inzerce, prodej, prodám, bazar

drtič natě továtní výroby

Kategorie: Zemědělská technika

záběr cca 2.5 m, nože jsou ve tvaru bramborových hrůbků . Případně výměna za vlek , návěst od 8 t výše a doplatek.
drtič natě továtní výroby
Podobné inzeráty
Drtič-mulčovač-cepák
Drtič typ 2200 určený k drcení trávy, zaschlých a rostoucích křovin, větví do průměru 40 mm a jiných rostlinných zbytků v sadech, vinicích a po technických plodinách . Dále lze drtič použít k čištění ladem ležících ploch a pastvin. Drtič se zavěšuje na traktor pomocí tříbodového závěsu. Výstupní otáčky traktoru 540 ot./min. Uvedená cena je bez DPH.
Drtič-mulčovač-cepák
určený k drcení trávy, zaschlých a rostoucích křovin, větví do průměru 40 mm a jiných rostlinných zbytků v sadech, vinicích a po technických plodinách . Dále lze drtič použít k čištění ladem ležících ploch a pastvin. Drtič se zavěšuje na traktor pomocí tříbodového závěsu. Výstupní otáčky traktoru 540 ot./min. Drtič typ 2450 má 26 kladiv. Uvedená cena je bez DPH.
Mulčovač za traktor od 14 -16 Hp, drtič trávy CRONIMO FME 95
Prodám mulčovač za malotraktor CRONIMO pracovního záběru 850 mm. Travní drtič FME-95 je vhodný za malotraktor již od 14 koní. Hmotnost 110 kg. Využíván k mulčování trávy, révy, bramborové natě v sadech, vinicích na zahradách. PTO rozměr: 6 x 8 x 800 mm. Hmotnost 110 kg. V ceně také kardan. Možnost zaslat na dobírku po celé ČR. Cena uvedena bez DPH.
Drtič
Prodám drtič natě - slámy. Funkční
Řezačka česnekové natě
Prodám řezačku česnekové natě a kořínků + náhradní nůž.
Prodám drtič slámy
Prodám nevyužitý nesený drtič slámy DSN160 výrobce Rožmitál. Drtič má zánovní nože, je v pěkném stavu, vždy pod střechou