inzerce, prodej, prodám, bazar

Dokonalá svůdkyně Dietlind Tornieporth

Kategorie: Hobby, odborné knihy

Toužíte po lásce na celý život či po společníkovi na romantický víkend v Paříži? Kolik příležitostí k seznámení vám život přinesl sám od sebe, kolik opravdu úžasných mužů jste ve svém životě skutečně získala? Chcete se posunout dál? Převezměte iniciativu a odhoďte přehnanou kritičnost vůči vlastní osobě!

Díky této knize odhalíte tajemství dokonalé svůdkyně - od prvního sbližování, probuzení touhy až po splnění všech vašich přání. Naučte se suverénně ovládat osvědčené techniky a taktiky svádění, uplatněte drobné milostné léčky, osvojte si prověřené strategie seznamovacích konverzací a mnoho dalších užitečných triků. Získáte tak potřebné sebevědomí, abyste si mohla svádění krok po krůčku dokonale užít a vámi vyvoleného směrovat tam, kde ho chcete mít, až se vám ho nakonec podaří ulovit... "Ženy, které si tuto knížku přečtou, si budou moci samy zvolit, se kterými muži se seznámí, se kterými si domluví schůzku a se kterými budou mít sex."

Dokonalá svůdkyně Dietlind Tornieporth
Podobné inzeráty
Dvořák J., Šedivá V. - Vademecum dokonalé sekretářky
Rok vydání 1995. V dobrém stavu. Příručka uvádí všechny profesionální zručnosti,které má dokonalá sekretářka ovládat a zejména klade důraz na správnou organizaci a řízení času.
Kniha Dokonalá jízda na motocyklu
Prodám knihu výuky jízdy na motorce viz.fotografie. Osobní předání v Praze 6 Dejvice.
Knihy moto a auta
Vetsina knih je minimalne vyuzivana, pripadne uplne nova. Spoustu se jich jiz neprodava. Historie automobilu Ferrari - 390kc Motocykly(Andrea Rapelli)- 300 kc Automobily snu (Brown) -100 kc Motocykly(velky obrazkovy pruvodne) - 650kc Klasicke motocykly od a do z - 300 kc Svet pohybu motocykly- 190 kc Jizda zivota - 100 kc Alpsky motorkarsky pruvodce Rakousko- 100 kc Rakousko nejlepsi horske okruhy a prusmyky -100 kc - Prodano Alpsky motorkorsky pruvodce Fryc-100 kc Dokonala jizda na motocyklu - 200 kc Man Man -170 kc Superautomobily (Nicholis) -200 kc Zasilkovna 79 kc, balikovna 65 kc Na dobirku nezasilam a osobni prevzeti je mozne v Sezemicich u Pardubic:)
Prodám knihu Dokonalá jízda na motocyklu, zánovní,  100 Kč
Knihu pro dokonalý trénink jízdy na motocyklu sestavil akční tým redaktorů a instruktorů časopisu Motorrad - největšího evropského časopisu o motocyklech. Tato zcela nově pojatá škola jízdy je napsána na základě vlastních zkušeností autorů, kteří řadu let sami vychovávají a trénují nové jezdce. V knize naleznete řadu profesionálních rad a tipů k dokonalé jízdě. Vznikl tak návod, kde se bez zdviženého ukazováčku dozvídáme, jak efektivně „cvičit s mašinou“, umožňuje nám pochopit základy fyziky jízdy, učí nás reálně odhadnout naše schopnosti a možnosti při jízdě a také osvětluje základy mentálního tréninku. Cenné rady při koupě ojetého motocyklu. Cena pouhých 100 Kč + poštovné. Osobní odběr možný v Plzni. Kontaktujte mne na tel. nebo na emailu. Inzerát platí do smazání. Prohlídněte si mé další inzeráty - odkaz pod inzerátem - Všechny inzeráty a hodnocení uživatele
Zdravověda
Stará Dokonalá zdravověda II., III., IV., a V.díl za 800,- kč dohromady tzn. díl za 200,-kč
Dokonalá manažerská selhání
Pavel Vosoba, 2008, jako nová