inzerce, prodej, prodám, bazar

Držák mobilu Celly

Kategorie: Ostatní

Prodám značkový držák mobilu Celly pro mobilní telefony do auta. Jedná se o další držák z velmi oblíbené řady FLEX. Držák lze roztáhnout až do velikosti 90 mm. Přichycení je díky 8 cm dlouhému ramenu na sklo velmi snadné. Je možné jej díky adhesivnímu disku přichytit i na palubní desku. Úchyty jsou opatřeny jemným umělým potahem, a tak je přístroj velmi pevně sevřen a zároveň mu nehrozí poškrábání. Jedná se o velmi chytře řešený držák. Jak je již u italské značky Celly zvykem, tak i FLEX14 je vyroben z kvalitního materiálu.  Držák je plně otočný o 360 stupňů. Použitelný pro telefony až do 9 cm. Uchycený na přední sklo nebo na palubní desku. Možno poslat. Cena 400,- Kč.
Držák mobilu Celly
Podobné inzeráty
Zimní rukavice CELLY Touch Gloves pro ovládání displejů
Zimní rukavice CELLY Touch Gloves pro ovládání velkokapacitních displejů, velikosti L, barvy šedé jsou v neporušeném, originálním zabaleném obalu. V super stavu! Bez vad a jiných nedostatků! Osobní převzetí buď v Hradci Králové, v místě bydliště, nebo i možnost zaslání poštou doporučeně (platba předem na účet). V případě zájmu mě neváhejte kontaktovat buď e-mailem pat12@ nebo na tel. čísle . Těším se na zájemce. :-)
CELLY ochranná fólie displeje - Galaxy S4 Mini,2ks
Prodám CELLY ochrannou fólii displeje pro Galaxy S4 Mini, 2 ks v balení.
Celly držák na mobil Flex 2
univerzální držák pro PDA a mobilní telefony, s úchytem na přední sklo: pevný držák s přísavkou flexibilní rameno otočné o 180° kloubová úhlově nastavitelná hlava držák potažený pravou kůží rozevření 10.5 cm NOVÝ!
Baseus držák mobilu na kolo
Prodám Baseus držák mobilu na kolo, oba jsou pouze 1x použité - zakoupil jsem větší telefony a tudíž je nemám k ničemu. K dispozici 2 kusy - možno i jednotlivě. Vlastnosti: pro velikost telefonu 4-5.5" rozměry 130 x 65 mm. Cena uvedena za kus. Odkaz: Podívejte se na mé další inzeráty.
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster -certifikát TÜV
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster K držáku obdržíte certifikát TÜV - lze bezproblému zapsat do technického průkazu. Boční držák SPZ - Pasuje na všechny Sportstery Harley Davidson Jediný boční držák na SPZ se dvěmi silentbloky. Tyto silentbloky redukují neodpružené hmoty na minimum. Tím je garantována dlouhá životnost držáku a praskliny v držáku jsou tím pádem vyloučeny. Samozřejmě je držák také vybaven nastavitelnou gumovou zátkou proti pootočení. Držák je zhotoven z kvalitní oceli, zpracován na CNC laseru a nakonec černě práškově nalakován. Včetně LED osvětlení. Vzhledem k tomu, že tento držák SPZ má v porovnání s jinými na trhu extra krátkou upevňovací nohu, je vizuálně mnohem přitažlivější. Díky univerzálnímu rozměru se dá držák použít jak pro CZ značky, tak i pro ostatní země - Slovensko, Rakousko, Německo...
Držák na TV - Stell SHO 2051 Slim (nový)
Prodám NOVÝ držák na TV - Stell SHO 2051 Slim. Co držák umí? Sklopný a natáčecí držák pro LCD/LED a plazmové televize s úhlopříčkou 40"-70" (100–175 cm). Pojistka proti vysazení, vodováha, vzdálenost od zdi 7 cm, korekce roviny, nosnost 40 kg. Bez záruky. Držák je zabalený, tak jak dorazil kurýrní službou. Nevybalený, nepoužitý. Důvod prodeje - koupili jsme novou TV a k ní držák. TV jsme nakonec na stěnu nepřidělali, takže nám nový nepoužitý držák zůstal - nevyužijeme. Osobní převzetí nejlépe v Uherském Brodě, ale nemám problém s odesláním přes poštu, zásilkovnu... Poštovné hradí kupující. Inzerát samozřejmě platí do smazání. Preferuji komunikaci přes email -> tom.cana@ nebo POUZE SMS.