inzerce, prodej, prodám, bazar

Drtič

Kategorie: Zemědělská technika

Prodám drtič natě - slámy. Funkční
Drtič
Podobné inzeráty
Drtič-mulčovač-cepák
Drtič typ 2200 určený k drcení trávy, zaschlých a rostoucích křovin, větví do průměru 40 mm a jiných rostlinných zbytků v sadech, vinicích a po technických plodinách . Dále lze drtič použít k čištění ladem ležících ploch a pastvin. Drtič se zavěšuje na traktor pomocí tříbodového závěsu. Výstupní otáčky traktoru 540 ot./min. Uvedená cena je bez DPH.
Drtič-mulčovač-cepák
určený k drcení trávy, zaschlých a rostoucích křovin, větví do průměru 40 mm a jiných rostlinných zbytků v sadech, vinicích a po technických plodinách . Dále lze drtič použít k čištění ladem ležících ploch a pastvin. Drtič se zavěšuje na traktor pomocí tříbodového závěsu. Výstupní otáčky traktoru 540 ot./min. Drtič typ 2450 má 26 kladiv. Uvedená cena je bez DPH.
Prodám drtič slámy
Prodám nevyužitý nesený drtič slámy DSN160 výrobce Rožmitál. Drtič má zánovní nože, je v pěkném stavu, vždy pod střechou
Drtič na ovoce, jablka a další nový se zárukou OD1 0,75 kW
Drtič na jablka, hrušky a další druhy ovoce. Nadrtí na jemnou frakci, vhodné na moštování či do kvasu. Velký výkon, kolem 200 - 300 kg/hod. Motor 750 W, zapojení normálně do zásuvky na 220V. Zpřevodováno přes velkou řemenici do síly. Velká efektivita, nízká spotřeba! Stroj má velkou násypku pro kbelík ovoce. Postupně si odebírá z násypky. Drtič najemno - druhý stroj s jiným drtícím ústrojím. Výstup je jemná kaše, nastrouhá i okurky a další zeleninu. Násypku také naplnit doplna, stroj si postupně odebírá. Motor 750 W, jednofázový. Kapacita kolem 200-300 kg/hod. Stroje jsou nové, se zárukou. Cena včetně DPH, možný odpočet daně. Cena bez DPH 8 000 Kč. Lze poslat kurýrem po celé ČR i SR. Možno i na dobírku. Dodání kurýrem v rámci ČR do 24 hodin! Osobní odběr možný v Nivnici, okres UH.
Drtič slámy RS-160, cepák
Drtič slámy v řádcích RS-160. Drtič je ve výborném původním stavu. Použitý jen párkrát. Máme kombajn s drtičem tak nevyužijeme, koupený byl pouze do rezervy za používaný kus, který díky své odolnosti sloužil až do pořízení kombajnu s drtičem bez poruchy, proto tento kus nevyužit. Vyšší cena odpovídající stavu nového stroje. 70 000+DPH. Volat v pracovní době od po do pa od 7:00-16:00.
Drtič na kombajn
Prodám drtič na kombajn, nový nikdy nejetý, nálezový stav, drtič vč. nožů, plechů, dělící desky, rozdělovač drcené slámy, elektromagnetická spouštěcí spojka vč. klínového řemenu, kabeláž. Šíře vnitřkem 142cm. Je to na 5-ti vytřásko. Použití na New Holand, Laverda, Fortschritt dohoda možná