 cm. Cena 100 Kč. 4 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 160 cm. Cena 300 Kč. 5 - Dřevěná garnýž hnědé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 97 cm. Cena 150 Kč. 7 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 173 cm. Cena 300 Kč. 8 - Dřevěná garnýž světle hnědé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 170 cm. Cena 150 Kč. Při odběru všech garnýži celková cena 1000 Kč (tedy celkem sleva 600 Kč). Osobní odběr v Bohumíně.
2 držáky truhlíků (ohrádka) na parapet bez vrtání
Dva držáky truhlíků vhodné pro plastová okna v panelových domech. Upevnění bez vrtání. Rozměry: kratší 165 cm (1300 Kč) delší 223 cm (1700 Kč) vhodné na truhlíky o maximální šířce 19,5 cm dohromady 3000 Kč Mám 10 let zkušenost s jinými kusy od téhož výrobce (viz 2. a 3. ilustrační foto); stále dobře slouží. V domě, kde nyní bydlím, bohužel údajně platí zákaz pěstování rostlin na oknech, takže tyto téměř nové kusy nemohu využít a pokaždé, když na ně narazím ve sklepě, mi tento absurdní zákaz připomínají. Jak je vidět z fotek, mnohem větší radost by z nich byla, kdyby si s jejich pomocí někdo zřídil okenní zahrádku. Nabízím i každý kus zvlášť. Stránka výrobce: Objednávala jsem je vloni v předjaří a doručení od výrobce bylo dost na dlouhé lokty.
Thunder Tiger ST-1 PRO kit
Prodám stavebnici modelu Thunder Tiger ST-1 PRO. Model vychází z velice úspěšného modelu ST-1 a je opatřen řadou tuningových dílů. Model je určený pro ježdění na závodních tratích, ale určitě najde uplatnění i na ježdění ve volném terénu. Řada modelářů ocení, že je možné si model sestavit samostatně. Model nabízím v kompletním rozsypu a stavebnice obsahuje mimo jiné mnoho červeně eloxovaných a uhlíkových dílů, které nahradily plast na nejvíce namáhaných místech, jako jsou příčné držáky ramen apod. Součástí stavebnice je zadní přítlačné křídlo, šasi z 3mm silného duralu 7075-T6, disky kol, vyztužená přední horní ramena, uhlíkové držáky tlumičů a držáky serv, duralové červeně eloxované patky, nenalakovaná karoserie, pneumatiky, vzduchový filtr, sada polepů a další. Model nabízím neježděný, v originálním balení s manuálem.
boční motovaky - brašny s držáky Mototenet
Prodám kvalitní držáky zavazadel / motovaků na motorky. Plotny spolu s odolnými a nepromokavými vaky MOTOTENET. Pro ty, kdo preferují minimální hmotnost a současně pevné upevnění zavazadel. Vše nové. Významná výhoda oproti tvrdým kufrům též je, že v případě pádu hrozí minimální riziko poranění končetin díky měkkým zavazadlům (na rozdíl od hliníkových pevných kufrů). Univerzální držáky - plotny vyrobeny z vysoce kvalitní AL slitiny. Motovaky jsou záměrně koncipovány ve zúženém provedení, aby nepřesahovali do stran. Velmi odolný nylonový materiál motovaků s PU zátěrem, popruhy pro snadné přenášení, dno s protiskluzovou úpravou. Vnitřní vyjímatelná vložka vaku je vyrobena z nylonové látky s PVC zátěrem. Detaily na Doprava v rámci ČR zdarma.
