inzerce, prodej, prodám, bazar

Dlouhodobý pronájem minibagru/ koupě

Kategorie: Stavební stroje

Dobrý den, měl bych zájem o dlouhodobý pronájem, 1 až 3 měsíce, minibagru s váhou okolo 1t. Případně i koupě. Ideálně zlínský kraj, uherskobrodsko, slavicin... žádná velká práce, jen je potřeba údržba na chatě, prohloubení malého příkopu a drobnosti okolo. Provoz max 10mth za víkend, zkušenosti s bagrem mám.
Díky za případné nabídky.
Dlouhodobý pronájem minibagru/ koupě
Podobné inzeráty
Pronájem vysokozdvižné pracovní plošiny s dosahem až 20m
Nabízím k pronájmu vysokozdvižnou plošinu, plošiny z dosahem až 20 metru, pásová plošina s dosahem 14m, projede 80cm šíře,výška 2m,práce ve výškách ,nosnost koše 200kg,snadná manipulace,možná práce s obsluhou,min hodinová sazba od 600,-hod,stroje jsou poháněné elektrikou,bateriemi a diesel agregáty, provádíme kácení stromů, čištění fasád,natírání ve výškách, atd,cena za půjčení na den od,1700,-bez DPH, pronájem pásového dempru Kubota,pronájem minibagru Bobcat s vrtací hlavou na výstavbu betonovych dílců, plotů,o průměru 20,30cm,pronájem frézy na pařezy , pronájem kolového nakladače o váze 2000kg Schaffer,pronájem špalíkovače na průměr větví 10cm,více po tel.
Pronajem minibagru
Pronajem minibagru.Vaha 1.9T.Novy stroj.V cene 3xlzice.Mimoose kopani,nekonecna otoc,hydraulicky rychloupinak.Jednoducha obsluha stroje.Moznost pronajmu i se strojnikem.Stroj vam muzeme dovezt na vami urcene misto nebo lze pronajmout i s odtahovkou.
Pronájem minibagr, minidumper
Půjčení minibagru a minidumpru, ideální stroje na pomoc na zahradě, stavbě, při výkopových pracích, srovnání terénu, příprava pro zámkovou dlažbu, atd … Půjčení minibagru: Součást bagru (lžíce 20cm, 40cm, 60cm) Kauce 13000 Půjčení 1 den : 1800,- Dovoz/odvoz: 1-5km - zdarma 6- více - 12kč/km Vlek na převoz v ceně. Půjčení minidumpru. Kauce 4000,- ( v při zapůjčení společně s bagrem, individuální dohoda) Půjčení na 1 den: 750,- Dovoz/odvoz: 1-5 km zdarma 6- více - 12kč/km V případě zapůjčení s bagrem dovoz zdarma.
Zemní a výkopové práce, půjčovna  minibagrů
Dobrý den, nabízíme výkopové a zemní práce, úpravy terénu a jiné s minibagrem. S možností zapůjčení. Půjčení minibagru 2000Kč/den Práce s bagristou 600Kč/h Vratná kauce 20000Kč Brno, blansko a blízké okolí.
minibagr,minirypadlo,bagr
minibagr od značky Digger, model D160 HD je vybaven spolehlivým tříválcovým naftovým motorem KUBOTA. Celková hmotnost stroje činí 1500 kg. Navíc je vybaven mimoosým kopáním. Jedná se o výborný bagr s důrazem na jednoduchost a spolehlivost. Bagry z dílny značky Digger jsou vyrobeny masivní konstrukce, díky tomu vám budou sloužit řadu let. Obrovskou výhodou tohoto minibagru je MIMOOSÉ KOPÁNÍ, které vám usnadní práci třeba při výkopech podél zdi. Cena je platná pouze pro předprodej – dodání 45 dní. K minibagru si můžete zakoupit celou řadu příslušenství - lžíce (20,40,60,80 cm), půdní vrták (20,30 cm), bourací kladivo, rýpací trn, kleště, rychloupínák. Cena uvedena bez DPH Volejte na číslo uvedené v inzerátu 039142 Tato inzerce neni navrh na uzavreni kupni smlouvy dle zakona c. 89/2012 Sb,
minibagr,podkop, bagřík
Největší a nejtěžší kabinový minibagr v naší nabídce, to je právě Digger D200. Na výběr máte ze dvou výkonných a kvalitních motorů. Tento model D200 K je vybaven světoznámým čtyřválcovým naftovým motorem KUBOTA o výkonu až 24 HP a je vybaven mimoosým kopáním. Hmotnost stroje je pak 2000 kg. Bagřík je vybaven nekonečnou otočí - může se otočit kolem své osy aniž by musel hýbat pásy. Obrovskou výhodou tohoto minibagru je MIMOOSÉ KOPÁNÍ, které vám usnadní práci třeba při výkopech podél zdi. K minibagru si můžete zakoupit celou řadu příslušenství - lžíce (20,40,60,80 cm), půdní vrták (20,30 cm), bourací kladivo, rýpací trn, kleště, rychloupínák. Cena uvedena bez DPH Volejte na číslo uvedené v inzerátu 039142 Tato inzerce neni navrh na uzavreni kupni smlouvy dle zakona c. 89/2012 Sb