inzerce, prodej, prodám, bazar

držák na dvě láhve

Kategorie: Umělecké předměty

prodámnový drřák na dvě láhve
držák na dvě láhve
Podobné inzeráty
Sluha vinař držák láhve
Prodám tento držák na láhev z kovu
Víno držák kov, tvar dělo pojízdné retro cca 1970
Prodám. Držák na víno ve tvaru děla. Kovové provedení (železné). Funční - pojízdné. Retro, kolem roku 1970. Rozměr: délka cca 30 cm, výška cca 18 cm, šířka cca 14 cm. Použité, barva černá. Foceno zaprášené. Nabízím bez dekorace, tj. bez lahve vína. Cena: 1.590,-Kč Tel.: 604 - 821 131 (stačí prozvonit, zavolám zpět), Mail: marecek.kutnahora@ Inzerát je platný až do jeho stažení (bude stažen po prodeji). - osobní předání možné: Kutná Hora, Čáslav, Kolín, částečně Tábor, Havlíčkův Brod, Pelhřimov, Humpolec, Praha, Pardubice, Hradec Králové, Liberec nebo dle domluvy - při zasílání účtuji poštovné dle tarifů České pošty, platba předem
Předrevoluční džbán na víno skleněný, 1,7 litru + sklenička
Starý víc než 40 let zachovalý džbán, skleněný, objem cca 1,7 litru - na dvě lahve vína. Je k tomu i sklenička jako set se stejným motivem. Je asi přes 40 let starý. Předání Praha 6 Petřiny nebo Mnichovo Hradiště.
Prodám držák závěsů
Dobrý den. Prodám držák závěsů bronzový. Mám 14ks.Cena za ks 100kc.
PRODÁM DRŽÁK NA WC PAPÍR
PRODÁM DRŽÁK NA WC PAPÍR.
talíře ručně malované, Tupeská keramika
různé druhy a velikosti . Nabízím i jednotlivě K dispozici jsou již jen níže popsané kusy: Talíř modrý 300,-, talíř s bílým vlnkovým lemem po 250,-, talíř zelený 150,- , velký džbán, miska-držák na ubrousky po 250,-, menší džbánek, miska s prolamovaným okrajem po 200,-. Držák na svíčku 50,- Kč. Při zájmu o více kusů se lze na společné ceně dohodnout.