inzerce, prodej, prodám, bazar

Drobná Kiara

Kategorie: Kočky

kastrovaná
Narození: cca 20. 8. 2021

Depozitum: České Budějovice - u nemocnice

Kiara je stále trochu bojácná, i když se nechá opatrně pohladit, do náruče ale vzít nechce. Potřebuje klidnou vlídnou domácnost, kde by na ni netlačili a počkali by, až si přijde sama. Je to ale kočička velmi akční, upovídaná a tuze hravá! Moc nám nevyrostla, tak je to taková "kapesní kočička". Miluje společnost ostatních koček, upnula se hlavně na svou sestřičku a jednu hodnou domácí kočičku. Bude svěřena do adopce k dalšímu kočičákovi/kočičce, nebo se svou sestřičkou Zazinkou, nikoliv však jako jedináček. Pouze do bytu.

27. 8. 2021 jsme přijali Kiaru a její sourozence a maminku z chatové osady Březí.


Máte zájem? Zavolejte nám :-)
Drobná Kiara
Podobné inzeráty
Nejroztomilejší Kiara
Kastrovaná Narození: cca 20. 8. 2021 Depozitum: České Budějovice - N. Frýda Kiara je jednou ze dvou téměř identických mourinek, až na pár detailů a pak jeden zásadní rozdíl v povaze - oproti Zazu je sebevědomá a velmi zvědavá, je tedy jen otázka času, kdy přijde na chuť i mazlení, zejména až už nebude s maminkou. Bude svěřena do adopce k dalšímu kočičákovi/kočičce, nebo s některým ze svých početných sourozenců, nikoliv však jako jedináček. Pouze do bytu. 27. 8. 2021 jsme přijali Kiaru a její sourozence a maminku z chatové sady Březí.
kočka v útulku
>Berta je velmi milá kočička, která byla nalezena se zhnisanýimi ranami na zádech. Musela být hospitalizována, určitě si vytrpěla své, muselo ji to hodně bolet. Statečná Berta ale chce žít, chce se dát dohromády, chce najít rodinu, kde se bude moci někomu schoulit na klín. Pomozme Bertě, aby její záchrana nebyla zbytečná! Možná díky tomu, co si prožila, je z ná jedna z nejvíce kontaktních koček v útulku. Sama si chodí pro pomazlení, touží po domově jako nikdo jiný. Berta je čistotná, můžeme ji doporučit i k dětem. Ostatní kočky si rovná do latě, klidně by mohla být doma jako jedináček. Je drobná, váží 2.8kg a jsou ji zhruba 2 roky. Do adopce odejde kastrovaná, čipovaná, odčervená, odblešená, testovaná na FIVa eFeLV. na základě podpisu adopční smlouvy a uhrazení příspěvku na péči. V případě zájmu o adopci prosíme o vyplnění dotazníku na našich stránkách útulku AniDef Žim. Pokud si s tím nevíte rady, nebo máte ještě další dotazy, prosíme volejte na tel:
Polly 2roční bílomourinka, čilá, veselá, hravá kočička
, křehká, štíhlá, drobná. Hledá domov. Byla nalezena jako malinké koťátko na poli (proto jméno Polly) mezi dvěma vesnicemi, daleko na to, aby tam došla sama. Je kastrovaná. Kamarádí s bílomourečkem Albertem. Polly je zvyklá na hodné pejsky. Za příspěvek na péči a na kastraci.