inzerce, prodej, prodám, bazar

Doučuji Čj k přijímacím zkouškám na SŠ, k maturitě.

Kategorie: Ostatní

Aprobovaná učitelka Čj s praxí. 350 Kč za 60 minut.
Doučuji Čj k přijímacím zkouškám na SŠ, k maturitě.
Podobné inzeráty
Doučování
Vystudovala jsem Gymnázium v Broumově a momentálně studuji 4. rokem na Fakultě přírodovědně-humanitní a pedagogické Technické univerzity v Liberci. Můj obor je Učitelství pro 1. stupeň základní školy. Doučuji již 4. rokem. Doučuji klasické předměty na ZŠ, připravuji na přijímačky na SŠ či na maturitu. Doučuji osobně i on-line.
Nabízím doučování českého jazyka
Mám 30 ti letou praxi - učitelka základní školy. Doučuji soukromě již několik let. Připravím k maturitní zkoušce, k přijímacím zkouškám na SŠ i k opravné zkoušce, doučím i po dlouhodobé nepřítomnosti ve výuce nebo pokud žák výuku nepochopí. Je možné pomoci i při domácí přípravě. Učím online.
NABÍZÍM DOUČOVÁNÍ
Dobrý den, studuji druhým rokem na pedagogické fakultě a s doučováním mám dlouholeté zkušenosti. Doučuji jak žáky základní školy, tak střední. V případě základní školy hlavně matematiku a český jazyk. Taktéž přípravu na přijímací zkoušky na SŠ. Co se týče střední školy, tak doučuji hlavně Chemii, Matematiku a Informatiku. Popř. i Biologii, fyziku a anglický jazyk. Doučování probíhá nejčastěji on-line formou. Popř. i osobně. Neváhejte mne kontaktovat přes formulář. Děkuji.
Nabízím online doučování angličtiny
Doučuji od roku 2007, mám bohaté zkušenosti a úspěšné studenty. 2 roky jsem žila a studovala v zahraničí, kde jsem získala certifikát ESOL ENTRY 3 z aj. Mám státnice z angličtiny. Doučuji gramatiku, konverzaci, obchodní angličtinu, připravuji na pracovní pohovory, na zkoušky např. NATO Stanag 6001, maturitu atd. Vše záleží na domluvě.
Sbírka příkladů z matematiky k přijímacím zkouškám na VŠE
Prodám knížku k přijímačkám na VŠE. Kniha už se nevydává, ale rozhodně pomůže. Její stav je v pořádku používaná jen k opsání příkladů. Kupní cena 176 Kč, prodám za 110 Kč. Zašlu poštou nebo osobní odběr v Chotěboři. Kontaktujte mě přes SMS nebo e-mailem.
Různé knihy
Prodám následující různé knihy: - Navrátil Pavel - S počítačem nejen k maturitě 1.díl - 10.vydání - 99 Kč - Navrátil Pavel - S počítačem nejen k maturitě 2.díl - 10.vydání - 99 Kč - Steve W. Price - Vaše domácnost je váš zlatý důl - 99 Kč - František Ringo - Proč ta sova tolik houkala hú is hú is hú is hú is hú - 99 Kč - James Reed - 12 kroků k vysněné kariéře - 149 Kč - Owen Marcus - Pochlap se! - 49 Kč - Vlastimil Vondruška - Breviář pozitivní anarchie - 99 Kč - Lexikon zvířat od A do Z - 199 Kč