inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěné soustružené nohy pr. 6 výš. 7cm "džbáneček

Kategorie: Doplňky

Dřevěná soustružená noha ze smrkového masivu. Průměr 6 cm, výška bez čepu 7 cm, čep má průměr 2 cm a výšku 1,5 cm. Mám i jiné rozměry a tvary. Poštovné "Balík do Balíkovny - na poštu" 75,-Kč nebo "Balík do ruky" 119,-Kč. Možnost osobního převzetí v Klatovech.
Podívejte se i na ostatní moje inzeráty s nábytkovými komponenty
Dřevěné soustružené nohy pr. 6 výš. 7cm "džbáneček
Podobné inzeráty
Dřevěné soustružené nohy průměr 9cm výška 8cm
Dřevěné soustružené nohy ze smrkového masivu. Průměr 9 cm, výška bez čepu 8 cm, čep má průměr 2,5 cm a výšku 2 cm. Poštovné ČP"Balík na poštu do Balíkovny" 75,-Kč nebo "Balík do ruky" 119,-Kč. V dalším inzerátu nabízím nohy jiných rozměrů. Po domluvě možnost osobního předání v Klatovech. V jiném inzerátu nabízím větší i menší nohy stejného ale i jiných tvarů. Podívejte se i na další moje inzeráty s nábytkovými komponenty
Dřevěné soustružené nohy průměr 6,2cm výška 6cm
Soustružené nohy ze smrkového masivu. Rozměry - průměr 6,2cm, výška 6cm. Čep na uchycení průměr 20mm. Poštovné je 119,-Kč balík do ruky, nebo 75,-Kč balík na poštu. Po domluvě možnost osobního předání v Klatovech . V dalším inzerátu nabízím větší nohy. Podívejte se i na další inzeráty s nábytkovými komponenty.
Prodám 277
prodám staré vyžezávané nohy- soustružené ke stolu z I. republiky, staré dobé Retro, ozdobné nohy 4 ks, cena dohodu + poštovné
Nábytkové kovové chromované nohy 8ks, 4ks kulaté dřevěné
Prodám kovové chromované lesklé nábytkové nohy Isabel(výrobce Bohm sedací soupravy) 8ks, výška vč. plastové podložky 6,3cm(bez 5,8cm), šířka 13x13cm, tloušťka pasoviny 9mm, jsou velice masivní, nezničitelné. Vyměnil jsem je na sedací soupravě za dřevěné. Nejsou vůbec poškozené. Dále prodám kulaté dřevěné černé nožky průměr 38mm, výška 55mm s kombi vrutem se závitem M8. Cena za jednu kovovou nohu je 150Kč, za kulatou dřevěnou 30Kč. Cena za vše je 1000Kč. Možno zaslat s příplatkem za dopravné.
Dřevěné nohy ke stolu.
Prodám 2ks. dřevěné nohy z masivu neponičené. Materiál buk,rozměr hranol 8x8cm, výška 66cm, šířka 67cm. Cena je za 2ks. Děkuji.