inzerce, prodej, prodám, bazar

Dobový starý stroj mlecí stolice,válcový mlejnek

Kategorie: Ostatní

Prodám tento stroj - za cenu vyšší než je cena šrotu. S přihlédnutím k dobové hodnotě.

Hmotnost přes 2700kg.

Původní barva temná hnědá - kaštanová.

Praděd ju měl v mlýně. Mám i původní technickou zprávu o mlýnském kole a poháněných strojích.

K prohlédnutí v Dolní Dobrouči.

Jedná se o jednopárovou mlecí stolici fa Prokop a Synové z Pardubic - 20.-30.léta 20.století

Regionální historický stroj - Pardubický kraj.

Statek, stavení, katr, starý stroj, dobové vybavení, Historický, mlecí stolice,válcový mlejnek, párová mlecí stolice

Na SMS nereaguji !!

Pouze osobní odběr a elektronickou komunikaci, např. mail či Skype. O ceně jsem ochoten jednat. V práci se pohybuji zcela mimo mobilní síť. Nedovoláte se. Předem mi pošlete maila a pokud cítíte potřebu se mnou mluvit, rád vám zavolám z VOIP čísla, tj. +499 atd. Děkuji za pochopení.


Osobní předání, prohlédnutí pouze Dolní Dobrouč


Aktuální do smazání - originál zde na
Dobový starý stroj mlecí stolice,válcový mlejnek
Podobné inzeráty
Prodám stroj na přišívání rámů a podešví Spang & Brands
Prodám průmyslový prošívací stroj podešví značky Spang & Brands. Stroj je na podstavci poháněném motorem na 400 V. Jedná se o velký průmyslový stroj, který zvládne opravy, malo- i velko-sériovou výrobu, šije dvouniťkovým vázaným stehem. Stroj je starší, ale kvality materiálů, ze kterých je vyroben je neuvěřitelná. Bylo by třeba stroj vyčistit a seřídit. Je kompletní a funkční. . Ke stroji dokumentace, náhradní jehly a šídla a nějaké náhradní díly. . Rozměry: 100 x 100 x 160 cm Váha cca 330 Kg . Cena: 25 000 Kč (nový stroj stojí aktuálně 350+ tisíc, repasovaný stroj Svit cca 100 tisíc) . Máte-li o stroj zájem, ale cena se vám zdá vysoká, napište mi prosím vaši představu o ceně. Když se stroj neprodá za stanovenou cenu, bude se cena revidovat. Potom vás mohu přednostně kontaktovat, než stroj koupí někdo jiný. . Fyzicky se nachází v Lovosicích, cca 60 km Prahy.
Mlýnek - Lodos 2012 Cafeteria (hnědý)
Ve výborném stavu, nepoškozený. Ruční mlýnek české značky Lodos. Ideální zkrátka všude, kde nemůžete být bez své kvalitní čerstvě umleté kávy. Je ručně vyroben z ušlechtilého bukového dřeva, kovu a kalené oceli, ze které jsou zhotoveny mlecí kameny. U těch se dá samozřejmě nastavit hrubost mletí od velmi jemné po velmi hrubou a firma Lodos na celý mlecí mechanismus poskytuje záruku 10 let. Výška: 22,5 cm Průměr: 9 cm Barva: hnědá PC 979,-
Zkušební stolice AC/DC napětí
Zkušební stolice AC/DC napětí. Používaná, r.v.2006, 12/24/48/110/400V. Made in Italy - DECAT s.a.s., chybí výstupní kabely.
Inkontinenční pleny MoliCare premium M
Zalepovací plenkové kalhotky MoliCare Classic jsou určeny pro osoby s těžkým únikem moči i stolice, pomohou zlepšit kvalitu života vašemu blízkému a vám a vašemu okolí usnadní a zpříjemní péči o něj. Jsou vhodné pro muže i ženy na denní nošení. Hartmann Molicare Classic ZALEPOVACI KALHOTKY Medium 30 ks. PC.389 KC PRODAM 155 KC. TENA PANTS M KALHOTKY ABSORPCNI 12 KS BALENI 2X . PUVODNI CENA 370 KC, PRODAM 150 KC. MOLICARE PADS PLENY 2X14 BALENI PC.259 KC. PRODAM 99 KC. CELKOVA HODNOTA Z VSE 1117 KC. PRODAM SUPER LEVNE 300 KC . Zalepovací plenkové kalhotky MoliCare Classic jsou určeny pro osoby s těžkým únikem moči i stolice, pomohou zlepšit kvalitu života vašemu blízkému a vám a vašemu okolí usnadní a zpříjemní péči o něj. Jsou vhodné pro muže i ženy na denní nošení. PLUS OTEVRENY BALIK 10 KS 80 KC
Prodám válcový výsek PLS2000
Válcový výsek, výrobce Sokola Moravské Budějovice, šíře 2000 mm, stroj je v pořádku, 6 let nepoužívaný, náhradní návlek. Plně funkční.