inzerce, prodej, prodám, bazar

Dr. Martens kožené nízké boty polobotky modré boty vel. 39

Kategorie: Boty

Modré dámské kožené boty polobotky Dr. Martens, velikost 39 ( Uk6/US7) s kulatou špičkou. Nošené jedno léto, stav dle foto, dobrý. Osobní převzetí v Praze nebo dle tarifu ČP/Zásilkovny.
Dr. Martens kožené nízké boty polobotky modré boty vel. 39
Podobné inzeráty
Polobotky DR. MARTENS/ model 8098
Velmi unikátní obuv, tzv. "martensky". WIKI: Anglická značka obuvi Dr. Martens (v Británii nazývaná často „docs“ či „dcs“) je kultovní pro prakticky všechny mládežnické subkultury spojené s tvrdou hudbou. Původně zdravotní boty, které jsou dílem bavorského doktora wehrmachtu Klause Maertense (později poangličtěno na Martens) a doktora Herberta Funcka, a které v první řadě sloužily k léčení Maertensova úrazu z lyží, byly nejprve "objeveny" prvními skinheady v šedesátých letech 20. století v Anglii. „Martensky“ jsou totiž původem pracovní boty a v té době se jednalo o normální součást pracovní uniformy anglického dělníka (skinheads jsou od začátku dělnickým hnutím). Kvůli pevnosti a okované špici se staly oblíbenou zbraní v pouličních bitkách a svého času dokonce byly zakázány na fotbalových stadionech a v některých hospodách. O něco později si je oblíbili punkeři, rockeři, motorkáři a nakonec vlastně všichni, kdo holdují hardcorovému rebelství. Hlavním znakem „martensek“ bývá okovaná špice (přestože prapůvodní model označený číslem 1460 ji neměl), vysoká gumová podrážka se žlutým prošitím (tlumí nárazy při chůzi) a výška boty od osmi do dvaceti dírek. Tento model mnoho jiných výrobců s oblibou kopíruje, avšak obecně převládá názor, že žádný z nich nedosahuje kvality Dr. Martens. Vyjma toho se dají zakoupit i další modely obuvi této značky, jako jsou sandály, pantofle či tenisky. Dříve se vyráběly pouze v Anglii, později i v Číně. Přesto se „pravé anglické martensky“ dají v obchodech ještě sehnat. Kultovní boty Dr. Martens proslavily např. také tyto hvězdy: Elton John, Madonna, Paul McCartney nebo skupiny Depeche Mode, Jethro Tull, Rolling Stones, Red Hot Chili Peppers, Pearl Jam a Soundgarden. Skvělý stav, viz foto, velikost 9/43. MADE IN ENGLAND. Před nabídkou se, prosím, podívejte na ceny v prodejnách.
Kožené sandály a polobotky
Prodám většinou nové nenošené kožené boty, některé z umělé kůže. Foto 1: kožené černé polobotky značky Rieker vel.42, podpatek cca 3.5 cm, za 700,- Foto 2: kožené tmavě hnědé polobotky značky Agatha vel.G 7.5 podpatek 3.5 cm za 600,- Foto 3: béžové nové polobotky z umělé kůže značka Scandi, vel.42, podpatek 3.5cm za 500,- Foto 4: nové nenošené kožené černé polobotky, značky Kira, vel.42, podpatek 3 cm, za 700,- Foto 5: černé kožené polobotky vel.43, podpatek 3 cm za 600,- Foto 6: kožené sandály značky Tamaris, vel.42, podpatek 3 cm, nošené za 400,- Foto 7: černé lehké nové baleríny z umělé kůže, vel.42, podpatek 2 cm za 500,-. V případě zájmu ráda změřím délku. Zasilkovna nebo osobní převzetí.
Nové pánské boty Baťa - polobotky Climatec, vel. 45
Nové, nenošené, originál zabalené pánské polobotky z černé kůže – k dispozici ve velikosti EUR 45. Měřil jsem délku stélky pomocí papírového proužku = 31 cm. Eshop Baťa je prodává za 1599 Kč (viz Kožené derby polobotky Climatec se švem). Boty je možné vyzkoušet v obchodě Baťa nebo přímo mnou prodávané. Popis výrobce: Polobotky mají speciální zdravotní měkčenou stélku. Pánské polobotky z černé kůže v derby střihu unosíte ke každodenním outfitům do práce. Uvnitř najdete koženou podšívku. Boty jsou z řady Climatec, která vyniká svou stélkou. V té dobře cirkuluje vzduch, odvádí vlhkost a díky použití aktivního uhlí pohlcuje pachy. Navíc se nedeformuje a dlouho poskytuje oporu. Svršek zdobí pouze podélné švy, které jdou přes nárt až na špici.
Polobotky Dr. Martens 1461 Vegan 14046001 Black vel.45
Mel jsem je obute cca 5minut - nejak mi nesedely i kdyz to jsou pate marteny v rade :-(
Polobotky Martens
Prodám zánovní polobotky Martens 1461 Cherry red/Smooth vel.45 - 1 den nošené,nepoškozené za 2000 Kč, PC 4090 Kč e-mail
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33
Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - [16.11. 2020] Smazat/ Upravit/ Topovat Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 1 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 2 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 3 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 4 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 5 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 6 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 7 Kvalitni nové kožené botky kozačky PRIMIGI VEL.33 - 8 Prodám velmi kvalitni nové dětské kožené na suchý zip botičky PRIMIGI velikost 33. Pohodlné zapínání na dva suché zipy,ortopedicky tvarovaný vnitřek, lehké, podrážka se dobře ohýbá, skvelý moderní vzhled. Délka podrážky 24 cm, délka stélky asi 22,3 cm, výška 12 cm. Výrobky PRIMIGI se vyznačují vysokou funkčností a kvalitním zpracováním. Dětské botičky PRIMIGI jsou úplně nové, nepoužitý - nevhodný dárek. Stav jsem se snažila co nejlépe nafotit. Prodávám to co je na fotce.Výrobce: PRIMIGI. Cena 1390,- Kč. Možno využít jako pěkný dárek!!!