inzerce, prodej, prodám, bazar

Doplňky ke střešní fóliím

Kategorie: Stavební materiál

Prodám poplastované lišty délky 200 cm:
Vnitřní L 60x40 3ks á 50,-
Vnější L 60x40 10ks á 50,-
Okapová 100mm 1ks á 50,-
Ukončovací 60mm 6ks á 50,-
Pozink. podložky 40mm 450ks/200,-
Vlnovec 6ks á 25,-
Kužel 6ks á 25,-
Všechny doplňky jsou šedé RAL7035
Doplňky ke střešní fóliím
Podobné inzeráty
Ukončovací lišta k nopovým fóliím
Prodám 20ks ukončovací lišty k nopovým fóliím. Zůstali po rekonstrukci, jsou pouze skladované. Mám 20ks čili 40bm - 1000kč za vše Praha a Liberec dovezu.
Ukončovací lišta k nopovým fóliím NOPPEX 8mm/2m
Prodám 19ks ukončovací lišty k nopovým fóliím NOPPEX 8mm/2m + pár kratších kousků. Sundané kvůli zateplení. Sem tam prasklinka.
Okapnice viplanyl
Prodám okapnice z poplastovaného plechu viplanyl k PVC foliím rš.250mm (1ks-2bm).Možnost výroby atypických lišt.
BRAMAC - Příslušenství k foliím SEALROLL těsnící páska 50mm
Prodám BRAMAC - SEALROLL těsnící pásku 50mm 9 metrů. Jedná se o přebytek z rekonstrukce střechy. Popis Sealroll je alternativním produktem k těsnicí pásce pod kontralatě. Zajišťuje perfektní utěsnění hřebíků v místě kontralatí. Používání pásky Sealroll je výhodné v mnoha ohledech: lze ji používat zcela nezávisle na teplotě, nemá negativní vliv na životní prostředí (tento materiál se používá i v potravinářském průmyslu), při práci neznečišťuje ostatní povrchy a nelepí se na ruce, lze ji aplikovat i na vlhké podklady. Práci lze navíc zrychlit přisponkováním Sealrollu na kontralatě ještě na zemi.
Nové střešní doplňky
Prodám nové střešní doplňky,2 ks. plastové odvětrání sprch, 3 ks.pálené hřebenáče s průchodem na antény, příp. hromosvody,5 ks tašek s průchody na antény a hromosvody, skla a rolety na střešní okna Velux, průhledné plastové tašky, šrouby, šroubky, hřeby a pod. Drobné kl. nářadí a jiné. Cena dohodou. Zbytky skladu po končící střechařské firmě. Zboží neposílám, pouze osobní odběr. Praha 4
Střešní okno Fakro PTP-V U4, nové, vč lemování
Prodám nové, ještě zabalené, kyvné střešní okno Fakro PTP-V U4, se zvýšenou odolností proti vlhkosti, rozměr 66x98 cm, izolační trojsklo, materiál plast, barva bílá. K oknu mám i lemování s izolací EZV-A XDP 03 do střech se sklonem od 15° do 90°. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP z plastových profilů PVC je určeno pro podkrovní místnosti se zvýšeným výskytem vzdušné vlhkosti, jakými jsou např. koupelny a kuchyně. Může být rovněž použito v místnostech, kde volba okna v bílém provedení esteticky ladí se vzhledem obytných prostor, popřípadě tam, kde jsou kladeny zvýšené požadavky na nenáročnost údržby. Střešní plastové kyvné okno FAKRO PTP-V je pevné, odolné vůči korozi a měnícím se atmosférickým vlivům. Jeho údržba je omezena na minimum. Materiál, ze kterého je okno vyrobeno, je plně nenasákavý a vyznačuje se vysokou odolnosti vůči působení kyselin nebo rozpouštědel. Střešní kyvná okna FAKRO PTP-V jsou ovládaná pomocí spodní kliky, která je snadno dosažitelná přímo z podlahy. Proto je otevírání oken pohodlné a není k němu potřeba používat žádné další pomůcky. Polohovací konstrukce kliky umožňuje velmi účinnou a zajištěnou ventilaci mezerou mezi okenním křídlem a rámem ( mikroventilace ). Díky speciální konstrukci kování umístěného v polovině výšky okna, můžeme ponechat okenní křídlo v pootevřené poloze. Kování rovněž umožňuje otočení okenního křídla o 180° kolem středové osy a jeho pohodlné mytí i údržbu. V okně je namontovaná ventilační klapka V35 zajištující přísun optimálního množství čerstvého vzduchu do místnosti. Tato ventilační klapka pomáhá udržovat zdravé mikroklima v místnosti a současně přispívá k úsporám tepelné energie. Díky umístění ventilační klapky v horní části okenního rámu má střešní okno FAKRO, oproti jiným střešním oknům podobných rozměrů, o 6% větší prosklenou plochu a umožňuje lepší prosvětlení místnosti. Pc cena okna 8500,- + lemování 1950,-. tj 10.500,- Nyní cena za okno i s lemováním 8 tis.