inzerce, prodej, prodám, bazar

dratěnka zachvalá velmi

Kategorie: Ostatní

dratěnka dobra do retro posteli,ale lze použit jako prohazovačku pisku
dratěnka zachvalá velmi
Podobné inzeráty
Měděná drátěnka 99,3% měď
Měděná drátěnka 99,3% měď Na prodej měděné drátěnky o váze cca. 40gr.(objemem 0,25L). Vyrobeno z čisté elektrolytické mědi, bezproblémový kontakt s potravinami. Vhodné pro všechny druhy nerezových destilačních kolon. Nemožno koupit/sehnat v ČR ani na SK. Všechny měděné drátěnky prodávané v kamenných obchodech nebo e-shopech jsou z poměděné oceli a obsahují pouhé 2% mědi(ověřeno nákupy). Často se prodávají jako 3ks za 150-200Kč, ale v žádném případě to není měď. V kolonách rezaví a jsou nepoužitelné jako reakční člen. Garantuji kvalitu produktu, nakupuji přímo od výrobce mimo EU. Cena je za 1 kus. Posílám po minimálně 5 ks a více. K ceně bude přičteno poštovné. destilační přístroj pálenice měděná drátěnka reakční člen
Dratenka
Pozinkove pletivo Na výšku 2m V roli cca 25m
Živá díla minulosti:Kroniky,deníky,paměti nejen z čes. dějin
Deník Petra Žateckého (Melantrich 1953, edice Odkaz minulosti české sv. 16, 292 stran). Mírné stopy užití. Cena: 150 kč MIKULÁŠ DAČICKÝ Z HESLOVA: Paměti (Evropský literární klub 1940, Národní klenotnice sv. 10, 230 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 150 kč VÁCLAV HÁJEK Z LIBOČAN: Kronika česká (Odeon 1981, edice Živá díla minulosti sv. 91, 736 stran). Velmi dobrý stav. cena: 250 kč IBN TUFAJL: Živý syn Bdícího (SNKLHU 1957, edice Živá díla minulosti sv. 13, 128 stran, 3000 výtisků). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč MILOTA ZDIRAD POLÁK: Cesta do Itálie (Odeon 1979, edice Živá díla minulosti sv. 88, 400 stran, 4000 výtisků). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč BERNAL DÍAZ DEL CASTILLO: Pravdivá historie dobývání Mexika I-II (Odeon 1980, edice Živá díla minulosti sv. 89, 508 + 445 stran stran). Mírné stopy užití. Cena: 390 kč LIOU O: Putování starého chromce (SNKLHU 1960, edice Živá díla minulosti sv. 26, 596 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 250 kč Příběhy chrabrého rytíře Amadise Waleského (Odeon 1974, edice Živá díla minulosti sv. 72, 690 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 180 kč Próza českého středověku (Odeon 1983, edice Živá díla minulosti sv. 95, 480 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 220 kč CH. M. WIELAND: Příběh Abdéřanů (SNKLHU 1958, edice Živá díla minulosti sv. 18, 385 stran). Velmi dobrý stav. Cena: 150 kč DOTAZY PROSÍM PŘES FORMULÁŘ, NA SMS NEREAGUJI. Možno převzít osobně v Praze nebo zašlu poštou.
Prodej velmi zajímavého komerčního areálu, užitná plocha 517
Ev.č. N49634 Tímto Vám exkluzivně nabízím ke koupi velmi zajímavý komerční objekt, bývalou školu, nyní rozdělenou prohlášením vlastníka na bytovou jednotku a jednotku dílny nebo provozovny se změnou užívání stavby z Objektu bydlení na Objekt pro výrobu a skladování. Nyní je v objektu provozována truhlárna. V případě, že by nový majitel v této oblasti dále podnikal, je možné dojednat odkup jednotlivých strojů, které se v dílnách nacházejí. Samotná nemovitost sestává z 1.PP, kde je umístěna kotelna s kotlem na tuhá paliva, 1.NP, kde je centrální vstupní chodba, dvě velmi prostorné dílny, vstup do suterénu a schodiště do patra domu, ve 2.NP jsou dvě samostatné prostorné dílny, jídelna a ve 3.NP se nachází samostatná místnost a dvě oddělené půdy s výškou 2,95m, které by se daly dále velmi dobře využít. V mezipatrech se nachází WC, koupelna a komora. Objekt je z větší části v původním stavu, avšak během let docházelo k částečným rekonstrukcím, kdy jsou zrekonstruované podlahy, střešní krytina, komín nad střechou, elektřina, odpady a voda jsou vedené v plastu. Do jedné z dílen v 1.NP jsou vybudována vrata přístupná ze zadní části domu. Vzhledem k současnému užívání objektu, jsou dvě dílny nad sebou propojeny jednoduchým provozním výtahem. Součástí prodeje je také pozemek sousedící s předmětnou budovou, vedený jako zastavěná plocha a nádvoří – zbořeniště, o celkové ploše 115 m2. Tuto nemovitost Vám velmi doporučuji, nejen kvůli její strategické poloze v blízkosti nájezdu na R10 směr Praha nebo SRN, ale také pro neomezený potenciál budoucího využití, jako případnou investici nebo zázemí vlastního podnikání. Pro více informací a domluvení termínu prohlídky volejte makléře. En. náročnost b.: G - Mimořádně nehospodárná (646 kWh/m2 za rok) Cena: včetně provize, cena k jednání.
SIG SAUER MPX 4,5MM
POPIS PRODUKTU Vzduchová puška na diabolky a velkou CO2 bombičku. Jedná se o model výrobce Sig Sauer. Jelikož tato firma patří mezi velmi oblíbené výrobce ostrých zbraní, tak přišla na trh s novinkou v podobě vzduchovky na diabolky, tudíž si může i znalý člověk bez zbrojního pasu vychutnat střelbu z klasického Sig Saueru. 

