inzerce, prodej, prodám, bazar

Doktor Živago

Kategorie: Ostatní

Prodám knihu za 30,-Kč. Rv 1990. Autor Boris Pasternak.
Doktor Živago
Podobné inzeráty
Prokletí Skelmoru Ken McClure thriller
Měkká vazba,dobrý stav.Doktor James Saracen pracuje na pohotovosti Všeobecné nemocnice v provinčním městě Skelmoru. Poklidný chod nemocnice je však narušen zvláštními událostmi. Nejprve se někdo vloupe do márnice a při tom napadne doktora Saracena a navíc v té době za záhadných okolností zemřou dva pacienti, jejichž těla zmizí. To už je doktor Saracen, který musí překonávat intriky rozmáhající se u vedení, rozhodnut zahájit pátrání na vlastní pěst.
Jules Verne-Honba za meteorem a doktor Ox
Kniha Jules Verne- Honza za meteorem a doktor Ox, vydání 1966
Octavia Doktor Sanitka Ambulance
Prodám nový, nerozbalený model Škoda Octavia combi Doktor - KADEN Ambulance, Sanitka v měřítku 1/43 v barvách ZZSLK. Model zasílám přes PPL - cena dopravy 99Kč + cena modelu 1250Kč.
Kniha-Doktor meluzin
pošta doporučeně 57kč,platba předem na účet
Po stopách českých filmů a pohádek
Po stopách českých filmů a pohádek Kniha je nová,100% stav. Vhodná jako dárek k Vánocům. Zasílám doporučen za 48 Kč. O knize Zažijte atmosféru zámků, po kterých se procházely Popelka nebo princezna Lada. Vstupte do chalupy, ze které vyrazili za dobrodružstvím hrdinové pohádky Tři bratři nebo vystoupejte na hrad, kde pykal za svou ješitnost Anděl Páně. Obdivujte krásu vesnických stavení ze seriálu Doktor Martin nebo noblesu a atmosféru interiérů, ve kterých se natáčel seriál První republika. Vstupte zkrátka do míst, která důvěrně znáte, ale osobně jste je ještě nenavštívili.
Michel Houellebecq - Serotonin + Podvolení
Serotonin, dobrý stav, pokrčený přebal,cena 120,-Kč Podvolení, velmi dobrý stav, 180,-Kč Thomas Mann O sobě, nová 100,-Kč Smrt v Benátkách, nová, 250,-Kč Doktor Faustus, nová, 200,-Kč