inzerce, prodej, prodám, bazar

Docházka ke koním

Kategorie: Koně

Krásný den,
Nabízím docházku ke koním do přátelského kolektivu, koně máme doma na zahradě v malé vesnici Mirotínek, možnost jak přes týden tak i o víkendu po domluvě. Vše pod mým dohledem, jednalo by se převážně o společné procházky přírodou, máme mladé koníky a jednu moc hodnou kobylku učitelku kterou ošetřují i malé děti. ????
V případě zájmu prosím napište SZ.
Docházka ke koním
Podobné inzeráty
Docházka ke koním / pronájem
Dobrý den, ráda bych touto cestou našla možnost docházky ke koním, nebo pronájmu koníka. Je mi 16 let, koním se věnuji už nějakou dobu, zvládám všechny chody i v terénu (samozřejmě stále je se co učit). Mám i něco málo naskakane, ale nic extra. Nevadí mi dojíždění (od jara bych teoreticky mohla mít řidičák, takže nebude problém). Nejde mi vyloženě o ježdění, takže mi nevadí starší koník, nebo koník na kterém se nemůže jezdit. Ráda zodpovím jakékoliv jiné otázky na email.
Docházka ke koním
Zdravím, touto cestou hledám docházku ke koním. Nejraději bych byla za nějakého soukromníka, který hledá nejen pomoc co se týče jakékoliv práce kolem, tak práce s koníky. U koní se pohybuji od mala, nemám ambice do sportu, věnuji se rekreačnímu ježdění. Jezdím už řadu let, baví mě vše co se koní týče. Ráda s koňmi pracuji ze země, proto ježdění není vyloženě nutné. Jde mi hlavně o ten čas, který můžu koním věnovat a posouvat se dál ve svých zkušenostech. Je mi 17 let a kvůli intru mám omezené možnosti dojíždění, proto bych upřednostňovala, kdyby byly dobré spoje, cesta netrvala příliš dlouho, takže nejlépe co nejblíže Klatov :) Prosím na číslo nevolat, pouze posílat zprávy, děkuji. Další potřebné informace ráda poskytnu v sms.
Ježdění, pronájem
Hledám spolehlivé samostatné a zodpovědné jezdce, kteří by docházeli k mým koním. Docházka možná jednorázově, ideálně však pravidelně formou pronájmu. Hucul 140khv(foto 1) Chladnokrevník cca160cm(foto 2) ČT 155cm(foto 3) Všichni koně ježdění rekreačně do terénu, spolehliví, nelekaví. Bez možnosti skákání. Docházka 1x nebo 2x týdně. Váha jezdce do 80kg. Min.věk 15 let, ideálně 18+. Bližší informace ráda poskytnu na whatsapp nebo po tel. Okolí Rokycany-Plzeň
Docházka ke koním
Nabízím docházku ke dvou mladým koním. Na práci ze země, procházky. Oba jsou v přípravě na obsedání. Sháním někoho kdo je bude brát jako vlastní. Hledám nejlépe někoho plnoletého s vlastním autem. Nemáme úplně dobré spoje. Někoho kdo bude chodit pravidelně a ne jednou za 14dni. Jde čistě o práci s koňmi kolem nich jako je kydání si obstaráme sami. Pro bližší info pište na mail nebo telefon.
Docházka ke koním
Rádi bychom umožnili znalé osobě docházku k našim 4 hobby koním, tak aby návštěvy na pravidelné bázi přinesly oběma stranám radost a nám alespoň jedenkrát do týdne ulevily od povinnosti koně zaopatřit. Naše koně jsou vedeni řádně a spravedlivě, nezkažení a v dobré kondici, 2 přiježdění dospělci a 2 hříbata (1 rok a 2 roky). Vhodné např. pro toho, kdo si kvůli svým časovým nebo finančním možnostem své koně nemůže dovolit. Nejedná se o komerční nabídku, hledáme parťáka pro sebe a naše koně na oplátku za lehkou výpomoc. Naše nabídka je určena dospělé zodpovědné a samostatné osobě, která má ráda přírodu a zvířata a hledá např. víkendové hobby vyžití na Vysočině 35 minut autem od Brna (nedaleko Velké Bíteše). Zkušenost kolem koní je předpokladem. Zájemci, prosím napište: ormston@
DOCHÁZKA KE koním
Dobrý den. Jsem začátečnice, koně strašně miluji. Hledám docházku ke koním s možností naučení jezdit. Ostrava moc děkuji je mi 31 let. samozřejmě jsem ochotna zaplatit.