inzerce, prodej, prodám, bazar

Dlouhodobý pronájem - mohl by prosím někdo nabídnout

Kategorie: Domy

Poohlížím se po dlouhodobém pronájmu menší chaloupky nebo domku v Bělé pod Pradědem nebo Bukovicích. Mohl by být i byt v domě nebo třeba patro apod. Nemám problém s čímkoliv vypomoci kolem domu, v domácnosti, apod. Vše na domluvě. Mám pravidelný příjem. Nekuřačka, bez dětí. Může být i samota nebo polosamota. Nejsem náročná, jen hledám místo k bydlení. Ptala jsem se na pronájem v chalupách v Bělé, bohužel všichni pronajímají pouze krátkodobě. Za případné nabídky moc děkuji. Pro případnou odpověď použijte prosím kontaktní formulář pod inzerátem. Nebývám moc na telefonu, telefon je neplatný.
Dlouhodobý pronájem - mohl by prosím někdo nabídnout
Podobné inzeráty
Dlouhodobý pronájem
Poohlížím se po dlouhodobém pronájmu menší chaloupky nebo domku v Bělé pod Pradědem nebo Bukovicích, případně blízkém okolí. Mohl by být i byt v domě nebo třeba patro apod. Nemám problém s čímkoliv vypomoci kolem domu, v domácnosti, apod. Vše na domluvě. Mám pravidelný příjem. Nekuřačka, bez dětí. Může být i samota nebo polosamota. Nejsem náročná, jen hledám místo k bydlení. Ptala jsem se na pronájem v chalupách v Bělé, bohužel všichni pronajímají pouze krátkodobě. Za případné nabídky moc děkuji. Pro případnou odpověď použijte prosím kontaktní formulář pod inzerátem. Nebývám moc na telefonu, telefon je neplatný.
hledam dlouhodoby pronajem rd 2plus1 s moznosti odkupu
prosim hledame dlouhodoby pronajem rodineho domku ve velikosti 2 plus 1 bez realitky v okoli plzne v blizkosti rokycan muze bit nezrekonstruvani a tez nezarizeni muzem platit mesicne klidne 20.000kc dale musi mit socialni zarizeni jako je wc , koupelnu s teplou vodou ,velkej dvorek se zahradou ,i s garazi soukrome volejte nebo 399 764 muzeme se i domluvit na odkupu kuchyn urcite prosime rychlou odpoved specha to
Schanime pronájem domů či chalupy
Nabídne někdo prosím dlouhodobý pronájem rodinného domku či chalupy o velikosti 3+1,4+1 či větší jsme větší rodina. Manžel pracující a já jsem na mateřské.Neni problém udělat nějaké úpravy na domě vše na dohodě. Nabídky prosím v jihočeském kraji nejlepší by byl okres Tábor či Vysočina okres Pelhřimov.Ale není podmínkou.Dekuji za nabídky .
Dlouhodobý pronájem staršího domku či chalupy - poptávka
Nenáročná rodina s dětmi hledá dlouhodobý pronájem staršího domku či chalupy se zahradou. Domeček ideálně nezařízený, v klidné lokalitě, s topením na tuhá paliva nebo možností jeho dodělání. Dílna či garáž výhodou. Spoustu oprav jsme schopni si udělat svépomocí. Nebráníme se možnému odkupu nemovitosti formou nájmu. Za nabídky předem děkujeme. Uvedená fota jsou pouze pro upoutání. Inzerát platí do smazání.
Dlouhodobý pronájem s převodem domu do vlastnictví ul. Radva
Novostavby řadových domů v Ostravě Michálkovicích na ulici Radvanická stojí od letošního roku a proběhly už téměř všechny dokončovací práce. Jestli vaše představy bydlení splní dům o dispozici 5+KK, s prostornou garáží, zahradou a bez nutnosti řešit hypotéku, čtete správný inzerát. Cílem majitele bylo postavit kvalitní domovy a ve spolupráci se studiem ATELIER 38 vytvořil devět rodinných domů, které prodáváme formou dlouhodobého pronájmu s převodem do osobního vlastnictví. Protože jsou fakt skvělé, čtyři už jsou pryč. Zbývá pět. Jak to myslíme s tím pronájmem a převodem? Je to jednoduché. Prvních deset let jste v nájmu a splácíte formou nájmu kupní cenu. Potom vám dům převedeme do osobního vlastnictví a pokračujete ve splácení zbylé části kupní ceny už jako majitelé. Kdyby se něco pokazilo, můžete dům vždy podnajmout. Domy o celkové užitné ploše 194, 81 m2 mají jedno podzemní a dvě nadzemní podlaží. Sice tady nenajdete bunkr, ale první podzemní podlaží tvoří prostorná garáž o velikosti 41 metrů čtverečních s elektrickými vraty. Zároveň je zde umístěno technické srdce domu (rozvaděč elektřiny i datových, televizních či satelitních služeb, bojler atp.). Mě nejvíce baví hlavní obytný prostor. V pokojích se píšou úkoly nebo spí, ale v hlavní zóně se žije. A přesně tomu je 1. NP přizpůsobeno. Na 83 metrech čtverečních tady je jídelna pro osm lidí, vybavená moderní kuchyně, obývací pokoj se vstupem na terasu, jedna ložnice a koupelna se sprchovým koutem. S tímto prostorem se dá skvěle pracovat a jak to může vypadat, vidíte na fotkách nebo na videu. Jeden z domů mám na ukázku plně vybaven a vaše představa na prohlídce bude o to jasnější. Nahoře jsou tři pokoje, koupelna s vanou, sprchovým koutem a terasa s přístupem ze všech místností. Krásně tam zapadá slunce. Celek dotváří zahrada s kvalitní pergolou, kde je osazena elektrická markýza a také sklad na zahradní náčiní se zabezpečením. Všechny domy jsou vybaveny elektrickými roletami, rekuperací, klimatizacemi, elektrickým podlahovým vytápěním s termostaty v každém pokoji, alarmem Jablotron, pergolami s elektrickou markýzou, zařízenými kuchyněmi a vestavěnými skříněmi. Domy jsou postaveny ve vysokém standardu a energetické třídě A. Protože prodáváme tyto domy formou dlouhodobého pronájmu s následným převodem do osobního vlastnictví nepotřebujete se trápit s neřešitelnými podmínkami hypoték. Před nastehováním složíte nájmy za první kvartál a jistotu ve výši tří měsíčních nájmů. To vše v dnešní době dává jedinečnou možnost pořízení vlastního, nového a kvalitního bydlení. Tak hurá do toho. Nájem: 43.750,- Kč a je započítáván na budoucí kupní cenu. Služby: na vás, dle vašeho nastavení a potřeb. Kauce: 3 nájmy. Provize: žádná. Dlouhodobý pronájem s převodem domu do vašeho vlastnictví Třída energetické náročnosti: A - mimořádně úsporná (dle vyhláška č. 264/2020 Sb.) Cena: 29 166 Kč/měs
Hledám dlouhodobý pronájem rodinného domu
Hledám dlouhodobý pronájem rodinného domu v okolí Českých Budějovic s možností pozdějšího odkupu. Děkuji