inzerce, prodej, prodám, bazar

Drone Zero-X Swift+

Kategorie: Ostatní

Prodám dron Zero-X Swift+.
Dorn je plně funkční, jako nový, ani jednou jsem ho nepoužil, je jen rozbalený.
Dron se pyšní svou p HD kamerou, se kterou můžete natáčet a fotit pěkné fotky a videa. Dron je schopen vzletět do výšky až 100 metrů. Dron je velmi kompaktní, dá se společně s ovladačem složit a tudíž nezabírá moc prostoru. Dron má funkce jako např: automatický start, emergency přistání, natáčení videí, focení fotek, flip 360° a další.
Ke dronu je aplikace ZX-Swift+, díky které můžete na svém telefonu pomocí kamery v dronu, vidět to co právě vidí váš dron. Telefon si můžete díky nastavitelným držákům na ovládači jednoduše přichytit aby vámi sledování dronu bylo pohodlnější.
V balení s dronem se nachází: dron, ovladač, chrániče vrtulí, nožičky, náhradní vrtule, nabíječka, adaptér a návod na použití se všemi funkcemi.
Dron byl zakoupen v Austrálii tudíž adaptér nelze použít do zásuvek v EU, ale to nevadí protože kabel má koncovku s normálním USB, ke kterému připojíte jakýkoliv adaptér a dron jednoduše nabijete.
Posílám přes Zásilkovnu nebo ho mohu předat osobně v Lysé nad Labem.
V případě zájmu mě kontaktujte.
Drone Zero-X Swift+
Podobné inzeráty
Raspberry PI Zero W
Prodám plně funkční Raspberry PI Zero W - model s Bluetooth a Wifi. Specifikace zde: Plně funkční, bez paměťové karty. Osobní předání v Praze nebo zaslání na dobírku.
Subwoofer Gound zero nový
Prodám nový zabalený subwoofer Ground Zero GZRW 15XSPL. Nikdy nehraný. Koupený v říjnu minulého roku. Pořizovací cena byla 6990. Prodávám z důvodu potřebného místa v kufru. Cena 6000. Parametry zde: Při rychlém a solidním jednání sleva
Winix Zero
Prodám kvalitní čističku vzduchu Winix Zero. Použíta jen párkrát. Koupena 10/2020 a proto ještě v záruce do 10/2023. Doklad mohu přiložit. Preferují osobní odběr. Více info na
Raspberry Pi Zero 2 W - CZ distribuce
Prodám nové nepoužité originální Raspberry Pi Zero 2W z české distribuce. Odesílám ihned. Obsah balení: 1 × Raspberry Pi Zero 2 W Osobní předáni po domluvě na Praze 10 či v okolí Líbeznic, případně odeslání přes Zásilkovnu. Kontakt přes email.
Detektor LP Zero II Wireless
Prodam velmi zachovaly, jako novy detektor Golden Mask LP Zero II WS. (Je to ta lepsi verze s bezdratovym propojenim se sluchatky, vcetne sluchatek) Civka je 30cm. Mam k nemu jeste krabici, navod, nabijecky, bezdratova sluchatka, kryt civky. Parametry viz odkaz nize...
Heets Tropical Swift
Prodám 13 krabiček Heets Tropical Swift. Příchut tropické ovoce a mentol. U nás nekoupíte. Dovoz UA.