Velmi netradiční puška v tomto odvětví, a to díky celokovovému tělu, které je opravdu bytelnou dominantou této zbraně. Jak již bylo zmíněno jedná se o MPX na velkou 88g CO2 bombičku, která se vkládá do pažby zbraně. Demontáž je velice rychlá a jednoduchá, jelikož pažbička drží na pouze na pojistce, kterou je nutno zamáčknout. Na konci naleznete gumovou botku, která dobře padne do ramene. 

 Rukojeť pušky je vyrobena z polymeru. Lučík i spoušť je z kovu. Namáčknutí je velice příjemné, a opravdu připomína chod reálné zbraně. Manuální kovová pojistka je umístěná na levé straně a je v přesném dosahu palce při střelbě. Zásobník MPX je vyroben z polymeru. Sig Sauer, zde velmi netradičně pojal nabíjení diabolek, které se vkládájí do pásku a teprve poté vložíte do zásobníku. Samotná kapacita je 30 diabolek. 

Pro upevnění taktické svítilny vám poslouží dvě weaver lišty, které jsou umístěny stejně jako u originálu po stranách předpažbí. Samotná zbraň disponuje pevnými mířidly, které jsou taktéž z kovu, a tudíž velmi bytelná. Hledí je stranově nastavitelné, muška je výškově. Pokud však s puškou plánujete přesnější střelbu, tak vás jistě potěší klasická 22mm lišta pro uchycení puškohledu. 

 Na MPX najdete také oka pro uchycení popruhu. 

 Praktická zkušenost: Velmi zajímavá puška, která je určitě v top zpracováni. Jelikož nabíjení vzduchových zbraní je nudnější část této záliby, tak zde musíme pochválít netradiční zásobník, který naopak při nabíjení velice baví a těší. Hledí s muškou je možno sklopit, a tudíž je uchycení puškohledu na nižší montáži bez problému
Prodej zámku Libkova Voda, 4 km Pelhřimov
Velmi pěkný zámek pocházející z počátku 18. století na vlastním pozemku o výměře 51.974 m2, který se nachází na krásném a klidném místě na kraji obce a má velký uzavřený dvůr. Obytná část prošla rozsáhlou rekonstrukcí v r. 2000, kde byly vyměněny krovy včetně nové krytiny (pálená taška), byly udělány nové rozvody elektřiny do mědi a rozvody vody do plastu. V zámku se nachází 5 velkých zrekonstruovaných samostatných apartmánů o obytných plochách 200 m2, 110 m2, 110 m2, 100 m2 a 100 m2 s kapacitou 32 lůžek, kde každý apartmán má plně vybavenou kuchyňskou linku, koupelnu s vanou a sprchovacím WC, vlastní plynový kotel se samostatným plynoměrem a dále elektroměrem - vše je také plně zrekonstruováno. V obytné části byla Zámek je napojený na obecní vodovod a odpady jsou svedeny do 4-komorového septiku s přepadem, vytápění celého objektu je zajištěno z 2 nádrží na zkapalněný plyn. Hned vedle objektu se nachází \"správcovský dům\" o velikosti 3+1 se sociálním zařízením o výměře 120 m2 a vedle něj navazují 4 velké garáže a dále stáje pro koně s klenutými stropy o výměře cca 600 m2. U vjezdu do dvora stojí překrásný špýcharový dům se 3. NP, které jsou v současné době prázdná, ale skýtají velké možnosti ve využití. Na zámku v minulosti pobýval i velmi známý skladatel Bedřich Smetana. Pozemky navazují přímo na areál zámku a jsou z velké části oploceny - možnost chovu koní nebo jiného zvířectva. Velmi dobrá investiční příležitost pro podnikání v ubytování, velmi ideální pro pořádání svateb a hostin a dalších podobných aktivit - v místě je možné vybudovat pěknou restauraci a tak se k tomu tyto příležitosti přímo nabízejí. Zámek se prodává s veškerým vybavením a zařízením tak, jak je nafocen a je ihned volný.