inzerce, prodej, prodám, bazar

Dobře udržovaný dům v Durankulaku 3 km od pláže Bulharsko

Kategorie: Domy

Dobře udržovaný jednopatrový dům 72 m2 s prostorným dvorem. Dům se nachází v obci Durankulak jen 5 km od hranic s Rumunskem a 3 km. od jedné z nejdelších a nejčistších pláží na pobřeží Černého moře.

Durankulak je ideální místo pro letní rekreaci daleko od hlavních přímořských letovisek. Obě pláže vesničky mají zároveň nádherný písek o celkové délce asi 10 km.

Dům se skládá z obývacího pokoje, dvou ložnic, chodby, kuchyně, technické místnosti a koupelny. Dům má novou střechu a nová okna s dvojskly.

Za domem jsou další budovy a garáž

Zahrada je 1180 m2 s ovocnými stromy a vinnou révou (poslední 3 roky je zahrada neudržována).

V obci funguje radnice, základní škola, celodenní školka a kostel, obchody, restaurace a také několik penzionů.
vzdálenosti:

3 km na písečnou pláž v Durankulaku
56 km od mořského města Kavarna
38 km, do mořského města Balchik a několika jacht
98 km, do Varny a letiště
Dobře udržovaný dům v Durankulaku 3 km od pláže Bulharsko
Podobné inzeráty
Dobře udržovaný dům v Balčiku v blízkosti pláže Bulharsko
Pěkný udržovaný dům o 100 m2 jednopodlažního domu s bazénem. Dům se nachází ve vesnici Tsarichino, 6 km od Balčiku a 5 minut ponoru na tři z nejprestižnějších golfových hřišť v Evropě. Dům se skládá z obývacího pokoje s krbem, kuchyně, dvou ložnic, sprchového koutu s WC, samostatného WC, venkovní kotelny a dílny. V domě je instalován CCTV a ústřední topení. Dům má obrovskou – 2000 m2 zahradu, kterou lze rozdělit na dvě a v případě zájmu kupujícího snadno prodat. Oblast, kde se dům nachází, je jedním z nejžádanějších míst na pobřeží Černého moře. Dům se nachází u asfaltové komunikace s obchody v blízkosti. V nedalekém Balčiku; Můžete si užít pláže, četné bary, restaurace a noční život, mnoho obchodů a supermarketů. Královský palác a botanická zahrada jsou dvě z hlavních atrakcí v této oblasti. Kromě této atrakce je tato oblast známá svými písečnými plážemi a golfovými hřišti v dosahu. Letiště Varna je 40 minut jízdy. Všechny silnice jsou ve výborném stavu.
Dům se třemi ložnicemi poblíž General Toshevo- Bulharsko
Útulný dům se třemi ložnicemi ve vesnici Kardam 7 km od General Toshevo. Dům o ploše 85 m2 sestává z chodby, koupelny s WC a sprchovým koutem, kuchyně a tří pokojů. Koupelna a kuchyně jsou nové. V domě jsou také vyměněna plastová okna a vnitřní zateplení. Střecha také dobrá a není třeba opravovat. Dům se prodává s nábytkem, jak je vidět na fotografiích. Dům se skládá ze dvora o výměře 750 m2, dále je zde garáž 30 m2, letní kuchyně 13 m2. Dále je zde kůlna s masivními zdmi 12m2 a další dvě budovy 12m2. Silnice v této oblasti jsou vynikající a je zde dobrá veřejná doprava. Existuje tedy pravidelná autobusová doprava do Dobrichu, General Toshevo a sousedních vesnic. Obcí prochází železniční trať Kardam-Sofia V obci jsou obchody, kulturní dům, zdravotní středisko, lékárna, zubař, pošta, základní škola, pěkný park a dětské hřiště. Populace je asi 1000 lidí. Mnoho cizinců si ho zvolilo za svůj trvalý domov v Bulharsku. Obec je 7 km od města General Toshevo a hranic s Rumunskem, 32 km od Dobrichu, 25 km od Durankulaku a 80 km od Varny.
Krásný dům nedaleko Balčiku Bulharsko
Krásný a dobře udržovaný dům ve vesnici Dropla 17 kilometrů od Balčiku a moře. Dům je velmi dobře udržovaný a náleží k němu krásná zahrada 1430 m2. Na zahradě se nachází vinný dvůr s ovocnými stromy. Dům je nově vymalován a střecha je po rekonstrukci. Dům má rozlohu 85 m2 a skládá se z kuchyně, obývacího pokoje s jídelnou a tří ložnic. Dále je zde garáž 42 m2, která je propojena se dvěma komorami, které lze v případě potřeby využít k jiným účelům. V obci se nachází kulturní dům, mateřská škola, prodejny potravin, kavárna, zdravotní služba, pošta. Příjezd k domu je po asfaltové komunikaci. U tohoto domu je kupní provize ve výši 900 euro
Vila s výhledem na moře nedaleko Balčiku Bulharsko
