inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěné cívky

Kategorie: Ostatní

Prodám dřevěné bubny / cívky různých typů:

Dřevěný buben průměr 60 cm, dostupné výšky 47 až 48 cm 600 Kč
Dřevěný buben průměr 70 cm, dostupné výšky 46 až 49 cm 700 Kč
Dřevěný buben průměr 80 cm, dostupné výšky 48 až 65 cm 900 Kč
Dřevěný buben průměr 90 cm, dostupné výšky 53 až 54 cm 1000 Kč

Pouze osobní vyzvednutí v Chrudimi.
Dřevěné cívky
Podobné inzeráty
Odvíjecí zařízení pro křížem navinuté cívky, typ TSR-DTL
Odvíječ cívek se střídavě navinutým materiálem P/A Industries TSR-DTL Výrobce: P/A Industries Inc, USA K.102559 r.v. 2017 Odvíjecí zařízení pro křížem navinuté cívky, typ TSR-DTL Směr podávaní materiálu je zleva (TSR-D) doprava (lis) z pohledu obsluhy. Technická data: Šířka cívky: 152-431 mm Max. váha cívky: 1360 kg Vnější průměr lemu cívky: 406-1016 mm Obvod. rychlost lemu cívky: 0 – 44,0 m/min. Max. otáčky poháněcích válců: 173 ot./min. Technický popis: • Odviják TSR-DTL je poháněný vlastním motorem s regulací otáček. • Je konstruován pro odvíjení cívek se střídavě navinutým materiálem. • Regulace otáček pomocí kyvného ramene. • Nízko profilová konstrukce ulehčuje zakládání a manipulaci s cívkami Velmi dobrý stav - možnost odzkoušení. VOLEJTE:tel.
Dřevěná cedule frézovaná - dárek pro chalupáře
Prodám frézované dřevěné cedule. Materiál, barva, typ písma, velikost a vše okolo dohodou. Dřevěné cedule, cedulky, stojánky na tužky, stojánky na vizitky, stojánky na letáky, maxiklíčenky, reliéfy, vývěsní štíty apod. Dřevěné cedule, směrovky, směrové cedule, dřevěné směrovky, reklamní cedule, reservé, klíčenky, dřevěné klíčenky, hotelové klíčenky, klíčenky do penzionu, přívěsky, propagační cedule, frézované cedule, V-carving, reklamní potisk, dřevěný vývěsní štít, dřevěné nápisy, dřevěný nápis, dřevěné písmo, dřevěná písmena, dřevěný reliéf, CNC cedule, CNC nápis, CNC frézování, CNC frézka, frézované ovládací panely, průmyslové značení, dekorativní cedule, vyřezávaná písmena, psí cedule, psí cedulky, cedulka Vinný sklípek, cedulka Dílna, signmaking, plovoucí písmo, vánoční dárek pro chalupáře, chataře a horaly
Cívky
Prodávám cívky s napětím 12V a odporem 64,6 ohmu. Tyto cívky jsou ideální pro elektronické projekty, například pro výrobu jednoduchých elektromagnetů. Nabízím je za cenu 100 Kč za kus. Pokud máte zájem o více kusů, mohu nabídnout slevu. Neváhejte mě kontaktovat pro více informací. • KONTAKT Pokud máte zájem o nákup našich produktů, můžete mě kontaktovat prostřednictvím různých kanálů. Můžete mi zprávu zaslat přes Facebook, kde se jmenuji Martin Pospišil a mám jako profilový obrázek černobílého psa na pozadí. Dále mě můžete kontaktovat přes Telegram nebo WhatsApp na číslo +420 768 968 686. V případě, že preferujete emailovou formu komunikace, prosím, kontaktujte mě na adresu Zaručuji, že na vaši zprávu odpovím do 24 hodin. Rád bych vás upozornil, že na SMS zprávy neodpovídám. Prosím, využijte některý z výše uvedených komunikačních kanálů. Děkuji vám za pochopení a těším se na spolupráci s vámi. • PLATBA A DORUČENÍ Dovolte mi vás informovat o platbě a doručení objednaného zboží. Abyste mohli zboží obdržet co nejdříve, budeme potřebovat následující informace: ○ Jméno příjemce ○ Telefonní číslo ○ Emailovou adresu ○ Ulici a číslo popisné ○ Obec ○ Poštovní směrovací číslo Máme pro vás k dispozici dvě možnosti doručení zboží - pomocí České pošty nebo Zásilkovny. Pokud si přejete, aby vám zboží bylo doručeno Českou poštou, bude potřeba uhradit celkovou částku za zboží a poštovné ve výši 120 Kč. Pokud však preferujete platbu pouze za doručení zboží a chcete ostatní poplatky uhradit na výdejním místě, nezapomeňte, že k ceně poštovného bude připočítán poplatek za službu dobírky ve výši 35 Kč. V případě doručení zboží pomocí Zásilkovny bude poštovné činit 79 Kč, přičemž poplatek za dobírku zůstává stejný - 35 Kč.
Equinox 600. Rok záruka
Prodám tento skvělý profesionální stroj na vyhledávání relikvií a mincí. TOP detektor kovu na trhu!! Minelab Equinox 600(P.C. 19000kč)zakoupený 25.2.2021.K detektoru jsou ještě bezdratová sluchátka Minelab ML80(P.C. 3300kc) + spousta příslušenství(kryt jednotky,gumičky,hřídel, profi opěrka Minelab,zpevnění cívky) A samozřejmě manuál v CZ. Detektor byl málo chozený,oka cívky v pořadku. Přiložím platné originální záruky na Lovec pokladů.cz. Počáteční cena 21500 nyní 14000 bez civky Coiltek-PRODÁNO. Platba při převzetí nebo na účet předem. Zasílám poštou. Na podvodné zprávy nereaguji!!!!
Cívky s tenkou nekroucenou nití
Cívky s tenkou nekroucenou nití vhodné také k vetkávání, zlatá o váze 550 g, stříbrná o váze 600 g, váha včetně cívky,cena 590 Kč za cívku. NEPOSÍLÁM, PŘEDNOSTNĚ OSOBNÍ PŘEDÁNÍ V BRNĚ.
Výstuha cívky pevná DETEKTOR KOVŮ MINELAB EQUINOX 600/800
Nabizim vystuhu civky k detektoru kovu zn.Minelab Equinox 600/800. Je urcena pro zpevneni zakladni 11" civky. Uchyceni pomoci 4 zdrhovacich pasku,takze i pro detektory s poskozenymi ockami. Vystuha je na pohled mohutnejsi ale zaroven velice lehka. Zasilkovnou na vydejni misto za 79Kč nebo Baliko na na poštu nebo výdejní místo za 65Kč. Možnost výběru barvy. Černá výstuha 219Kč. V případě jiné nežli černé bude cena 249Kč. V případě většího poškození doporučuji ucycení páskama i Mamutem.