inzerce, prodej, prodám, bazar

Dlouhodobý pronájem parkovacího místa

Kategorie: Ostatní

Nabízím dlouhodobý pronájem parkovacího místa v ČB blízko IGY, ulice K. Weisse. Jedná se o soukromé, uzavřené parkoviště. Vjezd je hlídán kamerovým systémem. Nájemné 1.300 Kč/měsíčně
Dlouhodobý pronájem parkovacího místa
Podobné inzeráty
Prodej parkovacího stání Borová 302, Chýně, Praha - západ
Nabízíme k prodeji parkovací místo o ploše 8 m2, které se nachází v ulici Borová, respektive Hájecká, z boční strany domu č.p. 302 (Hájecká ulice). Přesné umístění parkovacího místa je v katastrální mapě v obrazové části tohoto inzerátu. Okraje parkovacího místa jsou vyznačeny barevně čarami. Parkovací místo bude prodáno nejvyšší nabídce. Další informace získáte u makléře.
Prodej, pronájem parkovacího stání Brno - Slatina
Dobrý den, prodám nebo pronajmu parkovací místo v Brně - Slatině na ulici Lučiny. Parkovací místo je za závorou. Prodej parkovacího místa za 300 000 Kč, nebo pronájem 1 500 Kč/měsíc.
Mobilní reklama 2x Billboard
Nabízíme mobilní reklamu – všechny formy spolupráce - pojízdný billboard s TP, SPZ a platnou STK, který splňuje všechny podmínky silničního provozu. Vlek je legálně homologován včetně dvou europloch. Reklamní plocha je velikosti klasického velkého billboardu EUROFORMÁT 5,1 x 2,4m z obou stran vleku. Vlek má také přípravu pro případné osvětlení či repro. Billboard lze postavit i na místa, kde není možnost klasického billboardu či reklamy. Není nutno stavební povolení, jelikož jde o přívěsný vozík. Lze se také dohodnout na jízdy s billboardem ve vybrané časy po různých lokalitách. Tím lze docílit nejúčinnějšího oslovení potencionálních zákazníků či klientů. Grafiku a tisk můžete dodat vlastní, nebo po dohodě lze kompletně zajistit. V případě dlouhodobějšího pronájmu sleva. Konkrétní ceny dle vybrané varianty dohodou. Vyhledávání – billboard pojízdná reklama promotion promo pojízdný vlek pojízdná uvítací reklama billboard reklamní plocha otevření nové prodejny nová pobočka prodejna promoakce v ulicích promotion akce, roadshow, event marketing, sales promo, pronájem reklamní přívěs, billboard přívěs, reklamní auto, reklamní vůz, konkávní vůz, konkávní auta, auto billboard, mobilní reklama, roadshow, pronájem billboardu, pronájem přívěsu s billboardem, street marketing, mobilní reklama plocha pro reklamu, podpora prodeje, slevové akce, roadshow, politické kampaně, roadshow, mobilní reklama, krátkodobý či dlouhodobý pronájem pro umístění na plochy, kam není možné umístit klasický billboard, pojízdný euroformát reklamní vozík reklamní auto každou chvíli na jiném místě. Lze použít pro mobilní nebo statickou reklamu.
Pronájem parkovacího stání v centru Luhačovic
Nabízíme pronájem parkovacího stání v Luhačovicích na ul. Rumunská. Parkovací stání je uzamykatelné a je k dispozici dlouhodobě. Cena 1500 Kč/měs.
Pronájem parkovacího stání Mělník ulice Vodárenská
Nabízím pronájem parkovacího stání na oploceném parkovišti s vjezdovou bránou na dálkové ovládání. Centrum Mělníka.
Hledám dlouhodobý pronájem - domov
Invalidní důchodkyně hledá dlouhodobý pronájem-domov, nejlépe Jihomoravský kraj, zlínský kraj. Třeba najdu i kamarádku která nechce žít sama a má volný pokoj. Nabídky prosím na email děkuji