inzerce, prodej, prodám, bazar

Docházka

Kategorie: Koně

Plnoletému, spolehlivému a zkušenému človíčkovi nabízím docházku k poničce.
Hledám někoho, kdo bude rád (a pravidelně) trávit čas s poničkou se vším všudy a ochotně pomůže i s péčí okolo ní (práce na ruce, pomoc s úklidem výběhů, procházky). Vše záleží na domluvě.
Docházka
Podobné inzeráty
Ježdění, pronájem
Hledám spolehlivé samostatné a zodpovědné jezdce, kteří by docházeli k mým koním. Docházka možná jednorázově, ideálně však pravidelně formou pronájmu. Hucul 140khv(foto 1) Chladnokrevník cca160cm(foto 2) ČT 155cm(foto 3) Všichni koně ježdění rekreačně do terénu, spolehliví, nelekaví. Bez možnosti skákání. Docházka 1x nebo 2x týdně. Váha jezdce do 80kg. Min.věk 15 let, ideálně 18+. Bližší informace ráda poskytnu na whatsapp nebo po tel. Okolí Rokycany-Plzeň
Docházka
Nabízím docházku k moji kobyle. 3,5 letá plňaska vhodné pro někoho kdo má zkušenosti a nemá sportovní ambice Docházka alespoň 2x týdně není problém chodit víckrát vše je na domluvě. Více info sms nebo e-mail.
Ježdění
Opět zabízím docházku. Jedna se hlavně o vyjížďky do přírody. Hledám někoho 15+,(možná výjimka min. 13 let po dohodě, dle šikovnosti dítěte) kdo zvládá všechny chody, nejde mu jen o ježdění a vzal by je třeba jen na ruce, popást je atd. Je spolehlivý, nevadí mu prace kolem nich, choval by se slušné jak ke koni tak ke me. Docházka 1-2 týdně Ohledně ježdění se jedna o vyšší pony kobylku 143 v kvh Pro vice info mi napište.
Docházka/ pronájem
Dobrý den, poptávám docházku/ pronajem koně ve Frýdku-Místku a okolí. Koně jsem vlastnila 4 roky. Práci kolem obstaram, pí domluvě jsem ochotná asistovat kováři,vete. Jelikož se potřebuji znovu rozjezdit, hledám ideálně pronajem s možnosti tréninku ve stáji, popřípadě v blízkosti po kopytě. Pro vic informací mě neváhejte kontaktovat. Předem děkuji za nabídky
Ježdění na koni- poptávám
Dobrý den, hledám pro sebe (35r) možnost jezdění v okolí Hradce Králové (do 20 km). Jezdím od 12 let- platnou licenci mám. Jsem jezdkyně s jemnou rukou. Zkušenosti s mladými koňmi, tak hřebci. Nabízím spolehlivost, pečlivost, zodpovědnost. Vždy se řídím pokyny majitele. Výhoda: hala či jízdárna se skokovým materiálem, případně možnost drezurního či skokového tréninku. Velice rada jezdím i do terénu. Koně i lonžuji. Nebo s nim jdu na relax na prochajdu, či pást. Docházka, finance dle domluvy. Zájemci poskytnu bližší info.
Docházka ke koním / pronájem
Dobrý den, ráda bych touto cestou našla možnost docházky ke koním, nebo pronájmu koníka. Je mi 16 let, koním se věnuji už nějakou dobu, zvládám všechny chody i v terénu (samozřejmě stále je se co učit). Mám i něco málo naskakane, ale nic extra. Nevadí mi dojíždění (od jara bych teoreticky mohla mít řidičák, takže nebude problém). Nejde mi vyloženě o ježdění, takže mi nevadí starší koník, nebo koník na kterém se nemůže jezdit. Ráda zodpovím jakékoliv jiné otázky na email.