inzerce, prodej, prodám, bazar

Dózy na potraviny

Kategorie: Ostatní

Stav nové
PC 850 Kč
Cena je uvedená za vše
Podívejte se i na další mé nabídky a ušetřete tak poštovné
Livington Flex & Fresh, revolučním systémem pro více čerstvosti a organizace, je plýtvání potravinami minulostí. To znamená, že se k potravinám dostane mnohem méně vzduchu a potraviny zůstanou čerstvé mnohem déle. Výjimečná jsou flexibilní speciálně vyvinutou pružnou silikonovou vrstvou. Jednoduše se přizpůsobí tvaru jídla, umožní vám uskladnit až o 20% větší objem a vytlačí přebytečný vzduch, čímž udrží vaše jídlo déle čerstvé! Ať už se jedná o celá jídla, malé zbytky jídla nebo uzeniny a sýr, systém .Nezáleží na tom, zda je to vydatná klobása, lahodný sýr, čerstvé ovoce a zelenina nebo maso, je dokonalým řešením pro všechny uzeniny a všechna plochá jídla, lze jej stohovat, aby se ušetřilo místo a udržuje pořádek ve vaší lednici! Vše je vzduchotěsně uzavřeno a vydrží déle čerstvé Livington Flex & Fresh je vhodný do mikrovlnné trouby, mrazničky i myčky na nádobí.
Dózy na potraviny
Podobné inzeráty
Dózy - na olej, ocet a utopence
Sada keramických dóz s uchy. Jedna určená na uskladnění oleje, druhá na ocet, třetí můžete použít na nakládanou zeleninu, uzeninu, cokoliv. Dózy olej/ocet jsou vysoké 27.5 cm, dóza nakládací 20 cm (měřeno bez víčka a zátek). Dózy mají korkové zátky, ta na nakládání má víčko a dřevěné kleště. Jako bonus přidám další keramickou dózu. Dóza na olej a ocet byla používána - korková zátka od dózy na olej je mastná. Jinak jsou dózy funkční, bez poškození. Jsou poměrně těžké, manipulace s nimi je náročnější. Dokážou být však hezkým doplňkem kuchyně. Cena je uvedena za celou sadu. Zasílám přes Balíkovnu, Zásilkovnu, PPL, Českou poštu. Zasílání je možné i do zahraničí. Cena dopravy bude upřesněna dle váhy a velikosti balíčku. Při zasílání preferuji platbu předem, děkuji za pochopení.
Dózy Tescoma
Dózy na potraviny 3 kusy. Výška dózy na špagety 33 cm, střední 20 cm, malá 12 cm. Materiál sklo a dřevo. Cena uvedena za všechny dózy. Nevhodný dárek.
Prodám dózy a lahvičky
Prodám dózy a lahvičky. Dózy od firmy Tvar, 150ml,200ml, 250ml, Lahvičky od firmy siot - množství:cca 200ks - množství:cca 200ks Cena 2000 Kč za všechny dózy a lahvičky
Dárkové pokladničky a dózy - suvenýry, motiv Prahy
Dárkové plechové krabičky a dózy různých typů s motivy a designem Prahy: a) velká pokladnička na mince - historická tramvaj za 149 Kč, b) malá pokladnička na mince - cestovní kufřík za 125 Kč, c) 3x velikosti krabiček tj. malá, střední a velká dárková dóza se 3x různými portréty Prahy za 119 Kč a 139 Kč u velké dózy, d) středně velká pokladnička na mince - knížka za 115 Kč a za e) středně velká pokladnička na mince - Hradní stráž za 119 Kč. Cena je vždy za 1 ks vč. DPH, při osobním odběru. V případě doručení na Vaší adresu či na výdejní místo ve Vašem okolí hradíte pouze cenu za doručení již za 65-69 Kč dle objemu. V případě odběru po celých jednotlivých baleních - 1x balení obsahuje vždy 12 ks (pouze cestovní kufřík 1x balení 24 ks) je poskytnuta sleva 10 %. Vhodné jaké dárek či lze využívat pro skladování oříšků, perníčků, čokolád, sušenek, bonbonů, kávy či čaje. Kontaktujte nás na tel. či mail Na fotografiích jsou pokladničky a dózy zobrazeny.
Sada Berghoff dózy na potraviny
Nová sada 5 dóz pro nejrůznější druhy potravin se vzduchotěsnými víky. Pootočením knoflíku TWIST&LOCK ve víčku dojde k pevnému uzavření dózy. Dózy jsou stohovatelné na sebe. Vhodné do myčky nádobí (bez víčka). Materiál: sklo 1 x vysoká dóza 11,5 x 22,5 cm / 1,6 litru 2 x střední dóza 11,5 x 15 cm / 1 litr 2 x menší dóza 11,5 x 7,5 cm / 0,4 litru
Dózy na potraviny
Prodám dózy na potraviny (1 l). Mám 8 nepoužitých a 11 použitých (mouka, čočka, atd.). Celkem tedy 19 dóz. Ideálně bych chtěla prodat všechny, ne po jednom kuse. Cena 100 Kč za nepoužité, 50 Kč za použité. Při odběru všech možná sleva.