inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevořezba sovičky

Kategorie: Ostatní

Dubová socha sovičky o výšce 110cm
Dřevořezba sovičky
Podobné inzeráty
Dřevěné svítící sovičky na pověšení - nové
Prodám nové dřevěné svítící sovičky na pověšení. Mají nesundanou etiketu. Sovičky svítí na baterie 2x AAA (ty nejsou součástí). Rozměry: 21x3x21 cm. Platba je předem na účet, po té zasílám přes Zásilkovnu nebo Českou poštu (cena dle aktuálního ceníku). Možné je i osobní převzetí v Chrudimi.
plyšáci sovičky a další  plyšáci.     věšáček
Nabízím plyšové sovičky různě veliké.Sovíčky jsou ve velmi dobrém stavu.Jsou nepoužívané jen vystavené ve vitrínce.Výky jsou různé od 25cm. Cena je různá od 50kč- 200kč plus zásilkovna. Nabízím dřevěný věšáček se sovič nový nepoužívaný.Sešly se nám dva stejné.cena 150kč.
Dřevořezba- rybář
Dřevořezba , výška 20cm. TOP stav
Servírovací tác - dřevořezba - 42178.
- velmi pěkný servírovací tác z pozůstalosti - jemně, do detailu propracovaná dřevořezba s úchyty - tác je v nepoškozeném stavu na malých podsadách , jako nožky - průměr bez úchytů : 29 cm , s úchyty - 37 cm , výška : 3 cm - odhadované stáří - 60 - 70 léta minulého století
Figurka sovicky
Nabízím figurku sovičky cca vysoká 7,5 cm, Lze po domluvě udělat i větší. Barva je nahodná. Mohou byt i barvy ktere nejsou na obrazku. Je vytisknutá na 3d tiskárně z Plastu PET Owl statue by cushwa is licensed under the Creative Commons - Attribution license.
Vonné svíčky sovicky - nové
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.