inzerce, prodej, prodám, bazar

Dragy - nejpřesnější závodní GPS Performance tester

Kategorie: Tuning

Nabízím k zapůjčení v současné době nejpřesnější závodní GPS logger / výkonnostní tester - Dragy GPS Performance box. Funguje na principu velmi přesného a rychlého 10Hz GPS přijímače (aktualizace polohy probíhá každou setinu vteřiny). Přístroj je určen pro maximálně přesné měření zrychlení 0-100 km/h, 0-200 km/h, dynamického zrychlení např. 80-120 km/h / 100-200 km/h. Případně se dá uživatelsky nastavit požadovaný rozsah rychlostí. Zároveň umí měřit i brzdnou dráhu s centimetrovou přesností např. z rychlostí 100-0 km/h / 200-0 km/h a spolu s tím měří i dobu brzdění.

Dragy automaticky během měření vyhodnocuje průběh změny nadmořské výšky a pokud je klesání/stoupání během testu nižší než 1%, tak k měření přidá i "pečeť správnosti měření", a to označení "Verified".

Dragy se ovládá přes bezplatnou aplikaci pro mobilní telefony s operačními systémy iOS (8.0+) anebo Android (4.4+). Aplikace provádí průběžné měření všech přednastavených hodnot, které je možné následně nahrát na fóra, sociální sítě, sdílet s přáteli anebo přidat do oficiálních žebříčků Dragy.

Dragy umožňuje v jeho aplikaci i nahrávání videa s aktuálním průběhem testu, přičemž do videa jsou vloženy okamžité hodnoty a veškeré údaje, které jsou součástí aktuálně prováděného měření.

Preferuji převzetí a vrácení na Praze 4 (Po-Pá 8:00-16:30), kde se skládá vratná záloha 3000,- Kč.
Půjčovné je 300,- Kč/den, při zápůjčce přes víkend (od pátku do pondělí) je půjčovné 500,- Kč. Po dohodě je samozřejmě možná i zápůjčka na delší dobu, stejně tak je možné i poslání Dragyho např. přes Zásilkovnu.

Prosím o tel. kontakt kdykoliv na tel. . V případě nedovolání prosím pošlete zprávu do formuláře níže s Vaším tel. číslem a ozvu se Vám co nejdříve zpět.

