inzerce, prodej, prodám, bazar

Doplnky

Kategorie: Doplňky

Bytové doplnky
Doplnky
Podobné inzeráty
Nová pánská kožená peněženka - černá, menší
Prodám novou pánskou koženou peněženku značky Top Secret. SPECIFIKACE: 100 % kůže; tmavě černá barva s decentním prošitím; zapínání na patent; několik samostatných přihrádek na karty, vizitky, osobní doklady apod.; samostatná část na bankovky - dělená na 2 části; část na mince; originální balení ROZMĚRY: v: 9,5 cm, š: 12 cm, h: 2 cm (měřeno při prázdné peněžence, lze roztáhnout) Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další doplňky k oblečení, nové pánské a dámské oblečení, obuv, doplňky do domácnosti, PC a příslušenství k nim...
Nová pánská kožená peněženka - hnědá, orig. balení,RFID safe
Prodám novou pánskou koženou peněženku značky Loren. SPECIFIKACE: 100 % pravá kůže; tmavě hnědá barva s decentním logem značky; několik samostatných přihrádek na karty, vizitky, osobní doklady apod.; samostatná část na bankovky - dělená na 2 části; část na mince; vnitřní kapsa na zip; vnější zadní kapsa; systém ochrany proti krádeži dat RFID safe (ochrana proti zneužití platebních karet, proti jejich zkopírování); originální balení ROZMĚRY: v: 12,5 cm, š: 10 cm, h: 2,5 cm (měřeno při prázdné peněžence, lze roztáhnout) Možnost osobního prodeje, Zásilkovna, Balíkovna, nebo ČP (poštovné není v ceně). Pod svým profilem nabízím i další doplňky k oblečení, nové pánské a dámské oblečení, obuv, doplňky do domácnosti, PC a příslušenství k nim...
Vyšívací kruh a doplňky
Vyšívací kruh průměr 17 cm ze světlého dřeva k vypnutí látky. Je opatřen kovovým stahovacím šroubkem, pomocí něhož přichytneme vyšívací předlohu. Bavlněný ubrus s předlohou k dovyšití 60x60 cm. Obrázek kočičky na vyšívání a ostatní doplňky na fotografii. Cena celkem. Zásilkovna 79 Kč.
Doplňky do bytu
Prodám doplňky do bytu...hodiny, stojany na svíčky, ozdobnou vázu atd. Vše je ve velmi dobrém stavu. Prodávám dohromady, ale lze i jednotlivě. Cena by byla domluvou jinak celý komplet je za 700,-Kč. Odvoz je možný ihned. V případě zájmu mě kontaktujte. Prosím o respektování platby v hotovosti.
Doplňky do bytu
Prodám doplňky do bytu. Červenou vázu, lucerny atd., dle fotek. Vše v dobrém stavu. Prodám klidně, jako komplet, ale i jednotlivě (cena za jednotlivé kusy dohodou). Uvedená cena je za komplet. V případě zájmu mě kontaktujte. Prosím o respektování platby v hotovosti.
LEVNÉ doplňky 5/.
V této inzerci naleznete HODNĚ levné NOVÉ různé doplňky,u kterých by se nevyplatilo platit poštovné za ks,ale protože máte stále zájem právě i o toto LEVNÉ NOVÉ ZBOŽÍ,záleží jen na Vás,kolik ks si z nabídky zde vyberete,či jen doplníte již k vybranému zboží,aby jste nemuseli hradit POŠTOVNÉ. PIL-GRIM prsten s kamenem Ručně vyrobený šperk Pilgrim bižuterie je ručně vyráběná v Dánsku a všechny předměty neobsahují nikl Signetový prsten zlacený růžovým zlatem umělý drahokam Velikost:nastavitelné Cena:320Kč RIVER ISLAND pánská peněženka Materiál : 100%Polyurethan- RI monogram tisk /uhlíkové vlákno 3x slot na pl.kartu 1x přihrádka na bankovky Kapsa na patent na drobné Rozměry : 9,5x11cm Cena : 210 kč SKAGEN prsten s kamenem Materiál:Ušlechtilá ocel Konečná úprava: leštěné provedení Kámen:křišťálové šperky Průměr kamenu/korálku: 0,5 cm V barvě : růžového zlata Průměr:1,8cm Baleno:Krabička s Logem Cena:410kč ZIGN - Sluneční brýle-Unisex Materiál: Plast Tvar brýlí: Motýl Vzor: Jednoduché Míra tónování: Střední (kategorie 2) UV ochrana: Ano Pouzdro na brýle: Taška s uzavírací šňůrkou Šířka: 14.3 cm (velikost One Size) Délka stranic: 15.3 cm (velikost One Size) Šířka můstku: 1.3 cm Cena:190kč KŘÍŽOVÝ Prsten unisex od VITALYHO Materiál: Vysoce ušlechtilá ocel LX316 Konečná úprava: leštěné provedení/zlaceno Vnitřní strana kruhu : logo výrobce/viz foto Barva : Zlatá Průměr1,8cm+2,0cm(dámský,pánský) Vzor: Jednoduché Cena: 430Kč VITALY-sluneční prsten Materiál: Vysoce ušlechtilá ocel LX316 Konečná úprava: leštěné provedení Vnitřní strana kruhu : logo výrobce Vzor: Jednoduché Obvod: 1.9 cm (velikost 59.5) Šířka: 0.8 cm (velikost 59.5) Prsten je dodáván v exkluzivní krabičce-viz foto Cena:410Kč Vhodný,velice nádherný dárek-vše je NOVÉ v originálním obalu-krabička s LOGEM!V případě zájmu o více fotografií k dannému zboží v této inzerci si pište na : levnejsinenajdes@(můžete dopsat své tel.č.-zavolám zpět)...určitě se mrkněte i na další mou inzerci-viz:DOLE-Všechny inzeráty a hodnocení uživatele)).