inzerce, prodej, prodám, bazar

Domácí dřevěné udírny

Kategorie: Ostatní

Celodřevěná udírna z olšového dřeva, udící komora 201 l, s klasickým kovovým topeništěm na dřevo.

- kompletní sestavená udírna
- topeniště se dvěma koleny a propojovacími trubkami
- 4ks bukové tyčky průměr 22mm na zavěšení uzenin
- 4ks nerezový háček S-80
- 4ks nerezový háček S-150
- 1ks nerezový udící rošt
- 1ks nerezový odkapový plech
- 1ks nerezová miska

Více informací na e-mailu: kulhanek@
Domácí dřevěné udírny
Podobné inzeráty
Dřevěná zateplená udírna s Dymboxem
Dřevěná udírna s Dymboxem z 15 mm palubek Udírna obsahuje celý komplet: Podstavec - udírna -odkapová vana - spirála 2.9 kW - regulátor teploty + termostat - dymbox - kompresor. Na dně udírny je spirála, která vytváří a udržuje požadovanou teplotu pomocí termostatu. Z boku udírny je Dymbox do kterého je nasypána dřevěná štěpka, která pomalu hoří a vytváří tak kouř, který se vhání do udírny pomocí malého regulovatelného kompresoru. Výhodou této udírny je, že člověk si ušetří čas, a nemusí tak často přikládat a hlídat teplotu. Dymbox a spirála v nerezu. Štěpka 3 druhy také k prodeji.Vyrobíme velikost dle požadavku zákazníka.
Dřevěná udírna 50x50x60+ topeniště dvířka komín
Praktická dřevěná zahradní udírna s komínkem a dvířky + Stříšku lze sundávat. Udírna je vyrobena z borovicového dřeva o tloušťce +-20 mm. Základna udírny má rozměry 501x501 mm. Výška nohou: 400 mm Komora udírny má rozměry 500x500x600 mm Celková výška udírny je 118 cm. Koková konstrukce je odnímatelná. Topeniště má zespoda nohy, díky nimž neleží přímo na zemi. Je vyrobeno z plechu o síle 2 mm. Její rozměr jsou: 20x20x25cm. Barva topeniště vydrží 800°C teplotu. Roura, která zajišťuje přívod tepla do komory udírny je složená ze dvou částí po 50 cm. Teploměr, který je rovněž součásti balení měří teplotu do 120°C. Ideální teplota pro uzení je 80-90°C. Deflektor, háky 3 ks.
Prodám málo používaný - plně funkční  SodaStream Jet White
Nejprodávanější výrobník perlivé vody v čistě bílém provedení Kompletní sada výrobník, bombička, nápojová lahev Domácí perlivá voda připravená kdykoliv namísto tahání lahví s vodou Konec trápení s věčným nedostatkem vody nakoupené z obchodu Skoncujte nadobro s hromadami plastového odpadu po balené vodě Výměnné místo originálních bombiček SodaStream vždy nablízku Litr domácí perlivé vody již od 2,57 Kč / litr Nejprodávanější výrobník domácí perlivé vody v kompletní sadě s bombičkou s náplní potravinářského CO2 plynu až na 80 litrů vlastní domácí perlivé vody a tlakovou nápojovou lahví pro opakované použití. Příprava domácí perlivé vody je nesrovnatelně pohodlnější, než nepopulární tahání těžkých balíků balené vody z obchodu. Pořiďte si výrobník domácí perlivé vody SodaStream a můžete třeba ještě dnes skoncovat s únavným taháním perlivé vody balené v nepraktických plastových lahvích z obchodu. Zapomeňte na trápení s nedostatkem nakoupené vody a nachystejte si svoji vlastní perlivou vodu kdykoliv v takovém množství, kolik zvládnete vypít. Protože perlivou vodu si odteď připravíte snadno sami v pohodlí domova, kdykoliv dostanete chuť se napít. Vždy čerstvou z kvalitní české kohoutkové vody skladované v ideálních podmínkách temna a chladu. Podle počtu stlačení ovládacího tlačítka výrobníku si sami určujete sílu perlivosti tak, jak máte rádi. Přidejte kousek čerstvého ovoce a máte vaše vlastní báječné pití bez zbytečného cukru, které chutná a prospívá vašemu tělu. 1 litr vlastní domácí perlivé vody vás přitom vyjde na cenu již od 2.57 Kč, takže si s námi za pohodlí nemusíte připlácet. Ve výzkumu provedeném agenturou IPSOS uvedlo 86 % uživatelů výrobníků domácí perlivé vody značky SodaStream, že svůj výrobník používají pravidelně, a to několikrát týdně, více jak třetina dokonce každý den. Dovedete si představit, kolik lahví perlivé vody by bylo zapotřebí odnosit z obchodu domů, aby pokryla každodenní spotřebu celé vaší rodiny? A jaká hromada plastového odpadu by skončila kdesi v kontejneru či na skládce? Pravidelné