inzerce, prodej, prodám, bazar

Doučování Anglického jazyka - začátečníci i pokročilí

Kategorie: Ostatní

Nabízím doučování anglického jazyka pro studenty i dospělé v okolí Chrudimi nebo online.
Příprava na maturitu, SCIO, CERMAT, přijímací řízení, pomoc s výukou atp + konverzace.
Cena 250 Kč/60 min nebo dle domluvy
V případě zájmu nebo otázek mne kontaktujte na tel. čísle nebo na emailovou adresu adriana.smahajova@
Doučování Anglického jazyka - začátečníci i pokročilí
Podobné inzeráty
Doučování AJ
Dobrý den, jmenuji se Bc. Roman Koláček a jsem absolventem Masarykovi univerzity v Brně, blíže na pedagogické fakultě. Mám certifikát úroveň AJ - C půl roku studentem v zahraničí, kde byly rozvíjeny schopnosti doučování a cizího jazyka. Nabízím doučování Anglického jazyka 350 Kč /hodina(60min) + doprava. Brno + Brno / venkov možnost doučování online. Momentální kapacita žáků 4/10.
DOUČOVÁNÍ ANGLICKÉHO JAZYKA
Jsem studentkou vysoké školy pedagogické a nabízím doučování anglického jazyka. Ke všem se snažím přistupovat individuálně a přizpůsobit se potřebám, které mají. Doučování může probíhat on-line nebo prezenční formou - vše záleží na domluvě. Doba trvání základní lekce je 45 min.
Doučování Ma, Čj a ZSV
Ahoj, nabízím doučování matematiky, českého jazyka a základů společenských věd na úrovni základní i střední školy. Je možné se domluvit na doučování dalších předmětů, záleží na jejich úrovni. Mám zkušenost s doučováním žáků základní školy, stejně tak i studentů střední školy. Snažím se při doučování vytvořit přátelskou atmosféru, způsob a tempo při doučování přizpůsobit dle potřeb doučovaného. Preferuji online formu. Jsem však ochotná doučovat i prezenčně v okolí Brna.
Doučování Matematiky, Anglického a Německého jazyka
Nabízím doučování Matematiky v rozsahu učiva základních a středních škol a Německého a Anglického jazyka v rozsahu učiva základních škol.
Doučování anglického jazyka
Nabízím doučování anglického jazyka dětí do 13 let. Jsem studentka SŠ (15let) Okres Náchod
Doučování Aj
Dobrý den, nabízím doučování anglického jazyka. Možnost výuky je Po-Pá nebo i o víkendu dle domluvy. S výukou anglického jazyka mám velké zkušenosti, jsem učitelkou na ZŠ. V případě zájmu se prosím ozvěte. Budu se těšit na spolupráci.