inzerce, prodej, prodám, bazar

Dřevěná polička do dětského pokoje

Kategorie: Nábytek pro děti

Nabízím poličku do dětského pokoje bílé barvy s oranžovými kulatými úchytkami, v bezvadném stavu.
Rozměry
Délka: cca 71,5 cm
Výška: cca 22 cm
Hloubka: cca 18 cm
Dřevěná polička do dětského pokoje
Podobné inzeráty
Nábytek do dětského nebo studentského pokoje, vč. postele
Nábytek do dětského nebo studentského pokoje, vč. postele Psací stůl s poličkami - šířka 137 cm šatní skříň (poličky) se zrcadlem 50x190 cm, šatní skříň (tyč-ramínka) dvoukřídlá 67x190 cm, komoda - šířka 70 cm, výška 80 cm komoda - šířka 70 cm, výška 110 cm 3 ks polička - délka 70 cm 2 ks polička - délka 50 cm Vše barva OLŠE. + čalouněná jednolůžková postel s úložným prostorem a krátkým a dlouhým čelem (barva žlutá/vínová). Případně i jednotlivě - dle dohody.
Psací stůl do dětského pokoje - jasan combria/fialová
Nabízím psací stůl do dětského pokoje. Cena: 1.900,- Kč osobní odběr: dle domluvy V nabídce mám i nábytek do dětského pokoje k tomuto psacímu stolu (viz. ostatní inzeráty).
Nábytek do dětského pokoje, postel, knihovna, police
Prodám nábytek do dětského pokoje z řady Elf v barvě hruška/losos. Velice bytelný, v top stavu, pokoj byl minimálně využíván (děti jezdily pouze na víkendy). Na boku knihovny a komody jsou police. Skládá se z: komoda - prodaná, polička na zeď 300,-, knihovna 1500,-. Prodej i jednotlivě. Odvoz vlastní z Prahy 4. Nábytek velice bytelný.
Set do dětského pokoje
Set do dětského pokoje, v růžové barvě. Vše přetřeno (není původní barva kallaxu). Aktuálně už trochu odrbané, po letech v pokojicku. ???? skříň je ještě poctivá, dřevěná. Cena 1000,- , jsem ochotna se domluvit. Doprava vlastní.
Nábytek do pokoje pro holčičku
Prodám nábytek do dětského pokoje. Nábytek vyrobený na míru. Materiál velmi kvalitní, dýha + lamino. Tlumené dojezdy. Rozměry: Dětská postel 164x110, matrace + chránič matrace Skříňka – 204 (v) x 65 (š) x 60 (h) Šuplíky 70 (v) x 65 (š) x 60 (h) Policový systém 170 (v) x 130(š) Polička 52 (v) x 40 (š) x 23 (h) – 3 kusy CENA: 10.000,- Kč.
Nábytek do dětského pokoje, patrové postele, skříně, stůl,
Prodám dětský pokoj z expozice exkluzivního nábytku. Patrové postele + šatní skříně s posuvnými dveřmi, šatní skříně, stůl, úložné schody, kreslící tabule a nástěnné police. Vše je vyrobené z javorové překližky a pastelových lamin, plstěné úchytky. Dokonalé efektivní využití každého úložného prostoru, např. ve schůdkách do patra, nebo pod spodním lůžkem. Jako doplňky slouží domeček na křídy s černou tabulí a závěsná polička nad psací stůl . Sestava je vč. roštů a matrací (90 x 200). Cena pokoje na zakázku je 118.625 Kč. Na tuto sestavu je sleva 60%. Tedy konečná cena je 47.450,-.