Dóza na steak atd 1,5L
Kategorie:
Zahradní grily
Nova dóza na maso plus 120 stupňů původní cena 200kč
Podobné inzeráty
Litinová vložka do grilů Burnhard.
Původní cena 70euro.
Rozměr: 41,5 x 23.5 x 2cm
Dvojité grily lepší
Šťavnatý steak, jemná zelenina, zlatohnědé palačinky — to vše můžete mít s naším litinovým otočným talířem . Grilovací desku lze použít z obou stran a postará se o stopy po horkém grilu i o citlivé grilovací ingredience. Uchopte planchu za velkorysý úchopný povrch a položte ji na plynový gril řady FRED, plochou nebo rýhovanou stranou nahoru . Můžete kroutit a otáčet, co chcete!
Žhavé pruhy s vaším novým grilem
Je něco pálivějšího než dokonale ugrilovaný steak? Ano! Dokonale grilovaný steak s úžasnými grilovacími značkami! S žebrovanou stranou naší grilovací desky můžete udělat přesně to: smaltovaná litina optimálně vede teplo a dodá vašemu masu značku 1A během okamžiku. A abyste se mohli soustředit na to podstatné, přebytečný tuk a olej plynule stékají kolem hořáku přímo do odkapávací misky díky odtoku tuku
Nový litinový tál na grilování = ZDRAVÉ grilování bez karcinogenů. Plát na grilování o rozměru 585x300 mm, 8kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota) kam se vám pohodlně vejdou jak krásné STEAKY, tak i zelenina na grilování. Hlavně jedna taková deska vydá tak za 2 normální grily. Na rodinné párty je to fofr ;-). Klidně stačí položit desku na ohniště z pár šamotových cihel...
SNADNÉ ČIŠTĚNÍ DRÁŤÁKEM!
Tál je bez povrchové úpravy, tedy můžete jej snadno čistit i ocelovým kartáčem (dráťákem).
Litinové rošty (tzn. rošt je mřížka, má otvory, není to plný materiál) jsou fajn, ale i tak Vám tuk kape buď přímo do dřevěného uhlí nebo na nějaký rozpálený plech, které Vám výrobce deklaruje jako nepřímé "zdravé" grilování a kde se stejně tuk spálí a vzniknou karcinogenní látky. Mám malé děti co mají díky bohu rádi maso, tak vše píšu jen z vlastní zkušenosti.
Nabízený tál má okraj vysoký cca 5 mm a nedovolí tuku a šťávě z masa odkapávat do grilu. Tedy tady můžeme teprve mluvit o ZDRAVÉM GRILOVÁNÍ bez KARCINOGENŮ, které se tak propaguje.
Litina je kvalitní ČESKÁ, nejde o žádnou jedovatou Čínu nebo Polsko, která se všude nabízí a prodává za srovnatelný peníz.
Než koupíte jinde, porovnejte si VÁHU tálu! Váha je rozhodující pro vysokou akumulaci tepla a pro rovnoměrné rozložení teploty.
Pořádná litina je daleko lepší na steaky než žulová deska, ta za čas vypraská až se rozpadne úplně=vyhozené peníze. Nepočítám plechové nebo drátěné rošty ap., na tom pořádný steak bohužel neuděláte a maso bude vysušené.
Litinové ploché tály z kamen jsou dobré, ale velmi často se maso spálí, nemají takovou schopnost akumulace a zásadně chybí vroubky :-). Na vroubkovaném litinovém povrchu je maso šťavnaté a tak snadno jej nepřipálíte. Kdo zkusil, ví o čem to je.
Nový litinový tál na grilování o rozměru 585x300 mm OBOUSTRANNÝ, 8,5kg (=vysoká akumulace tepla, rovnoměrná teplota) kam se vám pohodlně vejdou jak krásné STEAKY, tak i zelenina na grilování. ZDRAVÉ grilování bez karcinogenů. Hlavně jedna taková deska vydá tak za 2 normální grily. Na rodinné párty je to fofr ;-). Klidně stačí položit desku na ohniště z pár šamotových cihel...
SNADNÉ ČIŠTĚNÍ DRÁŤÁKEM!
Tál je bez povrchové úpravy, tedy můžete jej snadno čistit i ocelovým kartáčem (dráťákem).
Litinové rošty (tzn. rošt je mřížka, má otvory, není to plný materiál) jsou fajn, ale i tak Vám tuk kape buď přímo do dřevěného uhlí nebo na nějaký rozpálený plech, které Vám výrobce deklaruje jako nepřímé "zdravé" grilování a kde se stejně tuk spálí a vzniknou karcinogenní látky. Mám malé děti co mají díky bohu rádi maso, tak vše píšu jen z vlastní zkušenosti.
Nabízený tál má okraj vysoký cca 5 mm Z OBOU STRAN a nedovolí tuku a šťávě z masa odkapávat do grilu. Tedy tady můžeme teprve mluvit o ZDRAVÉM GRILOVÁNÍ bez KARCINOGENŮ, které se tak propaguje.
Litina je kvalitní ČESKÁ, nejde o žádnou jedovatou Čínu nebo Polsko, která se všude nabízí a prodává za srovnatelný peníz.
Než koupíte jinde, porovnejte si VÁHU tálu! Váha je rozhodující pro vysokou akumulaci tepla a pro rovnoměrné rozložení teploty.
Pořádná litina je daleko lepší na steaky než žulová deska, ta za čas vypraská až se rozpadne úplně=vyhozené peníze. Nepočítám plechové nebo drátěné rošty ap., na tom pořádný steak bohužel neuděláte a maso bude vysušené.
Litinové ploché tály z kamen jsou dobré, ale velmi často se maso spálí, nemají takovou schopnost akumulace a zásadně chybí vroubky :-). Na vroubkovaném litinovém povrchu je maso šťavnaté a tak snadno jej nepřipálíte. Kdo zkusil, ví o čem to je :-).
MRKNĚTE NA MÉ DALŠÍ INZERÁTY :-)
Prodám tento parádní gril. Hovězí steak umí do 2minut(záleží na úrovni propečení), dále si s nim uděláte pizzu lepší než z kdejaké pizzerie, při správném rozpálení kamene upeče do 4 min., lze péct i autentické placky naan které budou stejné jako z tandooru. Kamen je prasklý, kupoval jsem nový ale praskl zas. Na funkci nemá vliv. Vše plně funkční.
Nabízím háčky, průměru 4mm,z kvalitního nerezového drátu, neomezené životnosti, zatížení min.15kg.Háčky mají nabroušený hrot pro snadné napíchnutí masa a 7typů základních provedeni podle potřeby a zvyklostí uživatele,ale možné zhotovit větší,jiného tvaru,bez hrotu, pootočené o 90stupňů atd.. Zaslání přes Zásilkovnu, Českou poštu,atd...na dobírku,platba převodem, atd..nebo dle domluvy.. možnost předání na trase Plzeň-Klatovy a okolí.Cena 10Kč/ks(typ 6,7)...ostatní typy (1,2,3,4,5) cena 12Kč/ks