inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí uzené výrobky

Kategorie: Potraviny

Nabízím domácí uzené - libová kotleta a vepřový bůček neboli slanina. Uzeno na bukovém a švestkovém dřevě na chalupě. Naloženo pouze v soli a česneku. Také vyrábím klobásky. Momentálně mám i posušené čabajky. Vše za stejnou cenu 300 Kč za kilo.
Domácí uzené výrobky
Podobné inzeráty
Domácí uzené
Nabízím vepřové uzené maso z domácího chovu , ( plecko , kýta, bůček ) - 300 Kč za kg A také nabízíme poctivé domácí klobásy 250 Kč za kg , jablunkov až třinec možnost dovozu , možno zaslat i ZASILKOVNOU.
Domácí uzené
Nabízím domácí uzené bez chemie, naložené jen se solí. Tel.
Madarske domaci klobasy
K odberu v Brne budou domaci madarske klobasy uzene pikantni i obycejne, uzene krkovicky a kyty, skvarkyz me cesty do Miskolca,kam jezdim pravidelne na trhy.Chut je jemne uzena,nepresolena a kdo ochutnal,bere pravidelne. Cena za kilo 220Kc
Domácí uzené maso
Nabízíme domácí uzené maso vepřová plec, bůček, masita žebra. Včerejší uzení dřevo jabloň, třešeň. Uzení 16 hodin. Co víc dodat... Jen ochutnat....Možnost poslání zásilkovnou Naložení masa pouze kamenná sůl, česnek.... Další termín uzení 10.2.2023
Klobásy z divočáka
Nabízím domácí klobásy z divočáka,dělám i uzené bez chemie.Po dohodě možno dovézt, mám pravidelné jízdy z Rakovníka - do měst Karlovy Vary,Plzeň, Praha.Cena 330Kč klobásy, uzené 290Kč. Preferuji telefonní kontakt, na email nereaguji.
valašské domácí klobásy
valašské domácí klobásy uzené v udírně dřevem