inzerce, prodej, prodám, bazar

Držák krabicových nápojů , nálevka se zátkou

Kategorie: Ostatní

Držák krabicových nápojů
Výborná pomůcka s velmi jednoduchým a bezpečným uchycením pro nalévání krabicových nápojů Tetra Pack, vhodná do Vaší kuchyně a domácnosti. Držák je nový nepoužitý. Na výběr ze 2 barev modá a červená. Cena za kus 25 Kč.
nálevky se zátkou:
materiál: plast
mix barev
3 ks

Praktická nálevka tekutin na krabicové nápoje s odnímatelnou zátkou. V balení trí kyusy bílá žlutá a modrá. Nálevky jsou nové, nepoužité v originál balení. Cena za balení 20Kč.
Poštovné: Dopručeně 60,-Kč, dobírka 90,-Kč. Při koupi více věcí jedno poštovné, dle váhy zásilky.
Držák krabicových nápojů , nálevka se zátkou
Podobné inzeráty
laboratorní sklo
prodám laboratorní pomůcky dle obr: kádinka 1000ml (2ks,á120Kč), baňka 1000ml se zábrusem a zátkou-rovné dno (1ks,460Kč), baňka 2000ml se zábrusem a zátkou-kulové dno (1ks,660Kč),baňka 2000ml se zábrusem a zátkou-rovné dno(1ks,660Kč), baňka 250ml se zábrusem a zátkou(4ks,á260Kč), baňka 50ml se zábrusem(3ks,á150Kč), skleněné nádoby 2L se zábrusem a zátkou (8ks,á100Kč) dále pipety(4ks,á60-80Kč), odměrné válce(3ks,á60-120Kč). Ceny cca 1/2 nejnižší nalezené ceny nového zboží.
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster -certifikát TÜV
Boční držák SPZ Harley Davidson Sportster K držáku obdržíte certifikát TÜV - lze bezproblému zapsat do technického průkazu. Boční držák SPZ - Pasuje na všechny Sportstery Harley Davidson Jediný boční držák na SPZ se dvěmi silentbloky. Tyto silentbloky redukují neodpružené hmoty na minimum. Tím je garantována dlouhá životnost držáku a praskliny v držáku jsou tím pádem vyloučeny. Samozřejmě je držák také vybaven nastavitelnou gumovou zátkou proti pootočení. Držák je zhotoven z kvalitní oceli, zpracován na CNC laseru a nakonec černě práškově nalakován. Včetně LED osvětlení. Vzhledem k tomu, že tento držák SPZ má v porovnání s jinými na trhu extra krátkou upevňovací nohu, je vizuálně mnohem přitažlivější. Díky univerzálnímu rozměru se dá držák použít jak pro CZ značky, tak i pro ostatní země - Slovensko, Rakousko, Německo...
nálevka na víno Perfegi
nálevka na víno Perfegi, úplně nová
Keramický hrnek, nálevka Kera Vitral.
Keramický hrnek, nálevka Kera Vitral. Mohu zaslat poštou nebo po domluvě osobně předat v Praze nebo na Jičínsku. Podívejte se i na další předměty, jež nabízím.
stará retro nálevka na lahev ČSSR, zátka, špunt, zvíře
nálevka ve tvaru hlavy zvířete ( zubr, býk, bizon), flaška alkohol, stolování, vhodné pro sběratele, po rodičích, 70 léta, Československo socialismus, teče tenkým úzkým proudem, Retro, vintage
Sada na víno
Prodám sadu na víno. Jedná se dřevěný box s nástroji pro vinaře (číšnický otvírák, zátka, nálevka se zátkou a odkapávátko na lahev). Box je určen na 1 lahev vína 0,7 l. Box je ve velmi zachovalém stavu bez známek poškození. Cena 300,- Kč. Osobní předání po dohodě v Olomouci. Zaslat lze také přepravcem po platbě na účet, za 65,- Kč, nebo 79,- Kč, dle typu přepravce. Prosím neposílat sms.