inzerce, prodej, prodám, bazar

Domeček, běhací kolečko a miska pro křečka

Kategorie: Drobní savci

Prodám (pouze jako komplet) úplně nové a nepoužité plastové vybavení klece značky SAVIC. Kolečko je závěsné na klec. Vybavení je velikostně nejvhodnější pro křečka.

Domeček 15x11x11 cm
Běhací kolečko Ø13,5 cm a 8,5 cm šířka
Miska 8x8x3,5 cm

Lze zavést do Brna
Domeček, běhací kolečko a miska pro křečka
Podobné inzeráty
Výbava pro křečka nebo myšku
Nové vybaveni pro křečka. Kvalitní trixie přenosný box. Robustní běhací kolečko. Běhací koule a pelíšek. Prodám za 300kč původní cena 650kč. Osobni odběr praha Hostivař
Klec pro křečka
Prodám klec pro křečka, rozměry 49x32x52cm S klecí zároveň i dvě běhací kola, misku, tunely, běhací kouli a dřevěnou prolízačku. Nejlépe Brno a Brno venkov.
Běhací koule pro křečka
Prodám běhací kouli pro křečka
Běhací koule pro krecka
Prodám běhací kouli pro křečka, průměr 12 cm
Klec na křečka velká
Prodám velkou klec na křečka včetně vybavení (běhací kolečko, domeček, ...). Velmi dobrý stav - funkčně 100%, kosmeticky 90%. Rozměry 56 x 31cm půdorys, výška 54cm. Pouze osobní převzetí Brno-Bystrc. Inzerát je platný DO SMAZÁNÍ. Ideálně volejte, nebo napište mail, na sms nereaguji.
Vybavení pro křečky
Prodám vybavení pro křečka buď v kompletu. pítko pro většího křečka: délka pítka 14cm a obvod flaštičky 16cm Plastový domeček pro křečka...délka 15cm, výška 10cm, hloubka 11cm kolečko na běhání na upevnění do klece...průměr vnitřního kolečka je 13,5cm, hloubka 7cm Celkový set za 80 Kč. Jen osobní vyzvednutí na Praze 10.