inzerce, prodej, prodám, bazar

Dokonalý trávník - Christa Lungová

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Prodám novou, nečtenou knihu v krasném, nepoškozeném stavu.
Dokonalý trávník - Christa Lungová
Podobné inzeráty
Textil, látky, odívání a společenská etiketa
Ceny jednotlivých titulů viz níže, pouze Zásilkovna a platba předem, ne dobírka. V případě zájmu prosím o kontakt skrz odpovědní formulář níže, na tel. nereaguji. - Oděvní materiály 1, Hana Kozlovská, =250,-Kč - Oděvní materiály 2, Hana Kozlovská, =250,-Kč - Oděvní stroje a zařízení 1, Václav Haas, =100,-Kč - Oděvní stroje a zařízení 2, Václav Haas, =100,-Kč - Abeceda textilu a odívání, Stanislav Teršl, =250,-Kč - ...ismy - Jak chápat módu, Mairi Mackenzie, =150,-Kč - Image muže - Poradce úspěšného muže, Mary Spillaneová, =100,-Kč - Image ženy - Poradce úspěšné ženy, Mary Spillaneová, =100,-Kč - Jak pochopit muže - Praktický návod pouze pro ženy, Hauke Brost, =50,-Kč - Jak pochopit ženu, Hauke Brost, =50,-Kč - Společenská etiketa, Eva Filipová, =50,-Kč - Dokonalý džentlmen, Robert O'Byrne, =50,-Kč - Vysoká škola Bontonu - 500 tipů do pohody (i nepohody), Marie Formáčková, =50,-Kč - Jak být dokonalý gentleman - Nadčasový průvodce správným chováním, John Bridges, =100,-Kč - Jonesova pravidla úspěšného muže, Dylan Jones, =100,-Kč
Dokonalý život - Být průměrný, není normální, Richard Drakin
Nová kniha. Richard Drakin, lehce znuděný mladý muž, si začíná uvědomovat, že mu v životě něco schází. Náhodou si přečte zprávu o nepříliš slavném odchodu významného generálního ředitele. Napadne ho oslovit jej a získat od něj návod, jak být v dnešním světě skutečně úspěšný. K jeho překvapení John Rock na setkání kývne. Dojde k úmluvě, ve které se John zavazuje provést Richarda místy a příběhy, které navždy ovlivní jeho život. Nechte se strhnout ostrými dialogy a dějem, který vás zavede do různých koutů světa, k výjimečným lidem a jejich osudům, které mohou změnit váš život. Bláznivá, zdánlivě nepřipravená cesta okolo světa, divoké situace, tajemství, mystifikace a postupné poznávání jednoho druhým vás udrží v nepřetržitém napětí. Neobyčejný příběh má od samého začátku rychlý spád a než se stačíte nadechnout, zamrzí vás, že jste na konci.
Google Analytics.
Podrobný průvodce webovými statistikami. Jak zvýšit návštěvnost vašeho webu a zlepšit konverzi? Jaká marketingová kampaň nejlépe funguje a jak změřit její úspěšnost? Jaké indikátory sledovat? Hledáte odpovědi na tyto otázky? Odborník ze společnosti Google a expert na webovou analytiku poskytuje návody a postupy, jak získat dokonalý přehled o vlivu vašeho webu na jeho uživatele, a zlepšit tak jeho konkurenceschopnost. Naučíte se základním a pokročilým technikám implementace služby, jak vyhodnocovat návštěvnost a další statistiky webu a také jak úspěšně vést marketingové kampaně. Člen týmu Google Web Analytics však odhalí též techniky a tajemství, které dosud nebyly publikovány. Osobní předání Brno/Praha.
Dokonalý make-up - Jemma Kiddová
Popis knihy: Málokterá žena ví, jak správně nanést make-up, jaké volit odstíny na tvář, jak vhodně upravit řasy, víčka, jak zdůraznit rty, nebo dokonce nehty. Kniha si klade za cíl naučit současnou generaci dívek a žen, jak používat kosmetické prostředky a techniky líčení, aby co nejvíce vynikla jejich přirozená krása. Nabízí profesionální líčení pro jakoukoli příležitost, bez ohledu na věk, barvu pleti a životní styl. Předkládá výběr modelů líčení krok za krokem pro všední den, večer i slavnostní chvíle. Kniha je jako nová. Možné osobní předání Radostov a okolí, Hradec Králové nebo zaslání přes Zasilkovnu +79,- poštovné.
Prodám knihu Dokonalá jízda na motocyklu, zánovní,  100 Kč
Knihu pro dokonalý trénink jízdy na motocyklu sestavil akční tým redaktorů a instruktorů časopisu Motorrad - největšího evropského časopisu o motocyklech. Tato zcela nově pojatá škola jízdy je napsána na základě vlastních zkušeností autorů, kteří řadu let sami vychovávají a trénují nové jezdce. V knize naleznete řadu profesionálních rad a tipů k dokonalé jízdě. Vznikl tak návod, kde se bez zdviženého ukazováčku dozvídáme, jak efektivně „cvičit s mašinou“, umožňuje nám pochopit základy fyziky jízdy, učí nás reálně odhadnout naše schopnosti a možnosti při jízdě a také osvětluje základy mentálního tréninku. Cenné rady při koupě ojetého motocyklu. Cena pouhých 100 Kč + poštovné. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele