inzerce, prodej, prodám, bazar

Drátkovaný anděl s koralky

Kategorie: Umělecké předměty

Dekorativni dratkovany andel cerny s koralky, vyska 28 cm, sirka 12,5 cm.
Drátkovaný anděl s koralky
Podobné inzeráty
Schéma pro vyšívání s korálky " Zátiší z lahví vína "
Schéma pro vyšívání s korálky " Zátiší z lahví vína ". Charakteristika a popis: Délka: 35 cm Šířka: 42 cm Typ: Schéma pro vyšívání s korálky Typ látky: Gabardine Kompletní prošívání korálky. Přijímám objednávky na vyšívání korálky. Prodám hotové výrobky. Napiš kdo má zájem. Cena dohodou.
2 ubrusy a 4 polštářky vyšívané s korálky z Indie
Prodáme dva vyšívané ubrusy s korálky čvercové 104 cm (1 s okrajovými střapci) a 4 vyšívané povlaky s korálky na polštářky 42 cm (výšívaný tyl) koupené v Saúdské Arábii, výroba v Indii. Bez poškození. Ubrusy oba za 700 Kč / ks, povlaky 150 /ks. Osobní předání nebo Zásilkovnou nebo Balíkovnou při platbě předem.
Velký křišťálový anděl,  závěs, světlohra Vánoční dárek
Velký křišťálový Anděl Anděl v čistě čiré.. Originální ručně dělaný křišťálový andělíček v čiré barvě. Andílek je vhodný k zavěšení na slunné místo. Je velmi efektní. Díky brusu jednotlivých kamenů (Preciosa), je andělíček schopen krásně rozptýlit světlo po místnosti. Též da použít jako ozdoba va Vánoční stromeček nebo jako originální dáreček pro Vaše blízké. Světlohry zavěšené v centru místnosti harmonizují a čistí prostor, vnáší pozitivní energii a radost...odmění Vas duhovými odlesky po celé místnosti... Rozměr: výška - 14 cm, šířka - 7 cm Cena - 500,- Kč
Korálky
Prodám korálky a různé komponenty. Váží 2 kg. 1300 včetně poštovného. Zasílám poštou.
Malba Anděl
Prodám malbu Anděl technika - akryl na plátně, rozměr - 29,8 x 41,8 cm signatura , datace 2016
Sádrový anděl
Velký sádrový anděl. Na výšku má soška přes 50 cm, viz foto. Křehký. Pouze osobní převzetí na Praze 7.