inzerce, prodej, prodám, bazar

Držak opravné sady Renault Scenic 4 vyplň po rezervnim kole

Kategorie: Příslušenství

Nabizim držák plast na opravnou sadu kol na Renault Scenic 4 IV. asi by pasovao i do jinych modelů renault resp dacia, vyplň místo rezervy rezervniho kola číslo dílu: 781 1330737-75 JFA 217R CE 156R 7D
Držak opravné sady Renault Scenic 4 vyplň po rezervnim kole
Podobné inzeráty
střešní nosič  - Renault Scenic
Podám sestavu patky Green Valley + montážní kit 227. Kit je určen pro vozy Renault Scenic III a Grand Scenic III. popř. montážní kit 101 pro vozy Renault Scenic II / Grand Scenic II / Megane II. Sestava neobsahuje tyče.
Příčníky Renault Scenic 3
Prodám příčníky od špičkového německého výrobce Atera 122cm vhodné pro Renault Scenic Xmode, Renault Grand Scenic 3, nebo vozidla, kde délka příčníků vyhovuje. K AERO příčníkům jsou dvě sady uzamykatelných patek, každá se dvěma klíči a momentovým klíčem pro urážení. Prví sada pro klasické hagusy a druhá sada pro střešní lišty (např. Seat Altea XL)
Střešní nosič Renault Scénic Grand 3
Prodám střešní nosič na Renault grand Scénic 3, Scénic 3 montovaný přímo na střechu. Nosič je hliníkový. Důvod, prodej automobilu. Původní cena 4500,-, nyní 3500,- dohoda možná. Jednou nasazené. Nové.
Kit Thule 1036 - RENAULT Mégane Scénic 97-02, RX4
Prodám Thule Kit 1036 pro patky Thule 751 a 753 a Egde. Pasuje na Renault: Scénic 5-dr MPV (Mk. I) s normální střechou 1997 - 2002 Scénic RX4 5-dr MPV s normální střechou 2000 - 2002 Možno prodat kompletní střešní nosič - Super stav, minimálně použité. Pokud si nejste jistí výběrem, tak napište a poradím Vám jestli bude nosič pasovat na Vaše auto.
Dělící síť do zavazadlového prostoru Renault Scenic I, II
Prodám originální dělící síť do zavazadlového prostoru Renault Scenic I, II, lze (po drobné úpravě lze použít i v Dacia Logan II). Síť má teleskopickou tyč, kterou se ukotví do příslušných otvorů ve stropě, a dále má kotvící popruhy. Ve Scenic II lze použít k oddělení jak zavazadlového prostoru, tak prostoru mezi první a druhou řadou sedadel.
Nastavitelný držák na telefon Beikell
Držák na telefon Beikell do auta, univerzální držák na telefon Značka: Beikell Držák na telefon Beikell do auta, univerzální držák na telefon do auta s uvolněním jedním tlačítkem a silnou přilnavou gelovou podložkou, rotace o 360° a hands-free držák na mobil pro všechny 4,7" až 6,7" . Držák vybalení ale nepoužitý.