inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěný pelíšek pro psy/kočky

Kategorie: Kočky

Dovolte mi nabídnout křesílko pro kočky popřípadě menší psy.

Rozměry: d: 60cm, š: 40cm, v: 30cm
Materiál: Smrk, překližka

Křesílko je ručně vyráběné z hladkých trámků. Veškeré šrouby jsou zakryty. Součástí křesílka je molitan na míru o tloušťce 3cm. Na molitan je bílý, ručně ušitý sundavací povlak.
Dřevěný pelíšek pro psy/kočky
Podobné inzeráty
Ratanový pelíšek s chlupatým polštářem 64 × 50 × 32 cm
Predám takmer nový ratanový pelíšek značky Designed by Lotte, kupovaný v obchode Pet amour. Vhodný pre psov aj kočky. Predávam z dôvodu že kočky ho nevyužívajú, 3x v ňom nachvíľu spali, ale dávajú prednosť kukaniam. Kedže máme doma asi 6 iných pelíškov, je mi ľúto taký nádherný kúsok z ratanového dreva nechať nevyužitý. Platila som zaň cca 3200 kč, nechám za 999 kč. Cena je pevná. NEVOLAŤ LEN PÍSAŤ MAIL ALEBO SMS, PO DOHODE SI MÔŽEME ZAVOLAŤ. Dávam prednosť osobnému odberu v Prahe 2. Moje hodnotenia je možné si prečítať na , mám 231 hodnotení, všetky pozitívne 5 bodov z 5. Viac info z netu: Chcete pro vašeho pejska či kočičku komfortní a rozměrné místo na spaní? Potom se vám bude líbit pelíšek Pet Amour. Velikostí je připraven pro střední plemena. Pelíšek je zhotoven z hřejivého materiálu, který poslouží svému účelu zejména v chladných dnech. V případě potřeby pelíšek vyperete v pračce. Rozměry pelíšku činí Pet Amour 32 × 50 × 64 cm (V׊×D). Materiálem pelíšku pro psy a kočky je látka a ratan.
Pelíšek, pelech pro psy, kočky
Nabízím stabilní pelech, pelíšek pro psy, popr. kočky … pevný plast, jako nový.Zasílám přes zasilkovnu.
Dřevěný pelíšek pro psy/kočky
Dovolte mi nabídnout boudičku pro kočky, případně malé psy. Rozměry: d: 50cm, š: 35cm, v: 35cm Materiál: Smrková spárovka (19mm) Boudička je ručně vyráběná. Hrany jsou zaoblené a veškeré šrouby jsou zakryty.
Pelíšek
Nabízím ručně vyrobený pelíšek pro domácí mazlíčky. Rozměrově vhodné pro kočky a menší psy. Konstrukce vyrobená ze dřeva a síť z jutového provazu (viz foto). Dřevo je ošetřeno lakem. Rozměry pelíšku: cca 45 x 35 x 12 cm (d x š x v) Pelíšek je včetně deky (viz foto). V ceně je zahrnuta doprava za 90 Kč. Při osobním předání dopravu samozřejmě neúčtuji.
Pelíšek
Nabízím ručně vyrobený pelíšek pro domácí mazlíčky. Rozměrově vhodné pro kočky a menší psy. Konstrukce vyrobená ze dřeva a síť z jutového provazu (viz foto). Dřevo je ošetřeno lakem. Rozměry pelíšku: cca 45 x 35 x 12 cm (d x š x v) Pelíšek je včetně polštáře (viz foto). V ceně je zahrnuta doprava za 90 Kč. Při osobním předání dopravu samozřejmě neúčtuji.
pelíšek pro kočky i psy
Prodám pelíšek - kukaň pro kočky - úplně nový. Vhodné pro malá i střední plemena. Rozměry 50 x 50, látka a textil. Jen osobní předání nebo peníze předem na účet. ;) Nejlépe psát na email lukasplicka@ , nebo SMS.