Podrobný popis a technická specifikace:
lepší představu pár videí:
Test, funkce, aplikace:
zrychlení 0-200 km/h za 3,68 sek.:
Dragy - nejpřesnější závodní GPS Performance tester
Podobné inzeráty
závodní performance baterie
Prodám zavodní odlehčenou karbonovou baterii, puvodni cena 45.000,- vice info o baterii viz odkaz.
2. nejvyšší top AUTOKAMERA NEXTBASE 522GW, nová
Prodám-novou-nevybalenou profi auto kameru NEXTBASE 522GW za 3999 Kč!, s GPS, WI-FI, dotykovým displejem + možno superrychlou 32GB kartu NEXT BASE (249 Kč)... Pro váhající - nová stojí na eshopech 5 - 5600!! Nejlepší autokamera od výrobce Nextbase je model 522GW. Je vybavena kvalitním 1440p QUAD HD rozlišením, GPS, Wi-Fi, 3" dotykovým displejem, širokoúhlým objektivem, parkovacím režimem, polarizačním filtrem, jedinečným magnetickým držákem Click and Go, možností připojení modulu zadní kamery a dalšími užitečnými funkcemi. Nabízí stylový vzhled a prémiové zpracování spojené se špičkovým záznamem videa, díky čemuž jsou autokamery NEXTBASE nejprodávanějšími ve světě. Autokamera (palubní kamera) nahrává záběry z předního skla ve vysokém rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má dotykový displej, Wi-Fi, GPS, Bluetooth, parkovací režim, polarizační filtr. 1440p QUAD HD nahrávání při 30fps Připojení modulu zadní kamery 3" dotykový displej Clona f=1.3 pre perfektní záznam i v noci Integrovaný polarizační filtr 6-prvková skleněná čočka poskytuje snímací úhel až 140° Mmagnetický držák s technologií Click&Go Pro Připojitelnost přes Wi-Fi mezi smartphonem (Android a iOS) a autokamerou Záznam GPS: zobrazení vaší cesty v Google Maps. Kompatibilní s rychlostí Kmh a Mph. Inteligentní parkovací režim Podporuje až 128 GB microSD karty pro vyšší ochranu vašeho vozidla Záznamy nočního vidění při slabém osvětlení Režim fotografií poskytuje možnost statických obrázků Smyčkové nahrávání zajišťuje, že se nahrávání nezastaví, když je karta SD plná. Automaticky začne promazávat nejstarší záznam. Zabudovaná záložní baterie poskytuje napájení až 30 minut. Napájení 12-24V (DC) kompatibilita pro použití ve všech vozidlech Snadná instalace Automatické nahrávání Automatická ochrana souborů Nahrává záběry z předního skla v maximálním rozlišení, se širokým záběrem a mnoha detaily. Má polarizační objektiv proti odleskům a hlasové ovládání Alexa Voice Control. Můžete se těšit na mnoho užitečných funkcí, jako je inteligentní parkovací režim, který automaticky detekuje jakýkoliv náraz, nebo drobný pohyb vašeho auta. Další funkcí je Wi-Fi, které umožní stahování a sdílení záběrů se smartphonem, nebo tabletem pomocí QuickLink Wi-Fi a aplikace MyNextbase Connect. Určitě uvítáte Bluetooth, vhodné pro automatické odesílání záznamů z havárie přímo do vašeho telefonu. Samozřejmě nechybí ani GPS pro záznam přesných údajů o rychlosti a poloze pomocí Google Maps. HD IPS dotyková obrazovka Kvalitní HD záznam Nouzové SOS 2560 x 1440px Zabaleno v krabičce, zatavené orig. ve folii, řada příslušenství, držák na přisátí i nalepení, navíc dokoupena orig NEXT BASE ultra rychlá karta 32GB. Získal jsem ze soutěže přímo od Nextbase, takže kdyby byl problém, asi by se dalo vyřešit (=záruka alespoň pro začátek, když je nevybalená). Převzetí/zaslání: - kdykoliv PARDUBIC
Prodám Subaru Impreza 390 HP
Prodam zavodni special otipovany na MMCR do skupiny D5. Po celkove repasy, pripraveny na zavody. Pravostrane rizeni, (V PŘÍPADĚ ZÁJMU LZE PŘEDĚLAT NA LEVOSTRANNÉ), novy komplet kovany motor, jehlickove turbo vf 36, vodní intercoler, závodní prevodovka 4 rychlosti hewland Samsonas, zavodni tlumice Protlum race 3, dvoulamelova spojka, samosvorne dify, kovane poloosy, zavodni laditelna jednotka s datalogrem. Všechny díly laminátové, včetně kopyt na výrobu. K tomu v pripade zajmu rozestavenou karoserii RA s ramem od Grabiece a spoustu nahradnich dilu. Cena dohodou.
BMW  M  Performance brzdice,třmeny na kotouče 370,380mm
BMW performance BREMBO brzdice třmeny velka sada na kotouče 370mm,380mm.Kompplet nove osazena desky čepy rospěrné plechy. Na vozy BMW řady f, e90,91,92,93 rady 1 e87,e82... Z4. V případě zajmu mohu dodat i kotouče brembo performance dvoudilne s nytovanym odlehcenym středem s drážkou a vrtanim za 7500,- za pár.
Performance menu pro Chrysler, Dodge, Jeep a RAM,Lancia
SRT menu, Driver modes, Super Track packet a Performance menu z modelů SRT8 a Hellcat do obrazovky navigace 2012-2023, do displeje EVIC mezi budíky 2015-2023, Sport mode (sportovní režim) převodovky pro 5 a 8 st převodovky,možnost přidat volant s pádly - POUZE pro modely 2012-2023, aktivace pádel, Chrysler 300, Dodge Charger, 2014-2023 Jeep GrandCherokee benzín a Dodge Durango a 2015-2023 Dodge Challenger. RAM Pickup 2014-2023. Motory 3,6 a 5,7 a 6,4 V8. Lancia Thema CRD i V6 3,6 2012+ Aktivace prvků výbavy jako vyhřívaná / ventilovaná sedadla, kamery, navigace, pouštění videií za jízdy apod (samozřejmě pokud si přendáte tyto věci z jiného vozu nebo dokoupíte fyzicky HW, nejde aktivovat něco, co tam reálně není). Programování klíčů. Instalace trvá max cca hodinu. Praha a střední čechy, instalace na počkání. Pro modely Charger 3,6 a 5,7 2015-2017 není aktivace SRT možná - svítí kontrolka airbagů. Drive modes + performance page ale fungují.
BMW E92 karbon křídlo performance
BMW E92 karbon křídlo performance z mého auta viz mé inzeráty prosím pouze volat dále mám jedno originál performance po opravě v černém laku cena po dohodě