inzerce, prodej, prodám, bazar

Dovoz stavebních sypkých materiálů na stavbu

Kategorie: Řemeslné a stavební práce

Dovoz písků, štěrků všech frakcí, směsných a betonových recyklátů, namíchaných betonů a potěrů, okrasných kačírků, tříděné zeminy a zahradních substrátů. Do 8mi tun hmotnosti. Více informací a ceník sypkých materiálů zde:
Dovoz stavebních sypkých materiálů na stavbu
Podobné inzeráty
Kontejnery, likvidace odpadů, zemní práce
Provádíme odvoz stavebních odpadů, stavební sutě, výkopové zeminy , směsných a objemných stavebních a demoličních odpadů. Přistavení kontejnerů na odpad, možnost nakládky bagrem, odvoz a ekologická likvidace. Potvrzení o likvidaci odpadů. Dovoz stavebních materialů jako jsou lomové drtě, štěrky všech frakcí, písek, kačírek, namíchaný zavlhlý nebo suchý beton , cementové potěry, suťové a betonové recykláty ,tříděnou prosetou zeminu , trávníkové a zahradní substráty a další. Zemní a výkopové práce bagrem, výkopy základů stavby , skrývky před zahájením stavby, výkopy pro přípojky , nakládka sypkých materiálů atd. Pro více informací volejte nebo zde: Ceny v sekci "Ceník"
Zemní práce, Bourací práce, Autodoprava
Provádíme zemní práce, terénní úpravy, demolice menších budov, bourací práce za pomocí bouracího kladiva. Strojem JCB 3cx Poskytujeme dopravu sypkých materiálů terénním vozem Tatra 815 s1. Dopravu sutě, štěrku a sypkých materiálů. Hutnění materiálu vibrační deskou 160kg a vibračním válcem o hmotnosti 1,2Tuny. Více na stránkách
Zemní a výkopové práce minibagrem
Dobrý den, nabízím zemní a výkopové práce minibagrem o hmotnosti 1,5t (lžíce 20,30,60 a 80cm svahovka) hloubkový dosah cca 2m, šířka 1m a bagrem o hmotnosti 3,4t (lžíce 40, 60 a 150cm svahovka) hloubkový dosah cca 3m, šířka 1,6m. Dále přistavení kontejnerů, dopravu sypkých materiálů, betonu, atd. Dále minidumper na převoz sypkých materiálů.
Zemní práce bagrem 3.5t a 8t,kontejnery,sypké materiály
Nabízíme, zemní / výkopové práce Základy Bazény Demolice Jímky/septiky Realizace příjezdových cest Úpravy terénu a další..... Kontejnerová doprava Přeprava stavebních strojů do 10t Prodej a doprava sypkých materiálů, štěrk,písek,kačírek,zemina atd... Pokládky a realizace travních koberců Ceny po domluvě dle rozsahu práce Bagr Minibagr Výkopy Tatra Zemní práce Kontejner
Stavební rozpočet, rozpočty, stavební rozpočtář
Nabízím zpracování rozpočtů stavebních prací (bez profesí TZB). Rozpočty provádím v cenové soustavě RTS. Při rozpočtování staveb využívám zkušeností z 16ti leté praxe rozpočtáře pozemních staveb. V portfoliu mám rozpočty široké škály stavebních objektů od malých rodinných domů až po velké projekty. Při zaslání podkladů v elektronické podobě, mohu zpracovat rozpočet na stavbu v rámci celé ČR.
Pronájem stavebních rozvaděčů- zapojení, osazení, revize
Nabízím kompletní servis se zapůjčením(pronájem) stavebních rozvaděčů včetně kompletního připojení a revize. O vše se postarám. Vhodné pro stavbu domu, různé akce kde je potřeba připojení elektřiny. Volejte na domluvu. Tel: