inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná soška / sošky: pták, korbelík, číše

Kategorie: Umělecké předměty

Retro, vintage, 80. léta, řezbářské
Číše / pohár - 25 Kč (výška 19,7 cm, průměr podstavce 7 cm, průměr hrdla 4,5 cm)
Pták na pařezu - 1976 - 50 Kč (výška 14 cm, délka 9 cm, šířka 6,5 cm)
Korbel/korbýlek - Pec pod Sněžkou - 5 kč (výška 6 cm, průměr podstavce 3 cm)
Případně si napište o více fotek.
Osobní předání: Vlašim. Možné zaslat poštou, platba předem. Poštovné dle sazebníku České pošty nebo Zásilkovny.
Dřevěná soška / sošky: pták, korbelík, číše
Podobné inzeráty
Sošky a maska z Mexika
Prodám sošky a masku přivezené před mnoha lety z Mexika. Výška sošky (měsíc) 17 cm, váha 627 g. Výška sošky (slunce) 17 cm, váha 568 g. Výška masky 21 cm, šířka 17 cm, váha 779 g. U této položky preferuji osobní předání. Osobní předání (platba hotově, expresní platba při předání): - Městec Králové a blízké okolí Zásilkovna (platba předem): - na výdejní místo: + 200 Kč - na adresu: + 260 Kč Zásilkovna (dobírka): - na výdejní místo: + 125 Kč - na adresu: + 155 Kč Důležité informace: - při dobírce požaduji poštovné předem - máte-li o nabízený předmět zájem nebo nějaký dotaz, volejte nebo pište pondělí - neděle od 8:00 do 20:00 - máte-li zájem o více nabízených předmětů, platíte vždy jen jedno poštovné - chcete-li dohodu na jiné částce, u některých položek je to možné - k prodeji vždy jen to, co je na fotografiích, prosím pečlivě čtěte i popis - zásilku odesílám zpravidla ihned druhý den po obdržení platby - osobní převzetí po předchozí dohodě Děkuji
Stará drěvěná soška (Indonésie)
Stará soška z Indonésie, druhá polovina 20.století, výška cca 16cm, šířka cca 11cm, objekt je v dobrém stavu, nese známky stáří, oťuky, poškrábání atd. Odštěp v horní části sošky. viz.foto.Osobní převzetí Přerov. Možnost i zaslat na výdejní místo Zásilkovny 79kč nebo Balíkovny 65kč.
Sbírka obrazů ZEN-BUDHA
PRODÁM SBÍRKU ZEN OBRAZŮ BUDHA AJ., NĚKTERÉ I SVÍTÍCÍ, CELKEM 6 KUSŮ A DÁLE DŘEVĚNÉ SOŠKY, KRÁSNÝ VELKÝ MOŘSKÝ KONÍK, DŘEVĚNÁ SOŠKA MILENCŮ A SOŠKA ŽIRAFY. CENA ZA KOMPLET.
Masky a sošky
Nabízím dřevěné masky a sošky z pravého dřeva : většinou z Indonesie, Afriky atd. Sošky i masky jsou různých velikostí a tvarů. Cenově od 350-až 1500.- Masky mají prořezávané oči i ústa. Masky jsou nepoškozené. Podrobnosti ráda zdělím.
Pták páv z kovu
Prodám pták z kovu
Kovaný pták
Prodám tento předmět,pták balancuje na jednom bodu.video můžu poslat na mail.vhody do interiéru.Na sms nereaguji.