inzerce, prodej, prodám, bazar

Dr.Richard Feder ŽIDOVSKÉ BESÍDKY 1+2+3 /1912/

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Originální v Čechách první osvětové základní dílo židovské poučné vázané knihy o třech svazcích, kultivovaně nadčasově zpracované nejen pro židovskou populaci. Vydal roku 1912 ve svém působišti ctihodný , osvícený a úctu vzbuzující Dr.Richard Feder, představitel našeho židovského etnika působícího státotvorně v česko-německých kruzích na území mj.tehdejší ČSR s důrazem na rozvoj svých kulturních tradic. Díky jeho svědectví je zaznamenáno znemožnění odsunu movité části česko-německých židovských rodin z území ČSR do Anglie v roce 1938, představiteli tamních ve vládních kruzích angažovaných židovských rodin. Tento skutek se rovnal odsouzení k smrti. Přes krutý osud, který ho potkal se nikdy nesnížil do role ublíženého chudáka, který parazituje na úkor STÁTU a jeho občanů /prezident Světového židovského kongresu Ronald Lauder - úroveň Reflex - CO TO JE - PARAZIT NA 6 - LAUDER/ či se prezentuje svým tragickým příběhem. Odměněn za svůj pevný čestný mravní postoj byl mj.úctou širokého okolí a Bohem danou možností dožít se požehnaného věku. No, kde že loňské sněhy jsou, ta nová cháska se nezakecá, ale čest panu Dr.Richardu Federovi nedělá. Cena kompletních původních třech svazků 7500,-Kč pevná. Platí po dobu zobrazení.
Dr.Richard Feder ŽIDOVSKÉ BESÍDKY 1+2+3 /1912/
Podobné inzeráty
R. Vrba ZKÁZA SLOVANŮ ZA SVĚTOVÉ VÁLKY I+II
Původní originální vydání díla ZKÁZA SLOVANŮ ZA SVĚTOVÉ VÁLKY - DENNÍK POVÁLEČNÝ I+II p.Rudolfa Vrby zaznamenávajícího pravdivě dle dobových oficiálních periodik hospodářsky politické dění u nás i ve světě v daných souvislostech. Na počest autora a jeho osvětové literární činnosti, přijal jeho jméno československý občan židovského původu Walter Rosenberg, který pracoval a odborně se vzdělával v koncentračním táboře Osvětim, ze které posléze uprchl. Po útěku se snažil svým svědectvím Židovské obci, zachránit naše židovské soukmenovce především na území Maďarska. Bohužel toto vyšlo prakticky naprázdno a byl nechtěným svědkem obětování židů, jež svými majetky konkurovali židům mimo ohrožení a to v samém konci války. Tj. žid obětoval žida. Přijetím jména Rudolf Vrba chtěl Rosenberg vzdát čest literárnímu odkazu sociologa s ekonomickým zaměřením p. Rudolfa Vrby /1860 - +1939/, ve kterém jsou mj. zaznamenány dobová negativa židovské rasy, kterých by se měla oprostit, pokud má požívat úctu a ne být v celosvětovém opovržení. Cena za oba díly vydané v edici ""ODKAZ ŽIŽKŮV"" je 14000,-Kč pevná osobní předání, či 14100,-Kč poštou při platbě předem na účet. Nabídka platí po dobu zobrazení. P.S. Waltra alias Rudolfa nejvíce bavil tenhle : Víte jaký je rozdíl mezi Křetínského stadionem Sparty v Praze na Letné a opodál stojící ambasádou Izraele? Před Spartou policie ČR hlídá chuligány pouze při zápasech, před ambasádou Izraele je 24 hodin denně 365 dní v roce ....
Dr.Richard Feder ŽIDÉ a KŘESŤANÉ /1919 Kolín/
Originální vlastním nákladem vydaná kniha ctihodného Dr.Richarda Federa v původním bezvadném archivovaném stavu. Shrnuje konkrétním výčtem příkladů zločiny páchané na Židovském národě. V Polském Litevsku byli Židé pod záminkou kontroly zatýkáni a týráni. Poláci Židy a Židovky 9 hodin bičovali a za každou ránu bičem musili zaplatiti 2 ruble. Ve Lvově byli Židé vehnáni do domů a ty byly nad jejich hlavami zapáleny - výsledek, několik set mrtvol. Na Ukrajině bylo v poslední rok války pobito 120000 tisíc Židů a v Rusku Denikinova armáda pobila v srpnu, září, říjnu a v prvých 12 dnech listopadu 1919 167354 Židů z toho 20000 tisíc v Kijevě, 18000 v Žitomíru a Berdyčevu, 19000 v Chersonu ... To neudělali Turci, ani pohané, ale křesťané, zbožní Poláci, pravověrní Ukrajinci a Rusové ve vlastní zemi, ve vlastní zemi, na vlastních sourodácích v okamžiku, kdy sami nabyli svobody a samostatnosti tj. po zničení a rozvrácení Carského Ruska. Kniha z roku 1919 dává odpovědi na otázky, proč je nyní trpěn tragikomický herec Žid Zelenskyj v čele Ukrajiny, jež veřejně komunikuje s Izraelskými xenofobními okupanty provádějící řadu let politiku, jakou začala obdobným způsobem uplatňovat Ruská federace, avšak nepochopitelně na rozdíl od Izraele je za ni perzekuována a mediálně odsuzována. Cena 8700,-Kč/354,-Euro pevná osobně, nebo 8780,-Kč/358,-Euro poštou, platbu USD neakceptuji.
Zidovske mesto Prazske. Belle Epoque
Prodam knihu ve skvelem stavu. Zidovske mesto prazske na vedutach,fotografiich a pohlednicich. Soucasti planek a mapka.
Knihvazačství , L.Bradáč , vyd.roku 1912 . STAV  JAKO NOVÁ
Kniha z roku 1912 ve skvělém stavu , čisté listy bez známek osahání , kvalitní tisk na velmi pevném papíru , pouze zvenku na hřbetu - kousíček kůže odřený - viz. foto . - Pevná vazba , 288 stran , mnoho fotografií - Ideální kniha pro opravu starožitných knih - Velice podrobné staré postupy výroby a oprav knih. - Použitý ten nejlepší papír vysoké gramáže. Zásilkovna + 99 .- po zaplacení na účet posílám na výdejní místo v ČR / možno vyzvednout osobně ČB večer po 19 hod. PIŠTE PROSÍM DO ODPOVĚDNÍHO FORMULÁŘE POD INZERÁTEM - NEVOLAT.
Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey
Darwinův původ druhů, Richard E. Leakey
Dokonalý život - Být průměrný, není normální, Richard Drakin
Nová kniha. Richard Drakin, lehce znuděný mladý muž, si začíná uvědomovat, že mu v životě něco schází. Náhodou si přečte zprávu o nepříliš slavném odchodu významného generálního ředitele. Napadne ho oslovit jej a získat od něj návod, jak být v dnešním světě skutečně úspěšný. K jeho překvapení John Rock na setkání kývne. Dojde k úmluvě, ve které se John zavazuje provést Richarda místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich osudům, které mohou změnit váš život. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství, mystifikace a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Neobyčejný příběh má od samého začátku rychlý spád a než se stačíte nadechnout, zamrzí vás, že jste na konci.