používání je tím nejlepším důkazem, že výrobníky domácí perlivé vody SodaStream skutečně přináší svým majitelům slíbené pohodlí a pořízení jednoho z nich i do vaší domácnosti tak dává smysl. Pro přípravu domácí perlivé vody slouží bombička SodaStream s náplní potravinářského CO2 plynu zašroubovaná do výrobníku. Z jedné bombičky připravíte až 80 litrů vaší vlastní domácí perlivé vody (podle zvolené perlivosti vody a typu použitého přístroje). Po spotřebování náplně vám prázdnou bombičku vyměníme za naplněnou na některém z více jak 2.000 výměnných míst, která jsou vám vždy nablízku po celé republice. Ve velkých obchodních centrech i na malých venkovských prodejnách. Díky takto unikátní husté síti výměnných míst vyměníte prázdnou bombičku SodaStream bez složitého hledání v podstatě na každém rohu. Obsah Balení výrobník domácí perlivé vody bombička s potravinářským CO2 - NENÍ SOUČÁS
Zahradní dřevěná udírna - TOPAGD 11633
Zahradní dřevěná udírna jedno-komorová 125 x 50 x 50 Udírna ze smrkové desky, falcovaná s perem a drážkou pro zajištění těsnosti, tloušťka desky 20mm (+/-) 2mm. Rozměry udírny (dxšxv) 50x50x60 (1 komora) Celková výška udírny 125 cm (výška uvedena se základnou a komínem) Dřevěná sedlová střecha s velkým komínem, namontovaná na pantech, kterou lze vyklápět Velká kamna 30x25x25 vyrobená z plechu o síle cca 2mm, natřená barvou odolnou vysokým teplotám Topeniště má regulaci teploty spalování a rošt Regulace kouře v komíně Trubka pr. 100 mm spojující topeniště s udírnou, dva kusy 50 cm o celkové délce 100 cm Koleno pr. 100 mm Plechová základna s 40 cm vysokými nohami Velký teploměr s teplotou až 120*C Háčky z kyselinovzdorného drátu 6 kusů Dřevěné příčky na zavěšení háčků 3 kusů Odnímatelný deflektor kouře Praktická police PŘIROZENĚ IRREGNOVANÉ VŠE JE ŠROUBOVÁNO! ŽÁDNÉ HŘEBÍKY! Možnost dokoupení většího topeniště 40x25x25 cm.
Zahradní dřevěná udírna - TOPAGD 11631
Zahradní dřevěná udírna dvou-komorová 180 x 50 x 50 Udírna ze smrkové desky, falcovaná s perem a drážkou pro zajištění těsnosti, tloušťka desky 20mm (+/-) 2mm. Rozměry udírny (dxšxv) 50x50x60 (1 komora) Celková výška udírny 180 cm (výška uvedena se základnou a komínem) Dřevěná sedlová střecha s velkým komínem, namontovaná na pantech, kterou lze vyklápět Velká kamna 30x25x25 vyrobená z plechu o síle cca 2mm, natřená barvou odolnou vysokým teplotám Topeniště má regulaci teploty spalování a rošt Regulace kouře v komíně Trubka pr. 100 mm spojující topeniště s udírnou, dva kusy 50 cm o celkové délce 100 cm Koleno pr. 100 mm Plechová základna s 40 cm vysokými nohami Velký teploměr s teplotou až 120*C Háčky z kyselinovzdorného drátu 12 kusů Dřevěné příčky na zavěšení háčků 6 kusů Odnímatelný deflektor kouře Praktická police PŘIROZENĚ IMPREGNOVANÉ VŠE JE ŠROUBOVÁNO! ŽÁDNÉ HŘEBÍKY! Udírna skládající se ze dvou nezávislých boxů a střechy, můžete použít jeden nebo dva boxy, podle množství masa. V horní části každé komory jsou lamely, které zabraňují náhodnému sklouznutí jednoho boxu z druhého. Možnost dokoupení většího topeniště 40x25x25 cm.
Zahradní dřevěná udírna - TOPAGD 11634
Zahradní dřevěná udírna jedno-komorová 125 x 50 x 50 Udírna ze smrkové desky, falcovaná s perem a drážkou pro zajištění těsnosti, tloušťka desky 20mm (+/-) 2mm. Rozměry udírny (dxšxv) 50x50x60 (1 komora) Celková výška udírny 125 cm (výška uvedena se základnou a komínem) Dřevěná sedlová střecha s velkým komínem, namontovaná na pantech, kterou lze vyklápět Velká kamna 30x25x25 vyrobená z plechu o síle cca 2mm, natřená barvou odolnou vysokým teplotám Topeniště má regulaci teploty spalování a rošt Regulace kouře v komíně Trubka pr. 100 mm spojující topeniště s udírnou, dva kusy 50 cm o celkové délce 100 cm Koleno pr. 100 mm Plechová základna s 40 cm vysokými nohami Velký teploměr s teplotou až 120*C Háčky z kyselinovzdorného drátu 6 kusů Dřevěné příčky na zavěšení háčků 3 kusů Odnímatelný deflektor kouře Praktická police VŠE JE ŠROUBOVÁNO! ŽÁDNÉ HŘEBÍKY! Možnost dokoupení většího topeniště 40x25x25 cm.