Prodám učebnice 1ks za 100kč
Ruština Otázky a Odpovědi - Marija Ivanova, Michal Franta a kolektiv. New Opportunities Education for life (Students Book)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzynska. New Opportunities Education for life (Language Powerbook)– Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska, Hanna Mrozowska. Maturita Solutions Third Edition Student’s Book – Tim Falla, Paul A Davies. Fyzika Pro Gymnázia - Prometheus Praha. Dějepis 2 Středověk a Raný Novověk - Petr Čornej. Dějepis 3 Novověk - Petr Čornej. Makroregiony světa - Jiří Anděl, Ivan Bičík, Tomáš Havlíček a kolektiv. 2x Matematika pro Gymnázia- Prometheus. Matematika Sbírka úloh pro Střední úloh – Prometheus. Přehled české literatury 20. Století - Vladimír Prokop. Matematické Fyzikální a Chemické Tabulky pro Střední školy – Prometheus. Evropské dějiny v datech - Jiří Pernes. Matematické fyzikální a chemické tabulky – spn Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 1 – Klett Direkt. učebnice a pracovní sešit němčina pro střední školy 2 – Klett. Český Jazyk v Kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. 2x Matematika pro Gymnázia Goniometrie – Prometheus. 2x Matematika pro Gymnázia Funkce – Prometheus. Matematika pro Gymnázia Výrazy, rovnice, nerovnice a jejich soustavy – Prometheus. Pravidla českého pravopisu-Školní vydání. Fyzika pro Gymnázia Mechanika – Prometheus. Fyzika pro Gymnázia. Fyzika mikrosvěta – Prometheus. Český Jazyk pro 1. ročník gymnázií – Spn. Literatura 3 – Spn. Biologie v kostce pro střední školy - Hana Hančová, Marie Vlková. Vlastivěda Naše Vlast – Alter. Příroda a lidé Země zeměpis pro střední školy - Česká Geografická Společnost. Český jazyk pro 7. ročník Základní školy - Vlastimil Styblík. Chemie pro čtyřletá gymnázia 2. díl - Jaroslav Honza, Aleš Mareček. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 1 – spn. Český jazyk pro 3. ročník gymnázií – spn. Matematika pro gymnázia Posloupnosti a řady – Prometheus. Literatura 2 – spn. Fyzika pro Střední školy - Oldřich Lepil. Matematika pro Gymnázia Analytická geometrie – Prometheus. Biologie živočichů pro gymnázia – Fortuna. Obecná Biologie pro gymnázia 3. vydání – Fortuna. Biologie člověka 4. vydání – Fortuna. New Opportunities Education for life (Student’s Book) - Michael Harris, David Mower, Anna Sikorzyńska. Čtenářský deník k literatuře v kostce pro Střední školy - Marie Sochrová. Geografie Regionální Geografie světa 3 – spn. Chemie organická a biochemie 2 pro gymnázia – spn. Chemie obecná a anorganická 1 pro gymnázia – spn. Chemie pro čtyřletá gymnázia 3. díl - Aleš Mareček, Jaroslav Honza. Literatura 3 výklad, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Literatura 3 Výbor textů, Interpretace, Literární teorie – Bohuslav Hoffmann. Matematika pro vyšší stupeň ZŠ a nižší ročníky víceletých gymnázií 6-9 – Jaroslav Eisler. Česká Mluvnice – B. Havránek - A. Právo pro střední školy -Radovan Ryska. Základy společenských věd pro střední skoly- Fortuna.
Plastová bedna na nářadí značky Bawer 800x500x460
Prodám plastové bedny na nářadí BAWER Basic 800x500x460mm Kód: E0 250 00 Materiál: polypropylen (PP) Optimální zatížení: 50kg Plastové boxy, skříně, schrány pod návěs mohou sloužit jako schránka na nářadí, bedna na kurty a upínací pásy nebo jako kastlík pro úschovu libovolného materiálu. Vnitřní konstrukce boxu je vyztužena plastovými žebry. Bedny jsou k montáži na kamiony, přívěsy, návěsy, vozíky, plošiny, traktory, sklápěčky. Schrány mají zamykací gumou utěsněné víko s jednobodovým zámkem (2 klíče) a jsou uzpůsobeny pro použití ve venkovním prostředí, vodotěsné. Skříň lze namontovat na automobily typu: Fiat Ducato, Opel Movano, Citroen Jumper, Iveco Daily, Mercedes Spriner, Renault Master, Ford Transit, Peugeot Partner, VW Crafter, VW Transporter, Mitsubishi Fuso, Daewoo Lublin a další. Umíme také dodat plechové, nerezové, nebo hliníkové bedny různých rozměrů a provedení. E014000 - BAWER 500x365x300 mm - 730 kč E015000 - BAWER 500x365x400 mm - 786 kč E020000 - BAWER 600x425x460 mm - 1106 kč E025000 - BAWER 800x500x460 mm - 1 kč E030000 - BAWER 1000x500x460 mm - 2609 kč E099006 montážní držáky bedny vertikální L=245mm - 276 kč Boxy do rámu nebo podlahy přívěsu připevníte držáky. Bedny jsou skladem se zárukou. Při větším množství sleva. Cena je 1 428,- Kč bez DPH, 1 s DPH. Možnost odpočtu DPH Osobní odběr v Přerově nebo vám zašlu na dobírku kamkoliv v ČR nebo na Slovensko. V případě jakýchkoliv dotazů mě neváhejte kontaktovat.