inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěné svítící sovičky na pověšení - nové

Kategorie: Ostatní

Prodám nové dřevěné svítící sovičky na pověšení. Mají nesundanou etiketu. Sovičky svítí na baterie 2x AAA (ty nejsou součástí). Rozměry: 21x3x21 cm. Platba je předem na účet, po té zasílám přes Zásilkovnu nebo Českou poštu (cena dle aktuálního ceníku). Možné je i osobní převzetí v Chrudimi.
Dřevěné svítící sovičky na pověšení - nové
Podobné inzeráty
plyšáci sovičky a další  plyšáci.     věšáček
Nabízím plyšové sovičky různě veliké.Sovíčky jsou ve velmi dobrém stavu.Jsou nepoužívané jen vystavené ve vitrínce.Výky jsou různé od 25cm. Cena je různá od 50kč- 200kč plus zásilkovna. Nabízím dřevěný věšáček se sovič nový nepoužívaný.Sešly se nám dva stejné.cena 150kč.
Vonné svíčky sovicky - nové
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Voňavé nové svíčky - sovicky
Prodám nové svíčky s vůní, různé barvy. Sovicky. Každá svíčka je darkove zabalená. Mohu zaslat se zasilkovnou.
Garnýže - dohromady 7 ks
Prodám garnýže celkem 7 ks. Označení na fotografiích odpovídá označení u popisu níže. 1 - Dřevěná tmavě hnědá garnýž se dvěma tyčkami. Celkem 3 držáky přišroubované do stěny. Délka celkem 256 cm. Na jedné tyčce jsou žabky, na druhé háčky. Cena: 500 Kč 2 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 83 cm. Cena 100 Kč. 3 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 76 cm. Cena 100 Kč. 4 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 160 cm. Cena 300 Kč. 5 - Dřevěná garnýž hnědé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 97 cm. Cena 150 Kč. 7 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 173 cm. Cena 300 Kč. 8 - Dřevěná garnýž světle hnědé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 170 cm. Cena 150 Kč. Při odběru všech garnýži celková cena 1000 Kč (tedy celkem sleva 600 Kč). Osobní odběr v Bohumíně.
Svícny + věšák na klíče - retro - ruční práce.
Prodám 2 svícny+1 věšák na klíče-viz fota-ruční práce-retro, i jednotlivě. Moc pěkné !!! Cena dohodou-popř. Nabídněte !!! - 1 x svícen na postavení+3 svíce-viz foto, - 1 x svícen k pověšení, - 1 x věšák na klíče. Rozměry: - svícen na postavení-39 x 12cm, v-21cm /nejvyšší středový/+svíčka-15cm, /postranní svíčky 10 cm/-viz foto - svícen na pověšení-cca-d-18,5cm, v-53,5cm, /š-výsun dopředu-10cm/, - věšák na klíče-d-36cm, v-20cm/5 háčků- věšáčků na pověšení/.
Figurka sovicky
Nabízím figurku sovičky cca vysoká 7,5 cm, Lze po domluvě udělat i větší. Barva je nahodná. Mohou byt i barvy ktere nejsou na obrazku. Je vytisknutá na 3d tiskárně z Plastu PET Owl statue by cushwa is licensed under the Creative Commons - Attribution license.