Domácí vajíčka, BIO, volný chov
Kategorie:
Potraviny
Prodám přebytky vajíček od našich slepic. Prodávám pouze středně velká a velká vajíčka, skořápky hnědé, občas nějaká bílá nebo krémová. Výběh mají v čisté lokalitě, krmím pšenicí, kukuřicí, ale hlavně mají velký výbeh kde si nazobou co potřebují. Mohu předávat v Praze na Podbabě, nebo Praha Holešovice. Cena 10.- Kč za kus.
Podobné inzeráty
Dobrý den,
Prodáme čerstvá domácí BIO vajíčka od našich slepiček z volného chovu.
Slepičky chováme na malé farmě nedaleko města Čáslav.
Slepičky jsou krmeny kvalitní a pestrou stravou.
Lze domluvit i pravidelný odběr.
V případě zájmu piště nebo volejte na kontakt níže.
odběr Čáslav, Kutná Hora
Tel: 418340
email: rodinna.farma@
Vajíčko od slepic z venkovního chovu má mnohem přirozenější tvorbu a následně skvělou chuť.Vejce obsahují přírodní produkty bez chemických přísad.Vajíčka nabízím vždy čerstvá.Velikostí vajec i chutí opravdu žlutých žloutků budete nadšeni.Min.odběr 30ks/210,-Kč.(á za 7,-Kč.).Odběr od 120ks je za 6,50,- Kč./ks.(plato vyjde 30ks za 195,-)Nejvýhodnější volbou pro vás je odběr vajíčka za 6,- Kč při odběrech nad 200ks.Volejte předem.Telefon pod tímto inzerátem.Na trase Most-Postoloprty rozvoz 2x týdně.Z domova také prase = domácí zabíjačka/vepřové maso v celku nebo porcované po kg za smluvní ceny podle výběru.Volejte předem.
Domácí vajíčka z vlastního malochovu, slepičky Issa Brown, slepičky chovány ve volném výběhu, vajíčka velikosti M až L dle snůšky, cena vajíčka 8 Kč/ks, plato 30ks 240,-, mohu občasně dovézt na trase Ledeč nad Sázavou a okolí, Světlá nad Sázavou, Havlíčkův Brod, Humpolec, Jihlava nebo Loket u Čechtic, D1, Praha, D5 Plzeň, Přeštice, osobní odběr Ledeč n.S.
Objednavky sms nebo tel.098426, email: martinkouba@
Pokud máte chuť na opravdu poctivý domácí chléb z živého krásku a čerstvě namletelé mouky v bio kvalitě, ráda Vám ho upeču. Obilí si melu doma, používám obilí v bio kvalitě - žito, pšenici, špaldu, pohanku. Obilí lze volit dle přání. Základem cheba je živý kvásek. Na pečení používám pekárnu, kde těsto postupně fermentuje při optimálních teplotách k tomu potřebných. Následně se chléb upeče. Celý proces trvá cca 6 hodin. Chléb má pozitivní vliv na naše zdraví. Peču ho už přes tři roky.