inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná ryba

Kategorie: Umělecké předměty

prodám dřevěnou rybu - bez vad
16 x 11,5 x 4 cm
Dřevěná ryba
Podobné inzeráty
Ryba - hutní sklo
Krásná skleněná ryba.Délka 35 cm,výška 13 cm z hutního skla.Chybí jí kousek ocasu,proto ji nabízím jen za 200 Kc.K vyzvednutí v Brně.
Dřevěná ryba
Prodám velice pěknou ze dřeva vyřezanou rybu. Délka 30 cm.
Ryba - drevená interiérová plastika.
Predám dekoratívnu autorskú plastiku z amerického orecha. Rozmer 40x40x10 cm. Cena 890.-€, prípadne dohoda.
Vintage dřevěná polička, motiv kytičky fialek.
Dřevěná polička na zavěšení na stěnu. Má 3 přihrádky, dá se využít na ubrousky, lžičky, vařečky a jiné drobnosti nebo jen jako dekorace. Ručně malované motivy kytiček fialek s lístky, červené linky. Materiál dřevo, překližka. Spodní dřevěná podstava má prasklinu, která již zřejmě byla v dřevěném materiálu před výrobou, je retušovaná malbou, nálezový stav. Krásná ruční práce. Stav, vzhled a rozměry viz fotografie. Zasílám přes zásilkovnu po připsání platby na bankovní účet, rozměr zásilky 50x40x30 cm do 5 kg, cena za dopravu a balné na výdejní místo 85,- Kč, na adresu domů 115,-Kč. Na dobírku nezasílám. (213)
plechový svícen ryba
prodám svícen z barveného plechu - délka 32 cm, výška 23 cm na jednu čajovou svíčku. Pěkné umělecké zpracování. + zásilkovna nebo balíkovna
Kovaná plastika "Ryba"
Kovaná plastika ryby z oceli o rozměrech 130x45cm s masivním podstavcem. Autorská práce, signováno, originál. Povrch ošetřen voskem. Vzhledem k rozměrům doporučuji osobní odběr.