inzerce, prodej, prodám, bazar

dřevotřískové skříňky

Kategorie: Vybavení dílen

Skříňky s posuvnými dvířky a s policemi o rozměrech 118x39 nebo52x95cm (šxhxv).
dřevotřískové skříňky
Podobné inzeráty
Mobilní stojan pro skříňku, vitrínu, tabuli a pod.
Prodám mobilní víceúčelový stojan ve tvaru písmene "U". Stojan lze použít pro zmobilnění skříňky, vitríny, tabule, orientační cedule a pod. Dvě kolečka jsou s brzdou. Rozměry v.180 x š.105 x h.60 cm. Stojan je skládací ze dvou nosných ramen a spojovací dřevotřískové platformy jako odkládací plochy. Plochy jsou dvě - jedna pracovní viz.foto, druhá v barvě kovových stojanů. Barva světle šedá.Můžu dodat v demont stavu v karton krabici.
Kovové regály
Policové regály profesionální s vysokou nosností - Kovo Cheb RG 320, Vd 750, nosnost 1120kg police, nosnost sloupce 5000 kg různé velikosti, různé výšky, šířky, různé hloubky. Dřevotřískové desky i plechové police. Největší počet polic je 150cm x 80cm. Výška je od 2-3,5m počet polic do regálu si můžete zvolit. Regálový systém je velice variabilní a univerzální. Regály Vám můžeme i namontovat přímo na míru. Cena za materiál dohodou, za montáž také.
Freud Předřezový kotouč LI16M 100x2,8-3,6x20
Prodám nový FREUD predřezový kotouč LI16M 100X2,8-3,6X20 12+12 FZ Skládaný předřezávací pilový kotouč s břitovými destičkami SK. Vhodný na laminované materiály, dřevotřískové desky, docílí se vyšší kvalita řezu na spodní ploše laminovaných materiálu. Možnost nastavit prořez pomocí distančních kroužků.
Skřínky
Skřínky plechové vhodné do dílny či garáže
Prodám šatní plechové skříňky 2ks
Prodám šatní plechové skříňky v top stavu, jako nové k vyzvednutí Bolatice MS kraj. K prodeji 2ks. Jedna skříňka má dvoje dvířka, cena za kus 2500
Vysoušecí skřiňky
Vysoušecí skříňky na pracovní oblečeni,repasované Hmotnost 97kg Foto ilustrativní