inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřezová baterie černá se sprškou

Kategorie: Ostatní

Dřezová baterie černá se sprškou na pružině, výška baterie viz foto, keramická kartuš 35 mm. Nové včetně těsnění a připojovacích hadiček.
Dřezová baterie černá se sprškou
Podobné inzeráty
Dřezová baterie Lenz NEXO s vytahovací sprškou černá (Onyx)
Prodám použitou kompletní (v perfektním stavu) kuchyňskou dřezovou baterií s vytahovací sprškou. Provedení: Kuchyňská baterie Barevný odstín: Onyx Připojení: Vysokotlaké - tlakově odolné Více info: Cena: 1 800 Kč Pouze osobní odběr v okolí Ostravy. Nabídka platí do smazání inzerátu.
Dřezová baterie s výsuvnou sprškou
Grohe Minta - Dřezová baterie s výsuvnou sprškou, chrom 30274000 PC a více info:
Franke černá páková dřezová baterie s vytahovací sprškou
Páková stojánková dřezová baterie s vytahovací sprškou, 2 proudy. V oblém designu. V černém matném provedení. Výška baterie je 31 cm. Ramínko je ve výšce 28 cm. S matným povrchem.
Kludi Bozz - Set s bidetovou sprškou, 389990576
Kludi Bozz - Set pákové baterie pod omítku s bidetovou sprškou, chrom 389990576 NOVÉ A ORIGINAL ZABALENÉ! Pořizovací cena 6 760 Kč s DPH. Nyní cena 5 245 Kč s DPH. Páková podomítková baterie s bidetovou sprškou, včetně podomítkového tělesa sprchová hadice G 1/2 x G 1/2, délka 1250 mm připojovací kolínko s držákem sprchy DN 15 hadice není tlaková, po použití spršky je třeba zavřít pákou přívod vody hygienická sprška se stop ventilem průtok: 9 l/min při tlaku 3 bar keramická kartuše s pojistkou proti opaření se zabezpečením proti zpětnému toku dle DIN EN 1717 podomítkové instalační těleso je součástí dodávky
Kuchyňská dřezová baterie Franke POLA černá, NOVÁ
Kuchyňská dřezová baterie Franke POLA černá Popis produktu: •stojánková baterie - dřezová •otočné ramínko •provedení černá •baterie osazeny keramickými kartušemi •flexibilní hadice pro připojení - součástí balení Franke je předním světovým výrobcem dřezů, vyhlášeným svou kvalitou, nezaměnitelným smyslem pro design, použitím materiálů a technologií výroby. Více jak 70letá zkušenost s výrobou dřezů, nejširší škála produktů, neustálé investice do inovací materiálu a výroby, kvalita a funkčnost výrobků s ohledem na ergonomii, optimální využití i ekologii a také řada významných ocenění za design....to je Franke. Možnost zaslání přepravní společností za cenu 157,- Kč NOVÉ ! ZÁRUKA ! Prodejní doklad.
KUCHYŇSKÁ DŘEZOVÁ BATERIE DELINIA SWEET THOMAS SE SPRŠKOU
Stav: Nové Dřezová kuchyňská baterie DELINIA SWEET THOMAS se sprchou - barva chrom materiál : mosaz Součástí balení jsou flexi připojovací hadičky, těsnění, montážní sada Celková výška baterie 460 mm Keramická kartuše 35 mm Profesionální sprška Přepínání perlátor/sprchový proud NOVÉ ! Záruka. Prodejní doklad. Možnost zaslání přepravní společností za cenu 157,- Kč