komfortně zařízený dům s panoramatickým výhledem na moře ve vesnici Topola. Vesnice Topola je vzdálená 54 km. severně od Varny, 6 km jižně od Kavarny, 10 km severně od Balčiku a méně než kilometr od pláže. Obec má velmi dobře rozvinutou infrastrukturu a má veškeré moderní vymoženosti. V bezprostřední blízkosti se nachází největší golfové hřiště na severním pobřeží Černého moře „Black Sea Rama“ a další dvě golfová hřiště. Dům má následující dispoziční řešení: Horní patro: velký obývací pokoj s kuchyňským koutem, koupelna s WC, prádelna, vestavěná skříň, vnitřní schodiště; Druhé patro: 3 ložnice, každá s vlastní koupelnou a otevřenou na společnou terasu s výhledem na moře. Dvůr je upravený, má automatický zavlažovací systém, video dohled, gril, vířivku pro 6 osob, studnu, parkoviště pro 3 auta. V objektu je také internet a bezpečnostní systém. Dům je ve výborném stavu a je vhodný k celoročnímu bydlení. Pro prohlídku, informace nebo radu ohledně této nádherné nemovitosti kontaktujte makléře odpovědného za nabídku! vlastnosti vlastnosti Typ nemovitosti : Dům, Vila Plocha domu 196 m2 Pozemek 565 m2 Rok stavby 2009 ložnice 3 Zařízení kompletně zařízeno Vzdálenost od pláže 750m (U této nemovitosti je provize makléře pro kupujícího 3%)
CHORVATSKO Zadarska Obec, část obce Vir, 40 M OD PLAZE
Zadarska Obec, část obce Vir Kategorie Domy Cena 375.000 € Plocha celkem 247 m² Plocha bydlení - bytu 162 m² Elektřina ano Voda ano Odpady ano Plyn ne Klimatizace ano Topení klimatizace PATROVÝ DŮM 40 METRŮ OD PLÁŽE NA PRODEJ. Nabízíme na prodej dům se dvěma oddělenými apartmány a garáží. Dům se nachází 40 metrů od pláže na ostrově Vir, který je spojený s pevninou mostem a je v krásné dojezdové vzdálenosti ze střední Evropy a už je součástí Dalmácie. V přízemí domu je apartmán se dvěma ložnicemi, kuchyní s jídelnou a obývacím pokojem, koupelnou s WC a zastřešenou terasou. Na terase je ještě další samostatný WC s koupelnou. Na pozemku je i garáž, předělaná na skromný studio apartmán s vlastní koupelnou s WC. V přízemí se ještě nachází větší skladovací místnost k různým účelům. V patře domu je apartmán se dvěma ložnicemi a ohromná zastřešená terasa. Do apartmánu je samostatný vstup. Celý pozemek je oplocen, vjezd autem je možný ze dvou stran. Dům je kompletně renovován včetně nové fasády a vybaven novým nábytkem. Takže stačí jen zaplatit, můžete si nazout přezůvky a vyrazit na pláž se koupat. Všechny důležité obchody a služby jsou poblíž, do Zadaru je to 20 minut jízdy a na letiště do Zadaru 45 minut.
Prodej RD se zahradou ve Vendolí u Svitav
Nabízím k prodeji RD se sedlovou střechou, kdy se jedná stavbu dvojdomku - rohový dům, v obci Vendolí u Svitav. Celková plocha pozemku činí 852 m2, kdy na části pozemku je postavený dům a zbylá část složí jako plocha k parkování a zahrada. Dům má 2 bytové jednotky s vlastním soc. zařízením, v přízemí 3+1 a podkroví 2+kk. Celková užitná plocha domu činí: 195 m2. Celý dům je podsklepený, suterén (1. PP) se sestává ze vstupní chodby, garáže s výklopnými plechovými vraty, kotelny se skladem paliva, dílny, 2 skladů (sklípku a komory) a spíže. Přízemí domu (1. NP) se sestává ze zádveří (vstupní verandy), chodby (předsíně) se schodištěm, kuchyně, jídelny (pokoje), obývacího pokoje, ložnice, spíže, koupelny a WC. Podkroví (2. NP) se sestává z chodby (předsíně), velkého pokoje s kuchyňským koutem, spíže, ložnice, ze které se dá vyjít na terasu, která je nad verandou, dále skladu, který může být dokončen jako další pokoj, koupelny a WC. Dům byl postaven v r. 1977, přičemž v průběhu 9 let dochází postupně k modernizaci domu. V r. 2014 došlo k výměně střešní krytiny, v r. 2018 byla dána nová okna-plastová vč. žaluzií a na střechu byly instalovány solární panely. Bateriové úložiště (zásobník na baterie) od fotovoltaiky je v komoře v suterénu. V r. 2019 byl dán nový kotel na tuhá paliva se zásobníkem - plný automat (na uhlí a pelety) - 5. emisní třída a v r. 2021 byla v přízemí instalována nová kuchyňská linka s novými spotřebiči, v přízemí nové dveře a podlahy. V přízemí a podkroví byla plánována rekonstrukce koupelen, ale započaté práce zůstaly nedokončené. Před domem je terén částečně zpevněný, upravený na parkování, vjezd na pozemek je bránou na el. pohon, vzadu za domem je zahrada. Pozemek i dům je dobře udržovaný. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě, přívod plynu na pozemek ne do domu, odpad je svedený do kanalizace, dům je napojený na vodovodní přípojku a v domě v suterénu je ještě studna s užitkovou vodou (čerpadlem), kdy voda je vyvedena i před dům a za dům (na zalévání, mytí aut apod.). RD je napojený na slabý i silný motorový proud, dále solární panely vyrábějí vlastní elektřinu (zásobník na 4.2 kw). Vytápění domu je ústřední na tuhá paliva, ohřev TV el. bojlerem.