inzerce, prodej, prodám, bazar

Dotmod petri lite v2/ dotmod MTL

Kategorie: Ostatní

Staří rok, menší oděrek.
Nevyužiji, proto prodávám.
Dotmod petri lite v2/ dotmod MTL
Podobné inzeráty
dotmod dotSQUONK 100W BoxMod
Jeden z posledních kousků na světě který je jšetě v původním balení s fólií. Zařízení je určeno nadšencům nebo zběratelům. Původ je USA. Dotmod DotSquonk 100W ve fialov0m provedení od známé společnosti Dotmod je snahou o ukojení hladu po regulovaném squonk modu, kterých je na trhu žalostně málo a v oblasti prémiového vapingu prakticky vůbec žádné. DotSquonk 100, jak je u Dotmodu zvykem, vyroben z vysoce kvalitního leteckého duralu s povrchovou úpravou eloxováním a to ve standardní barevné škále Dotmod. Tím výrobce zajišťuje barevnou shodu s dalšími produkty, jako například dotRDA Single Coil 22, či dotRDA 24. Oproti svému mechanickému předchůdci je však vybaven čipem o maximálním výkonu 100W, který umožňuje provoz jak v klasickém výkonovém režimu (W), tak v režimu teplotní kontroly (TC) pro nikl, titan a nerezovou ocel a režimy BYPASS a CURVE, který je možné nastavovat po 0,5s. Cena je kolnečná a zahnuje dopravu z USA a CLO.
Fotoaparát Petri
Prodám fotoaparát Petri s návodem a příslušenstvím, nemohu posoudit zda je funkční. Pouze osobní odběr Brno Černá Pole.
DotMod dotAIO + Oxva Xlim
Prodám jen plnoletému, pouze osobní předání Brno. Cca 1 rok staré, málo používané. DotMod dotAIO - kompletni balení 1ks baterie LG Náhradní tank - použitý 2ks nove hlavy 1,2 ohm Nějaké naústky Oxva xlim - kompletní balení, oba tanky použity. 6ks nick salt liquidu 5mg/ml - vše cca 3/4 objemu 2 ks liquidu 6mg a 12 mg - cca 1/2 objemu Zobrazit míň
Atomizér Innokin ARES + stojánek (možno i MOD)
Celkem známý a údajně jeden z nejlepších atomizérů pro potahování pusa-plíce (MTL) + černý šroubovací stojánek! Detail: Asi půl roku jsem ho jel a dlouho mi tu jen leží, páč jsem přešel na POD systém. Doporučuju silnějšímu kuřákovi co potřebuje trošku naložit do úst… Jsou tam všechny origo gumičky/těsnění + všechny origo náhradní co tam byly, náhradní sklo a 2x náústek – náústky jsou netknutý, páč jsem tam hned narazil jinej svůj oblíbenej placatej. V původním balení. Na obrázku je na dvou fotkách naražen na MODu Innokin Kroma-R, pro ilustraci – pokud by chtěl někdo i ten MOD, dám ho klidne taky, za 400,- (jen je trochu ošoupanej kov z toho, jak stojí/jezdí po stole + pár běžných oděrek). Zásadní místa na konstrukci jsou z kovu. Detail: Platba předem na účet a potom Zásilkovna nebo pošta.
Vapefly Galaxies MTL RDA atomizér
Prodám velmi málo používaný MTL RDA atomizér značky Vapefly. Možnost osobního odběru v Brně nebo zaslání přes Zásilkovnu.
Holic MTL RDA atomizér
Prodám velmi málo používaný MTL RDA atomizér značky Vapefly. Možnost osobního odběru v Brně nebo zaslání přes Zásilkovnu.