inzerce, prodej, prodám, bazar

dřevěná sestava se skluzavkou a dvěma houpačkami

Kategorie: Ostatní

Prodám komplet celou dětskou zahradní sestavu - dřevěná konstrukce včetně skluzavky a dvou závěsných houpaček. Sestava už má něco za sebou, už je opravovaná přídavným bočním hranolem u schodů (lze vidět i na fotografii), ale stále funkční a u nás už bohužel nevyužívaná, děti jsou velké. Skluzavka je kvalitní, laminátovaná, objednávaná zvlášť přímo u výrobce skluzavek. Je pouze po zimě znečištěná, není nikde prasklá. V ceně taktéž dvě houpačky. Sestava pouze pro zájemce, který si zajistí sám odvoz. Případné dotazy zodpovím na tel. 733-113 226.
dřevěná sestava  se skluzavkou a dvěma houpačkami
Podobné inzeráty
Prodám dětský domeček se skluzavkou a houpačkami
Prodám dětský domeček se skluzavkou a houpačkami. Je 6,25 m dlouhý (dá se zkrátit), šířka max. 1,6 m. Potřebuje nový nátěr, kruhová houpačka je naprasklá, viz. foto. Skluzavka je přichycená zboku viz. foto. Střecha plechová. Původní cena 24.000,-. Přidáme houpačku navíc. Pod domečkem jsme měli pískoviště, ale dá se z toho udělat uzavřený domeček, chce to jen pár prken. V případě zájmu rozložíme.
Dětské hřiště se skluzavkou, houpačky, pískoviště.
Dobrý den, prodáme použité, ale zachovalé dětské hřiště se skluzavkou, houpačkami, a pískovištěm. Domeček je stabilní. Pouze osobní odběr.
Konstrukce s houpačkami na dětské hřiště a pískoviště
Prodám stabilní konstrukci z tvrdého dřeva ( borovice DOUGLASKA) se 2 houpačkami ,žebříkem a pískoviště ,též odolné proti vlhkosti. Celý komplet za 6000,-Kč. Jednotlivě 1000,-Kč pískoviště, 5500,-Kč konstrukce ,včetně houpaček ,lana ,karabiny...Tel ,HK
Garnýže - dohromady 7 ks
Prodám garnýže celkem 7 ks. Označení na fotografiích odpovídá označení u popisu níže. 1 - Dřevěná tmavě hnědá garnýž se dvěma tyčkami. Celkem 3 držáky přišroubované do stěny. Délka celkem 256 cm. Na jedné tyčce jsou žabky, na druhé háčky. Cena: 500 Kč 2 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 83 cm. Cena 100 Kč. 3 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 76 cm. Cena 100 Kč. 4 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 160 cm. Cena 300 Kč. 5 - Dřevěná garnýž hnědé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 97 cm. Cena 150 Kč. 7 - Dřevěná garnýž světlé barvy. Držáky jsou přišroubované do stěny. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 173 cm. Cena 300 Kč. 8 - Dřevěná garnýž světle hnědé barvy. Pověšení na skoby. Na kroužkách jsou žabky. Délka celkem 170 cm. Cena 150 Kč. Při odběru všech garnýži celková cena 1000 Kč (tedy celkem sleva 600 Kč). Osobní odběr v Bohumíně.
Dětský zahradní domeček - akátový dětský domeček
Prodám luxusní dřevěný domeček se skluzavkou, 2 houpačkami, šplhacím lanem, žebříkem, lezeckou stěnou, uzavřeným prostorem s lavicí, padacími dveřmi, krytým pískovištěm, poličkami na hračky, lanovým hradem a trůnem :-) Masivní konstrukce je z akátu, pobití smrkovými krajinkami. Děti si s ním neskutečně vyhrály. Odvoz bude komplikovanější (asi povalení do kontejneru) a v režii kupujícího, tomu odpovídá cena domečku.
Houpačka se skluzavkou, pro dvě děti
Ještě nevíte čím děti překvapit? Jednoduchá, ale velmi pevná a stabilní houpačková sestava se skluzavkou bude ozdobou do každé zahrady a nekonečnou zábavou pro vaše děti. Pevná, stabilní konstrukce z masivních hranolů 10*10cm. Pevné spoje pomocí závitových tyčí M12. Možno usadit i bez kotvení do země. Houpačková oka skrz trám, proti vytržení. Rozměry: š.2m, d. 3,2m, v.2m. Konstrukce je bez houpaček a bez nátěru. Za příplatek je možno dodat cokoliv, včetně montáže.