inzerce, prodej, prodám, bazar

Dopravní značka

Kategorie: Příslušenství

Dopravní značka, parkovací místo pro tělesně postižené, stačí pouze přepsat registrační značku auta.
na sms neodpovídám
Dopravní značka
Podobné inzeráty
dopravní značka ZTP (komplet sada)
Prodám kompletní sadu dopravní značky pro vyhrazené parkovací stání pro ZTP, vč. montážních objímek. Pořizovací cena nového kompletu je cca 2000 Kč (viz. foto). Celý komplet mi zůstal po zrušení vyhrazeného místa ZTP. Pro zřízení vyhrazeného místa stačí pouze podat žádost a značku rovnou namontovat. V ceně zajistím i nalepení požadované SPZ.
Dopravní značení parkování pro postižené
Prodám dopravní značku parkování pro vozíčkáře.
Kamera do auta Xmartian Dc1
Kamera do auta Xmartian Dc1 disponuje kompaktními rozměry, díky kterým se řadí mezi ty nejmenší kamery na trhu vůbec, GPS záznamem a WiFi připojením. Díky své velikosti neomezuje zorné pole řidiče a s vychytaným magnetickým držákem je manipulace s kamerou učiněná radost. Díky pokročilému snímači poskytuje kamera jasný a kvalitní obraz v rozlišení FullHD ve dne i v noci. Toto rozlišení Vám zaručí perfektní zachycení všech potřebných detailů, jakými mohou být dopravní značky, obličeje řidičů a SPZ vozidel. G-Senzor zaručí uzamčení záznamu v případě dopravní nehody, takže se nemusíte obávat náhodného přemazání. Technické detaily Rozlišení: 1920x1080 px, Full HD Úhel snímání: 150° Displej: 2,0 palce, IPS Ostatní: WiFi, GPS záznam, G-Senzor, Pohybový senzor, aplikace pro mobilní telefony, magnetický držáknapájecí adaptér Podpora microSD karet až do velikosti 128 GB Prodej i na eshopu:
Starý dopravní semafor. Retro, vintage
Starý dopravní semafor. Tři komorový. Každá komora je samostatná (společně sešroubované). Materiál korpus - hliník, čočky - sklo. Červené sklíčko poškozené - prasklé. Po předchozí domluvě mohu přiblížit na trase Žďár nad Sázavou - Praha.
Vega HID Xenon Kit 100 W H7 6000 K Francouzská značka
Popis 100W xenonová sada je nejvýkonnější řešení osvětlení, které lze nainstalovat na standardní vozidlo. Žádné nebezpečí pro světelný paprsek nebo čočku. Kompatibilní s jakýmkoli vozidlem kromě vadných žárovek. Vlastnosti a detaily Nejvýkonnější světelné řešení: více než 12 000 lumenů. Kompatibilní s jakýmkoli vozidlem bez kontroly vadných žárovek. Plug & Play. Lehká instalace. Žádná změna světelného paprsku. Plně vodotěsný předřadník IP68: funguje ve vodě. Dodáváno s kabelovým svazkem a konektorem žárovky. Informace o produktu Výrobce Vega Značka Vega Hmotnost položky ‎1,2 kg Rozměry balení ‎32 x 21 x 6 cm; 1,2 kg Reference výrobce ‎HID-100-H7-6000K Číslo dílu výrobce ‎HID-100-H7-6000K Číslo dílu OEM ‎HID-100-H7-6000K Poloha zepředu Uvnitř Typ žárovky HID Speciální funkce Ochrana proti UV záření, Vodotěsný, Připraveno k použití. Napětí 12 voltů Příkon 100 wattů
Nosiče na jízdní kola značka G3
Prodám nosiče na kola 2ks značka G3. Délka 145 cm.