inzerce, prodej, prodám, bazar

držák na papírové ubrousky , folii a alobal

Kategorie: Potraviny

nepoužitý v původní krabici, původní cena 920,- Kč, nyní 280,- Kč
držák na papírové ubrousky , folii a alobal
Podobné inzeráty
Papírové tašky BIOZOYG s plochým uchem 80 g 32 + 12 x 40 cm,
Papírové tašky BIOZOYG s plochým uchem 80 g 32 + 12 x 40 cm I Pevné papírové tašky Kraftový papír I Dárkové tašky Darujte Party Tašky I Papírové tašky Block Base 25 papírových tašek Světle modré/bílé tečky Ekologická udržitelnost: s našimi papírovými nákupními taškami jste zcela v trendu, ať už soukromě nebo jako taška s sebou pro gastronomické zařízení nebo v reformách a bioobchodech. Barevné papírové tašky z kraftového papíru jsou perfektní ekologické dárkové tašky na svatby - společenské tašky dětské narozeninové balení - párty taška - dárková taška pro hosty na kolaudační párty Ukažte životnímu prostředí a vyhněte se ještě většímu plastovému odpadu s našimi plastovými nákupními taškami, opakovaně použitelné papírové tašky, které lze skladovat skvěle prostorově úsporným způsobem Pevné papírové sáčky odolné proti roztržení z kraftového papíru s recyklovaným obsahem mají gramáž 80 g/m² - maximální hmotnost náplně ekologického společníka v každodenním životě je 2,5 kg Biozoyg chrání naše životní prostředí - náš sortiment zahrnuje širokou škálu udržitelných obalů s sebou - nádobí kompostovatelné pomocí recyklovaných a obnovitelných surovin
Voskované ubrousky na potraviny
Nabízím praktické voskované ubrousky o velikosti 30x30 cm. Jsou skvělé na zakrývání misek, nemusí se tak používat alobal, dále do nich zabalíte sýr v ledničce nebo svačinu do práce. Jsou omyvatelné a nádherně voní pravým včelím voskem. Design ubrousku dle zásob.
Voskové ubrousky
Nabízím k prodeji voskové ubrousky. • přírodní alternativa alobalů a jiných obalových gastro materiálů • antibakteriální a antimykotické • udrží potraviny déle čerstvé, tím šetří i Vaši peněženku • na 365x použití • ručně vyráběno Aktuálně ubrousky vyrábím ze vzorů látek viz. fotky. Rozměry jsou : S (24x27cm)-100Kč M ( 31x35cm)-150Kč L (37x40cm)-190Kč XL (45x50cm)- 220Kč •zasilám přes zásilkovnu • pro více info můžete využít moji facebookovou skupinu ( BeeFunny), nebo instagram (ubrousky_beefunny) .
Prodejní stánek
Přenechám kompletně zařízený stánek na palačinky. Prodám zařízený prodejní stánek s palačinkami. Přenechám zařízený s veškerým vybavením od A do Z. Nůžkový stánek, plachty, dvouplotýnkový profesionální palačinkovač (průměr každé plotny 40cm), 2 plynové bomby, 3x skládací stůl, 1x pevný stůl, barový pult, lednice, bannery, umyvadlo, dřez, špachtle, dřívka, škrabka, nádoby na těsto a marmelády, naběračka, misky, mixér, lžíce, trychtýř, kbelík, tácky, příbory, prkénko, nože, cukřenka, ubrousky, konvice, prodlužovačky, rukavice, houbičky, zástěry, alobal, tabule, křídy, hřebíky, kladivo, utěrky, světla, teploměr, pokladna, nutelly, marmelády, potraviny pro výrobu těsta, HACCAP. Stánek splňuje veškeré hygienické požadavky. Palačinkovač je plynový, tudíž když na akci vypadne proud, máte velkou výhodu oproti ostatním stánkům. V případě zájmu zašlu další fotografie soukromě.
PRODÁM POMOCNÍKA DO KUCHYNĚ LEIFHEIT
Prodám kuchyňský držák. Například alobal, strecova folie, kuch.uterky atd. Materiál - nerez ocel od značky LEIFHEIT. Nejeví známky používání.
Papírové sáčky na pečivo, kuřata,hamburgry,hranolky
Prodám různé papírové sáčky na pečivo, hamburgry, hranolky, párek v rohlíku, lékárenské, sáčky na griulovaná kuřata apod., dále pak řeznický papír - archy papír + fólie. Vzhledem v různým rozměrům a provedení zašlu seznam na vyžádání.